Behind the mask of ......Harper Porter
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Deze week hebben we een expert of verschillende gebieden te pakken; van dreuzelen tot 1+1=2... Harper Porter weet er raad mee!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png


Naam: Harper Madeleine Porter
Leeftijd: 25 jaar
Afdeling: Ravenklauw
Baan: Docent Voorspellend Rekenen, eerst docent Dreuzelkunde
Lievelingseten: Bosbessenmuffins
Lievelingsdrankje: Gin-tonic
Patronus: Uil
Nationaliteit: Schots

 

Naam: Sanne
Leeftijd: 24 jaar
Afdeling: Ravenklauw
Opleiding: 4e jaars Geneeskunde student
Lievelingseten: Aziatisch, zoals Thais en Sushi
Lievelingsdrankje: Dit wisselt elke maand, eigenlijk zo goed als alle cocktails
Patronus: 
Nationaliteit: Nederlands

 

4963381.png
Ik denk dat iedereen wel bepaalde karaktereigenschappen in zijn IC karakter plaatst vanuit zichzelf. Ook bij mij is dat zeker het geval. Harper is iemand die zichzelf vaak groothoud en niet snel toegeeft aan emoties. Ze is van buiten een harde en toont niet snel dat iets haar raakt. Ze is iemand die zeker niet dom is en ontzettend eerlijk en hardwerkend aangelegd. Vooral eerlijkheid is iets wat ontzettend hoog staat bij haar en waar ze altijd naar streeft. Dat heb ik zelf ook. Ik haat het als mensen liegen of als mensen om dingen heen draaien. 


Daarnaast zijn Harper en ikzelf beide erg sociaal aangelegd, al zijn we bij het begin wat afwachtend en kijken we wat meer de kat uit de boom. Maar zodra we eenmaal een goed aanspreekpunt hebben en de smalltalk op gang komt is het snel alsof ik iemand al vijf jaar ken. 


Daarnaast is Harper, net als ik, een bezig bijtje. Ze schrijf mee aan Tell me a story, en is veel actief in de Ravenklauw chat.

4963384.png
Natuurlijk zijn er ook zeker verschillen tussen Harper en mijzelf. Zo is Harper veel serieuzer dan ikzelf. Ze houdt wel van een grapje op zijn tijd, maar ikzelf ben veel sarcastischer en heb echt een ontzettend slechte humor, waar ik zelf dan echt helemaal stuk om kan gaan. 


Harper is daarnaast een twijfelkont, die opzoek is naar haar doel in het leven en waar ze zich thuis voelt. Ikzelf ben daar wat makkelijker mee. Ik weet al heel lang dat ik arts wil worden en heb daar al wat heel wat jaartjes aan besteed. Dus ikzelf weet beter wat ik wil dan Harper. Wat ik daarnaast wel heel erg leuk vind om te spelen. 


Daarnaast heb ik al een aantal jaartjes een relatie en is Harper nog steeds single.

4963386.png
Nou ik ben dus Sanne en ik ben 24 jaar oud. Ik woon in Maastricht en studeer daar nu al een aantal jaartjes. Ik ga nu naar mijn vierde jaar Geneeskunde en daarvoor heb ik Biomedische Wetenschappen gestudeerd. Officieel kom ik uit de buurt van Nijmegen. Ik ben iemand die altijd veel gesport heeft, maar helaas heeft een knieblessure roet in het eten gegooid en mag ik dus niet meer voetballen. 
Ik hou ontzettend veel van nieuwe dingen ontdekken en reis dus graag naar alle uithoeken van de wereld. Helaas nog te weinig, maar dat gaat helemaal goed komen als ik geen zielig studentje meer ben. Ik hou ook van lekker eten en vind niet veel dingen echt vies. Ik probeer graag nieuwe gerechten en nieuwe keukens. Zo heb ik laatst Libanees gegeten en dat was 100% een aanrader. Mochten jullie nog vragen hebben, spreek me dan zeker aan! 

Liefs,

Sanne

 

Zet al je vragen voor Harper in de comments! Wil jij nu ook een keertje meedoen en je masker afzetten? Stuur je gegevens naar Evangelien en wie weet sta jij de volgende keer in de rubriek te schitteren!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuk en interessant om zo meer over jou te weten Harper of Sanne :)

Lily Lupin

Lily Lupin Leuk geschreven! Super om te lezen wie er achter een bepaald karakter zit :)

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuk om te lezen

Amelia Mulinder

Amelia Mulinder Super leuk om dit te lezen :D

Skyler Moon

Skyler Moon Superleuk ♥

Kathleen Melis

Kathleen Melis Happieeee!!!

Amaranta Adams

Amaranta Adams HARPERRR :D Goh eigenlijk wist ik dit allemaal al wel hoe zou dat nou toch komen haha, maar superleuk stukje!

Chlo Edwards

Chlo Edwards Zo leuk om over iedereen weer wat nieuws te leren! Weer leuk geschreven Eva!

Boelsje Red

Boelsje Red Super leuk om dat te lezen!!!:D

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Harper wat leuk om te lezen.Echt goed geschreven,en echt leuk om te lezen,zijn ook echt leuke dingen tussen.

Bas Zwarts

Bas Zwarts echt een super leuk stukje

Hayden Snape

Hayden Snape Dit blijft een leuke rubriek :D

Daisy Luddington

Daisy Luddington Harpieeee :D

Tiffany Kaplan

Tiffany Kaplan Super leuk om te lezen!

Bambi Gardener

Bambi Gardener Super leuk Harpie! :D♥

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk Harper! <3<3

Namine Gale

Namine Gale Harper onze kokin! :P haha heel leuk weer! ♥

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Super leuk :!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte