De Kwebbelende Klassenoudsten - WEDSTRIJD UITSLAG, jaargang 7

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Wedstrijd editie 1, Jaargang 6
Door: Shane Tyson en de Klassenoudsten
WAANZINNIGE WEDSTRIJD
met Shane Tyson
Julian Roffel.gif <
Het spijt me te moeten mededelen dat de KK iets donkerbruin uitvalt deze keer... Natalie dacht dat de KK, kaka was. Juist, nou.. Welkom bij deze spannende uitslag van onze mega leuke wedstrijd! Ik overdrijf niet want hij was echt heel spannend enz.

Maar, voordat we de uitslag bekend gaan maken en het verhaal gaan lezen van onze winnaar OF winnares, waarin ik toch alleen maar belachelijk word gemaakt. Waarom deed ik dit ook alweer? Wil ik jullie eerst nog een fijne kerst wensen! Trekt zijn jas uit van de warmte.

Nu de kerstdagen bijna voorbij zijn, hoop ik dat jullie nu allemaal goed jullie monden hebben gespoeld door al dat vieze getongworstel geklef onder die mistletoe's. Durven jullie nou serieus alleen maar actie te ondernemen als er zo'n verrekte tak boven jullie hangt? Het is niet dat het iets magisch heeft hoor! Dat ding lijkt alleen maar te verschijnen als hij een akward situatie ziet opbloeien en denkt; ''Goh, dit ga ik nog ongemakkelijker maken dan het al was!'' Poef! Nu ben je verplicht om elkaar af te..*kucht* subtiel kusje te geven. En waarschijnlijk, als alle feestdagen weer voorbij zijn, zie je die leuke Zwadderaar met een andere meid of jongen! Maar hey, be my guest! Ga vooral opzoek naar die romantische mistletoe, maar doe het uit mijn zicht!
Misschien is het verstandiger om het gewoon over de wedstrijd te hebben. Want mijn god, wat een leuke verhalen hadden jullie ingestuurd! We waren perplex door alle inzendingen, wat het uiteindelijk alleen maar moeilijker maakte om een keus te maken.

De een had het nog gekker als de andere. De ene Klassenoudsten zou zwanger zijn. De andere die was in zijn vrije tijd een drag-queen of wilde overstappen op het verhaal-team. En dan hebben we het nog niet eens over een van onze mannelijke Klassenoudste die verliefd zou zijn op mijn vrouw! Je kon het zo gek niet bedenken!

Maar helaas kunnen niet alle verhalen gepost worden en hebben mijn lieftallige babies een top-3 moeten maken. Puur op het verhaal zijn ze beoordeeld. Namen waren niet bekend gemaakt om de uitslag zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.

We willen jullie in ieder geval heel erg bedanken voor jullie deelname! We hadden nooit gedacht dat we zoveel leuke reacties zouden krijgen.
Lees gauw verder als je ook zo benieuwd ben naar het winnende verhaal!Met magische groet,


HET INVUL-VERHAAL
met de Klassenoudsten
Julian Roffel.gif
De 1ste prijs: 1000 galjoenen
Kyle Turner

De 2deprijs: 500 galjoenen
Delphine Solair

De 3de prijs: 250 galjoenen
Samantha Schuurman
 
De galjoenen komen zo snel mogelijk jullie kant op!

Met een nies stond Shane op van van het gele toilet. Hij had dit hele kerstdiner opgezet voor zijn Klassenoudsten. Ze werkte het hele jaar zo ontzettend hard en eigenlijk had hij ze nog weinig gesproken sinds ze terug waren op Zweinstein. Ondertussen zaten er al een paar in hun laatste jaar. Hierna zouden ze hun examens maken en dan zou hij ze moeten laten gaan. Iets wat hem zwaar op zijn haarelastiekje viel. Nu had hij alles tot in de puntjes klaar gezet en nu was er niemand! Hij besloot om ze te gaan zoeken, want dit kon natuurlijk niet!
 

Allereerst ging hij naar de Prijzenkamer waar hij Nikita vond. Ze was bezig met glitters tellen en leek erg wraakzuchtig. Shane wilde ook niet boos op haar worden. Het meisje leek het oprecht te zijn vergeten. Hij vroeg haar vriendelijk om naar de afgesproken locatie te gaan, namelijk de Astronomietoren. Het meisje leek hier geen problemen mee te hebben, maar liet nog wel weten dat ze Julian had gezien bij het Zwerkbalveld. Shane wist dus waar hij heen moest om de volgende te vinden.
 

Onderweg naar het Zwerkbalveld kwam hij nog een Hippogrief tegen, die hij toezong. Toen hij eenmaal aankwam zag hij dat Julian niet alleen was. Hij was namelijk samen met Flair aan het bekvechten. Shane was in een kraambedpsychose toen hij dat zag. Al kwam dit vooral omdat Natalie, zijn dochter, die ochtend over hem heen had gespuugd en Amora verklaarde dat ze dat zo schattig vond dat ze een tweede kind wilde. Toen hij de twee Klassenoudsten allebei richting het diner en Nikita had gestuurd, zocht Shane verder.
 

Nu hij toch al buiten was, kon hij net zo goed even langs de Madame Kruimelaars gaan. Zijn Klassenoudsten waren oud genoeg om een groene limonade te drinken en het was tenslotte dinsdag dus het kon prima. Blijkbaar kende Shane zijn Klassenoudsten goed genoeg want ja hoor, hier zat Emma met een Flynn Kingston. Hij vond het bijna jammer om het gezellige theekransje te onderbreken, maar zijn eten werd er niet warmer op, laat staan lekkerder. Dus ook Emma stuurde hij weg. God, hij had ook wel een geluk dat zijn Klassenoudsten zo goed naar hem luisterde..
 

In Guichel & Slemp’s Magische Fopshopvond hij Matthijs en even wist Shane niet wat hij zag. Hij was verbijsterd omdat de jongen een lavendel-kleurig, niet flatteuze Vliegeniersjasje droeg.


Wat het verhaal hier achter was wilde hij heel graag weten, maar daar was nu geen tijd voor. Misschien tijdens het eten.. Nog steeds verbaasd liet hij de jongen weglopen, terwijl Shane zijn zoektocht voortzette. Hij moest er nog maar drie vinden, dan kon hij eindelijk zijn welverdiende patat, kip en appelmoes eten en zijn roze bubbelthee drinken. Iets waar Shane al 13.42 nachten van droomde. Voor hem kon het niet snel genoeg beginnen. Shane besloot maar terug te keren naar Zweinstein. Hij had hier al op alle locaties gekeken waar hij zijn Klassenoudsten verwachtte.

Toen hij door de gangen van Zweinstein liep hoorde hij Kusjessoldaten van K3 achter een van de deuren en herkende dit omdat Katie dit nummer alleen maar draaide. Dat moest er wel een van hem zijn! Shane deed de deur open en keek melancholisch toe naar het tafereel binnen. Hij zag Katie in een duet met Damien Melis. Ze waren aan het dwarsfluiten Shane had dit nooit durven dromen, vooral omdat ze verrassend goed waren. Hij kneep zichzelf in zijn grote teen om ervoor te zorgen dat hij echt geen waanideeën had. Dit was niet het geval. Met een knor stoorde hij de twee, die er duidelijk door euforisch waren dat iemand hen had gehoord. Zo snel hij kon, vertelde hij Katie dat hij nodig was bij het diner en sloot de deur achter zich.
 

Om bij te komen vertrok Shane maar naar de Ziekenzaal om even tot rust te komen. In de veronderstelling dat hij hier alleen zou zijn. Hij moest nog maar twee Klassenoudsten en zo moeilijk was het toch niet om die verdomde baby’s te vinden?! Het leek haast wel alsof ze het expres deden. Uiteindelijk besloot hij als laatste te lopen naar het toilet van Jammerende Jenny. Als hij ze hier niet zou vinden zou hij het opgeven. Dan liet hij wel het eten bij hen op de leerlingenkamer bezorgen of iets dergelijks, of niet.. Hij opende de deur van het toilet van Jammerende Jenny en zag tot zijn verbazing Raven het haar van Nathan vlechten. Alsof dit niet al raar genoeg was, was er ook nog een Delfstoffer die het op Shane’s trouwring voor zien heeft.
 

Nadat Shane alle Klassenoudsten had gevonden en succesvol naar het diner had geloodst, konden ze nu eindelijk gaan eten. “Vrolijk kerstfeest,” mompelde hij chagrijnig, voor hij zijn bord met eten naar binnen wilde schransen. “Nee wacht,” zei Nikita. “Ik moet jullie wat vertellen, en ik vind het ontzettend moeilijk om te zeggen. Maar ik ben uitgeroepen tot de glitterprinses van onze magische gemeenschap. En ik weet dat ik nu officieel grandiozer ben dan jullie, maar da’s niet erg, dat vinden we alleen maar heel bijzonder. Vrolijk kerstfeest! Moge zij gevuld zijn met vele glitterende glinsterigheden!”

 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Gufi Popcorn

Gufi Popcorn Gefeliciteerd allemaal!!! <3

Emma Joker

Emma Joker Gefeliciteerd!

Katie Rookwood

Katie Rookwood Ik kan supergoed dwarsfluit spelen.Bam nog een talent

Ryan Riggs

Ryan Riggs Echt super leuk om te lezen!

Serhat yur

Serhat yur Gefeliciteerd!!!

Clary Potter

Clary Potter Gefeliciteerd, Kyle, Dalphine en Samantha!

Chloë Reyes

Chloë Reyes Gefeliciteerd!!

Delphine Solair

Delphine Solair Goed gedaan Kyle en ehm.. YAY! :D Hahaha

Lauren Marit

Lauren Marit Congratss, ik heb echt heel erg gelachen xD!

Elsa Boek

Elsa Boek Gefeliciteerd! (:

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver GEFELICITEEEEERDD!

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener Gefeliciteerd!!

Kyle Turner

Kyle Turner *houdt de KK tussen de nagels van zijn duim en wijsvinger vast en haalt zijn neus op* Ja... dankjewel.... voor deze stinkende editie. Oké even serieus. Dankjewel en ook gefeliciteerd aan Samantha en Delphine!!

Sara Roseworth

Sara Roseworth gefeliciteerd !

Nikita McCall

Nikita McCall Ik ben prinses ♥. Gefeliciteerd Keil! En de andere twee winnaars natuurlijk ook. Ik heb oprecht genoten van alle verschillende verhalen die zijn ingestuurd. Jullie fantasie kent geen grenzen!

Aerin Cortes

Aerin Cortes GO GLITTERS :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte