De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 11

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 11
Door: Edward Duncan,Alana Drain en De Klassenoudsten

Ingenieuze inleiding
met Edward Duncan
tumblr_mfzjj1gmhz1rlr3o2o1_400.gif
Hey hoi hallo welkom allemaal bij de allerallerallernieuwste editie van de Kwebbelende Klassenoudsten! Ik, Ezelspinguïn Edward heb deze keer de eer om jullie te mogen introduceren!

Dit is alweer de tweede editie dit jaar en tevens al bijna kerst. Wow de tijd gaat snel, pfff ik word oud! Dit betekent naast een hele hoop sneeuwgevechten, cadeautjes en lekker eten ook dat het jaar er alweer bijna voor de helft op zit en we alweer bijna vakantie hebben! Yay! Nog even doorbikkelen dus!

Deze week weer een normale editie met als hoogtepunt Alana ! Natuurlijk is Alana altijd een hoogtepunt, maar goed :p Zij schrijft voor ons een Verboden Vragenvuur en interviewt daarmee de lieftallige Violet Evermore van het verhaalteam.
En verder nog heel veel meer teams binnen Ravenklauw, weet ik uit betrouwbare bron Violet heeft afgelopen jaar de Rolmodel award gewonnen, dus dat moet zeker een boeiend interview worden! Veel leesplezier!

Daarnaast is er ook weer een Kwebbelende Klassenoudsten waarin alle KO’s een vraag hebben gekregen van iemand van buitenaf. Wie dat is, geen idee, super spannend Wil je weten wat wij allemaal te vertellen hebben? Lees dan snel verder!

Dit was mijn stukje weer voor deze keer, tot een volgende Kwebbelende Klassenoudsten en adios mon amigos!

Edward out.
Verboden Vragenvuur
met Alana Drain
tenor.gif?itemid=12386380
Op onze prachtige school lopen heel veel mensen rond. Mensen met een kleurtje, mensen zonder kleurtje en zo ook degene die vandaag het shirt van het lijf zal worden gevraagd. We kennen haar als iemand die al heel lang hetzelfde kleurtje draagt, die in meerdere afdelingsteams zit en die iedereen altijd graag helpt.

Dit is natuurlijk niemand minder dan...

Violet Evermore
Welkom bij de eerste vraag die luidt als volgt: Wat is je favoriete locatie om te hangen in je vrije tijd?
A) Leerlingenkamer
B) Terrein
C) Verboden bos foei dat mag niet
D) De bibliotheek
E) Anders
Toelichting: Ik ben tenslotte een adelaar, lekker cliché

2. Wie is de knapste klassenoudste? Er is natuurlijk maar 1 antwoord echt goed.
A) Alana Drain
B) Romilly Raynott
C) Nikita Hunter
D) Reavan Diran
E) Edward Duncan
F) Feyline Cavas
G) Hunter Blackwood
H) Sam Parker
I) Aron Ross
Toelichting: Als ik heel eerlijk moet zijn is Hunter niet verkeerd. Misschien dat ik maar een keer een uitstapje moet maken naar het verboden bos.

3. Dat is eigenlijk niet het antwoord waar ik op doelde, maar Hunter is wel heel erg knap! Daar moet ik je gelijk in geven. Wat eet jij het liefste op je pannenkoek?
A) Suiker
B) Poedersuiker
C) Alana
D) Nutella
E) Stroop
F) IJs
G) Pizza
Toelichting: Alhoewel Alana ook wel lekker klinkt

4. Ik ben super lekker! Al zeg ik het zelf natuurlijk! Op naar de volgende vraag! Welke afgestudeerde cursus zou jij willen volgen?
A) Magische talen
B) Toverstokkenleer
C) Schouwer
D) Magische wetgeving
E) Dreuzelkunst en media
F) Magie-zoölogie
G) Heler
H) Alchemie
I) Vloekenbreker
Toelichting: Wat een moeilijke keuze was dit, magische talen lijkt me namelijk ook erg leuk net zoals alchemie.

5. Is ook lastig! Er zijn ook zoveel leuke cursussen! Kies een getal:
A) 111
B) 4
C) 36
D) 69
E) 198

6. Welke muziek genre vind je het minst leuk?
A) Klassiek
B) Folk
C) Latin
D) Jazz
E) R&B
F) Rock
G) Pop
H) Elektronische muziek

7. Wat is de leukste baan op zweinstein?
A) Schoolhoofd
B) Afdelingshoofd
C) Leider team
D) Professor
E) Assistent leraar
F) Bibliothecaris
G) Klassenoudste
H) Verhaalteam
Toelichting: Verhaalteam natuurlijk, ik kan het niet maken om nu niets anders te zeggen! Maar stiekem lijkt afdelingshoofd mij ook erg interessant. Pas maar op Kathleen ;)

8. Oef! Ik hoor al dat Kathleen moet oppassen! Wat is het meest romantisch om te krijgen?
A) Chocola
B) Rozen
C) Ketting
D) Gedicht
E) Ring
F) Foto’s
Toelichting: Woorden zijn romantisch, hoewel een foto meer zegt dan duizend woorden.

9. Daar heb je wel gelijk in. Misschien kan Lilah hier wat van leren. Nu we het toch over haar hebben. Hoe knap is Lilah North?
A) Heel knap
B) Oogverblindend
C) De allerknapste
D) Knapper dan knap
Toelichting: Ehm…..niet mijn type, sorry  
10. Wat vind je van fruit?
A) Raar
B) Smaakt als bedorven pindakaas
C) Is zo zoet als Edwards lippen
D) Muf
Toelichting: Lekker, hoewel ik nu wel benieuwd ben naar Edwards lippen!

11. Afblijven! Hij is van mij! Maar wat draag je in bed?
A) Eenhoorn pak
B) Pokémon pyjama
C) Zweinsteingewaad
D) Sokken
Toelichting: Wie droomt er nou niet s’nachts van eenhoorns? Zo kom je er toch een stapje dichterbij?

12. Slaap je met een nachtlampje?
A) Ja
B) Nee
C) Misschien

13. Hoe zijn je examens gegaan?
A) Goed
B) Mwa
C) Ben overgegaan dus goed
D) Niet goed
E) Op het randje
Toelichting: Wat verwacht je van een Adelaar!xD

14. Wat gebeurt er als je galjoenen begraaft?
A) Dan groeit er een galjoenenboom
B) Dan teleporteer je naar Goudgrijp
C) Dan zit je galjoenen onder het zand
D) Dan verdubbelt je rente
Toelichting: Ik wil een galjoenenboom!

15. Wie wil dat nou niet? Ik wel in ieder geval. Nu we 14 vragen hebben gehad, ben ik wel benieuwd. Wat vind je van deze vragen?
A) Woest aantrekkelijk
B) Grappig
C) Simpel
D) Volgende vraag

16. Hoe vervoer jij jezelf het liefst met dreuzelvoertuigen?
A) Trien
B) Sub
C) Matro
D) Trem
E) Outo
F) Fiets

17. Wat is het mooiste aan jouw gezicht?
A) Ogen
B) Haar
C) Neus
D) Wangen
E) Wenkbrauwen
F) Oren
G) Lippen
H) Alles
Toelichting: Alles natuurlijk! Vraag me alleen af waarom ik nog single ben…

18. Wat is een raar lichaamsdeel?
A) Tenen
B) Nagels
C) Navel
D) Knieholte
E) Voet
Toelichting: Het zijn net mini worstjes en NEE ik weet niet hoe ze smaken en ik ga het ook niet proeven!

19. Kies een plek:
A) Bos
B) Strand
C) Meer
D) Bergen
E) Weide
F) Stad
Toelichting: Moet je is voorstellen grote weide vol met hoog gras en bloemetjes, lekker zonnetje en overal teken...misschien dat ik toch beter voor bergen kon gaan….

20. Hoelang kan jij je concentreren?
A) Heel kort
B) Kort
C) Middelmatig
D) Lang
E) Heel lang

21. Respect! Hoeveel vingers heb je?
A) 9
B) 18
C) 19
D) 21
E) Wat zijn vingers?
Toelichting: Het zijn er eigenlijk toch maar zes?  
 
Kwebbelende Klassenoudsten
met De Klassenoudsten & Nikita Hunter
 
Deze keer hebben we weer iemand gevraagd om een bizar leuke, interessante of aparte vraag voor ons te bedenken die wij dan allen moeten beantwoorden. Deze keer was dat niemand minder dan..

Jane Roseworth!

 
"Welke Disneyprinses ben je en waarom?"
tumblr_inline_opm99hKgwa1up720w_540.gif
Aron Ross
Ariël want dat is met een A
tumblr_o28s8pFNi11sg1xtyo1_250.gif
Hunter Blackwood
Belle, natuurlijk! Ik ben the beauty and the brains (en nog wat andere geweldige eigenschappen). Daarnaast zou zo’n gele jurk mij niet misstaan. Alleen met dat beest kan ik me niet zo goed identificeren, waarom zou je voor een harig iets kiezen als je ook voor de superknappe Gaston kunt gaan? Ik heb sowieso nooit echt iets van Disney begrepen...
giphy.gif
Sam Parker
Ik vind mezelf het beste passen bij Mulan. Ze is stoer, beetje jongensachttig misschien ook wel. Ik denk dat ik mezelf daar het beste bij kan vinden. Want zeg nou zelf, wie verliest zijn schoen nou tijdens het rennen? Beetje straker aantrekken in het vervolg mevrouwtje!
tumblr_inline_o20qje6rNA1rifr4k_500.gif
Reavan Diran
Ik denk Rapunzel. Natuurlijk een prachtig uiterlijk met beeldschone haren. Maar ook zodra het nodig is brutaal en nieuwsgierig. Ohja, en altijd naar je eigen hart blijven luisteren. Dat doet zij ook wel!
https://thumbs.gfycat.com/SatisfiedFamousGrayfox-size_restricted.gif
Romilly Raynott
Een prinses die hard werkt en zich door niets laat tegenhouden? Ik denk dat Tiana van 'De Prinses en de Kikker' de perfecte match is! Hard werken is de enige manier om je doel te bereiken en je vooral niet te laten afleiden. Zelfs niet door een knappe prins. Tiana's naam had net zo goed Romilly Raynott kunnen zijn. Hoewel ik niet zo stom zou zijn om een kikker een kus te geven. Gatver.:P
connor-paolo-1.jpg
Edward Duncan
Anna van Frozen, aangezien ik heel vaak heel vrolijk en optimistisch ben. Verder ben ik net als Anna heel trouw en loyaal en zou ik alles doen voor mijn familie en vrienden.
connor-paolo-1.jpg
Alana Drain
Ik zie mijzelf als een pocahontas. Natuurlijk heb ik helaas geen rode panda als side kick zoals pocahontas haar wasbeer heeft, maar ik ben wel dol op panda's en beren. Verder ben ik een echt buitenmens, maar niet alleen dat. Ik laat mijzelf niet zo snel gek maken en sta stevig in mijn schoenen. Ik ben onwijs eigenwijs. Verder vind ik haar gewoon tof en droom ik stiekem van zulk mooi haar.
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Feyline Covas
Rapunzel. Omdat ze eerst niet weet dat ze een prinses is maar diep van binnen moet ze dat altijd wel gevoeld hebben. Ook heeft het haar van Rapunzel een magische werking, en door mijn glamorgana achtergrond heeft mij haar dat natuurlijk ook. winkwink
tumblr_opig42mP2Z1skawvvo1_400.gif
Nikita Hunter
Ik denk dat ik Belle zou zijn, Nee Luca, echt geen Assepoester. Met haar voorliefde voor boeken en een avontuurlijk leven denk ik dat wij écht wel een match made in heaven zijn. Ondanks dat Nathan nou niet bepaald een "Beast" is, hij ziet er wel een stuk beter uit dan dat.
 
Geprezen geschriften
 
Deze week zijn we weer aan de slag gegaan. We hebben gekeken naar de leukste, grappigste en spannendste topics op het moment. De lat ligt erg hoog natuurlijk, want wát zitten er een hoop pareltjes tussen. Dat kan ook niet anders met jullie schrijftalent. Maar wie weet er van een stoffige, oude zaal een spectaculaire omgeving te maken? Worden er regels gebroken of blijven jullie binnen het boekje? Moet er zelfs een Klassenoudste aan te pas komen, of is dat voor jullie nét niet aan de orde? We gaan het meemaken, en deze week hebben we gekeken naar..
 
de Grote Zaal
Disclaimer: De regels van deze rubriek kunnen ieder moment worden aangepast zonder daar een reden voor te hoeven geven.

 

Het Zweinstein avontuur van de eerste jaars. Geschreven door: Lotte Britsemmer, Hector Murious, Auri Everington, Valentino Hermite, & Nova Silvertail
De reden: Dit topic is er al eventjes, maar dat neemt niet weg dat dit een heel creatief topic is. Ze laten zien met z'n allen hoe het is om de ceremonie mee te maken. Ik heb het nog niet vaak voorbij zien komen en daarom maakt het lezen ervan voor mij extra leuk. Ik zou iedereen zeker aanraden om dit topic ook eens te lezen :D


Wat een prachtig kasteel met… e t e n!. Geschreven door: Chloe Hublle & Romilly Raynott
De reden: Vaak lees je enkel over hoe Klassenoudsten iemand straf geven in een topic. Dit is dus wel een verfrissing. Het lijkt hier te gaan over eten, duh, maar hiernaast bloeit er misschien nog wel een hele mooie vriendschap op? We gaan het meemaken! Ik blijf zeker lezen!


De rondleiding van je leven. Geschreven door: Mace Sanchez & Aelin Genesis.
De reden: Dit is een topic dat nog niet heel lang geleden is begonnen. Het zit vol details en het lijkt erop dat we wat drama gaan krijgen! De combinatie van een arrogante en zelfverzekerde adelaar die flirt met een lieve (en kleffekoppelhatende) leeuw kan nog voor interessante twists zorgen! Mis het niet!


Dit waren alweer drie prachtige topics! De chocokikkerplaatjes zullen snel jullie kant op komen! De locatie voor volgende keer is..
Klaslokalen

Tot dan!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuke editie en whaha wat een fantastische omschrijvingen. Helemaal toppie.

Mace Sanchez

Mace Sanchez Wat fijn dat ik als arrogant en zelfverzekerd wordt omschreven! Ik weet niet of jullie Aelin hebben gezien? Maar die kan er absoluut ook wat van!

Romilly Raynott

Romilly Raynott Geweldige editie! En gaaf, had niet gedacht dat Chloe en ik bij geprezen geschriften zouden staan!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Ik ben doornroosje denk ik! Die kon ook zo goed slapen enzo. Past perfect! Echt een super leuke vraag Jane! Ik vond het weer een super leuke editie! ♥

Anahita Homayoun

Anahita Homayoun Wat leuk gedaan weer zeg! En vooral die random vraag vond ik heel leuk, goed bedacht zeg! :D Toffe editie weer!

Feyline Covas

Feyline Covas Superleuk weer dit!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte