De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 12

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 1, Jaargang 12
Door: Feyline Covas,Hunter Blackwood en Anoniem

Ingenieuze inleiding
met Feyline Covas
tumblr_mfzjj1gmhz1rlr3o2o1_400.gif
Hoi allemaal, wat fijn om jullie te zien met de nieuwste Kwebbelende Klassenoudsten in jullie hand. Misschien hebben jullie mij de afgelopen maanden niet heel veel gezien, maar dat komt omdat ik mij afgezonderd heb in een berghutje op de hei, al fluitend terwijl ik onderzoek deed naar hoe ik volgend jaar niet nog een jaar hoef te blijven zitten: een onderzoek naar hoe mijn S.L.I.J.M.B.A.L.len te halen.

Helaas heb ik het antwoord hierop niet gevonden. Wat ik wel voor jullie heb, is een kleine beschrijving van wat jullie deze editie kunnen verwachten.Met de herfstige bladeren die ondertussen al weer naar beneden vallen, hebben jullie vast allemaal behoefte aan een kopje lekkere thee en wat goede artikelen.

Dan ben je bij de Kwebbelende Klassenoudsten precies aan het juiste adres. Dus gooi al je werkzaamheden aan
de kant, want we hebben weer wat leuks in de petto voor jullie!

In deze editie vind je allereerst weer een superleuke Rebelse Regelbrekers geschreven door Hunter. Wisten jullie trouwens dat je het woord Regelbrekers uitspreekt als ree-gél-brekers? Dan rijmt het namelijk heel goed met rebels!

Enfin, buiten de Regelbrekers om is er natuurlijk nog veel meer voor jullie te beleven, zo zijn er deze editie ook weer nieuwe roddels te vinden, geschreven door ‘anoniem’. Wie weet kom je je eigen naam nog wel tegen, dus zeker een aanrader om even door te lezen!

Heel wat leuke dingen om te lezen dus, veel leesplezier en vergeet niet even een reactie achter te laten!

Kusjes,
Fey
Rebelse Regelbrekers
met Hunter Blackwood
tenor.gif?itemid=12386380
Wat leuk dat je met mij wilde praten! Ik snap het natuurlijk wel, ik ben ongelofelijk leuk, maar vandaag gaan we iets doen wat ik lastig vind. Niet over mij praten, maar over jou. Ik heb namelijk gehoord dat jij best wel een regelbreker bent? Ik ga je nu een aantal vragen stellen, probeer niet te veel regels tijdens dit interview te breken, oke? Vandaag praat ik met...
Lilah North
Eerste vraag, laten we beginnen met jouw geschiedenis als regelbreker. Wat is de eerste regel die je ooit gebroken hebt?
Dat is een lastige hoor, er zijn er zoveeeeeeeeeeel die ik heb gebroken, maar de allereerste is denk ik wel het verboden bos ingaan! Het was ook gelijk mijn allereerste date, want ik ging schoppen tegen een bal, dat noemen ze voetballen geloof ik samen met de aller knapste Alana. Je kent haar vast wel!

Je hebt al een aantal regels gebroken. Heb je ook wel eens spijt gehad van het breken van een regel?
Spijt staat niet in mijn woordenboek! Als je een regel breekt moet je het goed doen, dus spijt hoort daar zeker niet bij. Daarbij leveren bijna alle regels die ik breek ijs op en daar heb ik nooit spijt van. Ik zal je trouwens een geheimpje vertellen… Ik heb konijnenpantoffels en als ik die aan heb, dan brengt het geluk. Ik kom er namelijk vaak mee weg!
 
68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f636c6630685f3662474b704b4c413d3d2d3634373430373436312e313536313837393239626537303966373436303535333231373830392e676966?s=fit&w=720&h=720
 
Gelukskonijnenpantoffels? Heb je niet toevallig een paar over? Oh, misschien is dat niet het onderwerp van dit interview. Andere vraag dan: welke gekke situatie ben je in terecht gekomen die je niet in terecht zou zijn gekomen als je geen regels had gebroken?
Een professor! Dat klinkt in eerste instantie natuurlijk niet zo gek, maar de professor was aan het zingen in de bezemkast. Dus ik ben naast haar gaan zitten en heb heel hard meegezongen. Het leuke was dat de professor het in eerste instantie niet eens doorhad. Uiteindelijk helaas wel, dus toen heb ik het maar op het rennen gezet samen met mijn konijnenpantoffels.

Welke regel vind je eigenlijk het leukst om te breken?
‘S nachts de keuken niet betreden! Deze is het allerleukste. Soms breek ik deze wel zeven en een half keer per nacht. Als je dat maar niet doorverteld… Vanavond zal ik hem vast weer breken want ik heb ontzettend zin in ijs. Misschien dat ik er wel een date van maak, met Maylee of Alana. Wat denk jij? In ieder geval is deze ijzige regel mijn favoriet. om te breken dan
Oeh, dat klinkt leuk! Helaas moet ik je wel mededelen dat ik je dan wel in de keuken sta op te wachten, maar ik eet eerst wel een hapje ijs mee voordat ik een hele lading punten aftrek. Eh, ik bedoel…. Dat kan echt niet! Snel door naar de volgende vraag: Wat is het meest spectaculaire wat je ooit hebt uitgevoerd?
Oh Hunnie! Ik doe enkel spectaculaire dingen. Je kunt me niet vragen om te kiezen, dat is onmogelijk en ik ben al zo ontzettend slecht in keuzes maken. Ik denk dat het dan toch is… Ik weet het echt niet hoor. Laten we het er maar op houden dat ik een en al spektakel ben en iedereen is van harte uitgenodigd om ‘s nachts een keertje wat regels te komen breken!
 
tumblr_inline_p38bx1AXRh1uyanoc_540.gif
 
Oh oh… Ik voel een hoop drukte aankomen voor ons klassenoudsten. Om maar even te benadrukken dat regels breken niet alleen maar leuk is: welke straffen heb je allemaal gekregen voor het breken van regels?
Zolang ik mijn konijnenpantoffels draag kan mij niks gebeuren. Laatst zijn ze wel een keer afgepakt en ik moest de keldertrappen schrobben. Mijn favoriete straf is de huiselfen helpen in de keuken, want dan kan ik mooi ijsjes eten! Daarnaast heb ik een keertje alle schoenen van de minister moeten poetsen wat een werk zeg!

We hebben je het over je verleden gehad in het regels breken, maar wat zijn eigenlijk je plannen voor de toekomst?
Ik heb ontzettend veel plannen, maar die ga ik jou niet aan jouw konijnen neusje hangen Hunnie! Mijn konijnenpantoffels en ik zullen vannacht weer op pad gaan. Misschien wat beter opletten tijdens je ronde in het verboden bos..

. Ik zal zeker klaarstaan in het Verboden Bos, tot dan! Nog een vraagje dan maar, Is regelbreken iets wat je je hele leven blijft doen? Of denk je dat je er een tijdje mee stopt?
Regels zijn er om te breken toch? Ik vind van wel, dus ik denk niet dat ik me ooit aan regels ga houden. Wat is daar nu aan. Ik zal mijn eigen regels maken. Regels om te breken. Misschien moet ik er een boek over gaan schrijven.

Om mee af te sluiten: heb je nog advies voor de lezers?
Maar natuurlijk! Mijn advies aan de lezers is: Eet ijs en volg alle adviezen van mij op, dan komt alles goed. Oh en Lesbi Honest! Ook erg belangrijk. Daarbij wil ik ook nog wel meegeven dat Edward nog een vriendinnetje zoekt geen Alana en jullie mij kunnen uilen als je geïnteresseerd bent. Kusjes!
 

Gaotische Geruchten

met Anoniem
 
Hallo allemaal! Ik hoop dat jullie stevig op je stoel zitten, want deze roddels zullen jullie volle studenten koppen zeker omverblazen! De roddels zijn gebaseerd op ware feiten. Ik weet zeker dat jullie zelf al wisten, of in elk geval zo jullie vermoedens hadden. Want hebben jullie je ooit afgevraagd hoe het komt dat elke Klassen Oudste uit het niets lijkt op te duiken, wanneer je ook maar een beetje over de schreef gaat? Hoe het kan dat zij alles lijken te weten voordat het bekend wordt? Nou hier is het antwoord. KLASSENOUDSTEN ZIJN FAUNATEN. Ja. Eerlijk waar. DAAROM lijken ze uit het niets tevoorschijn te komen. DAARMEE kunnen ze iedereen afluisteren. Schokkend toch?

Nou denk jullie natuurlijk; *Oke, dus alle Klassenoudsten zijn Faunaten. Maar welke dieren zijn het waar we voor moeten uitkijken? Het zijn toch niet allemaal kevers?* Dat klopt, natuurlijk zijn het geen kevers. Dat zou teveel opval- len. Maar welke dieren ze wel zijn, heb ik even voor jullie uitgezocht. ♥

 
Beauty and the brains KO Feyline(oneerlijk, sommige mensen hebben altijd geluk) is een fret. Volgens getuigen van Ravenklauw hebben ze sinds FeylineKlassenoudste is, bijzonder vaak een fret in de leerlingenkamer gezien. “Eerst dachten we dat het een mascotte was” Anoniem 3e jaars Ravenklauw. “Maar later zagen we dat de Fret was waar Feylinewas.” Dan kan geen toeval zijn. Tenzij Feylineeen Fret als huisdier heeft. De Ravenklauwers zijn in elk geval niet in deze vermomming getrapt!

Aron, een jongen die recht voor zijn raap is. Niet als zijn faunaat vermomming, die zeer mysterieus is. Arons vermomming is.... een axolotl! Zoek maar op hoe die eruit zien. Ook wel bekend als een wandelende vis! *Een waterdier? Dat zou toch beter bij Zwadderich horen? (element van water enzo).* Maar nee, dat komt omdat de axolotl afstamt van de tijgersalamander. Goede vermomming hoor Aron, maar niet goed genoeg voor deze Rita Pulpers 2.0 en zijn/haar/het anonieme helpers. <3

Een andere Grifoendor KO is Edward. Hoewel ik over hem verschillende transformaties heb gehoord. “Edward is zeker een Pinguïn” anonieme 1e jaars student Griffoendor. “We keken naar het verschil tussen Knarls en Egels en mijn egel heette Edward.” Maar van volgens een andere 5e jaars huffelpuf studente is Edward toch echt een panda. “Ik hem zien veranderen van leeuw naar Panda. Hij is is zo lief en knuffelbaar. ” Zijn faunaat transformatie blijft een mysterie. Maar ik kan jullie wel waarschuwen om je ogen open te houden voor panda’s en egels, mocht je iets doen dat tegen de regels is.

Hunter, de KO van Zwadderich, kennen we als iemand met heel veel zelfvertrouwen. En dat laat hij zien ook! Hij is niet al- leen een hele verschijning als mens, waardoor hij zeker opvalt, maar ook als faunaat. Als pauw pronkt hij graag met zijn veren om even te laten zien wie de mooiste is (dat is hij niet). Hij draait zich graag voor je om zodat je zijn achterste ook mooi kunt bewonderen. Met een trotse of arrogante houding. Net als een pauw rent hij recht op zijn doel af. Dus als je op het terrein loopt en je aangevallen wordt door een pauw, schrik dan niet. Het is Hunterdie een oogje op je heeft. ;P (Dat was echt een slechte grap).

Sam. Een rechtvaardige das zoals we haar kennen. Hardwerkend en met veel humor. MAAR is zij wel echt zo rechtvaardig en eerlijk? En is zij eigenlijk een Faunaat? Uit eigen ervaring heb haar een keer letter door een muur zien vliegen. Toen ik een foto probeerde maken stond daar niets op! Ook zie je haar vaak in de Grote Zaal zitten, op zoek naar eten om haar honger te stillen... Sam.geeft ook vaak glitterfeestjes, wat niets verdachts hoeft te zijn. Tenzij... Sam.geen faunaat is, maar een VAMPIER! Hoe kun je anders die glitterende huid verklaren als ze in de zon staat? Of dat ze onzichtbaar op foto’s staat? Of uit het niets lijkt te verschijnen? En haar honger die nooit te stillen lijkt? (En een huid die flawless is ook al is ze niet glamorgana afstammeling?) Een waarschuwing aan de leerlingen dus. Blijf uit de buurt van Sam.! Zeker tot na Halloween. Houd voor de zekerheid altijd een zakje bloed bij je. Die kun je geven als je denk dat ze je gaat opeten (drinken :O.) Bij deze zijn jullie gewaarschuwd.
Alana Drain. is het voorbeeld van hoe een klassenoudste zich moet gedragen. Ze overtreed nooooit de regels en heeft een sterk karakter. Ondanks deze prachtige dassen eigenschappen, heeft ze een kant die iedereen zal verbazen. Want ook Alana is een Faunaat! Ongeregistreerd zelfs! :O. Hoe ik dit weet komt door deze quote van een Huffelpuf student: “Ze praat zoveel, dat ik soms denk dat ik tegen een papegaai sta te praten.” Dit wekte natuurlijk onmiddellijk mijn interesse. Want betekende dit dat Alana een papegaai als Faunaat zou zijn? Met veel moeite wist ik een Huffelpuf leerlingen om te kopen om Alana te bespioneren. (De leerling is natuurlijk anoniem) vertelde dat ze Alana kwijt was, nadat ze bij de papegaaien had gekeken in de dierentuin. Ze heeft zich daar natuurlijk verstopt omdat ze doorhad dat ze werd gevolgd! Geen geheim blijft verborgen.

En dan de mysterieuze Mace. Nog zo’n knap koppie in KO. (Maar serieus, denken jullie ook wel eens dat de KO alleen maar knappe mensen toelaat? Macekan daarom niet alleen menselijk zijn. Die blanke, bijna transparante huid, witte tanden... Hij is inderdaad geen mens. Maar een spook! “Hij duikt altijd uit het niets op.. Net als Sam...” anonieme Ravenklauw. “En ik weet zeker dat hij uit de muur tevoorschijn komt als ik vuurwerk probeer af te steken in de gang.” Vuurwerk af steken in de gang is nooit goed. Dan hoop ik inderdaad dat Maceer is om te voorkomen dat de school afbrand.

Romillyis een meisje dat zich niet vaak laat zien in de chat. Eigenlijk heb ik haar nooit zien praten. Maar volgens mijn betrouwbare bronnen spreekt ze wel vaker in de chat. Ze duikt op wanneer niemand het verwacht, als een vis, die naar boven kom om lucht te happen. Wacht even... vis? Meteen stuurde ik een Zwadderich spion naar de kerkers om uit te vissen in welk fabeldier Romilly veranderd. En ja, Romilly is ook een Faunaat! Een forell nog wel. Dus als je gaat vissen in het grote meer, laat de forellen gaan! (tenzij ze je heeft betrapt en je punten aftrek heeft gegeven).

Maar dan hebben we nog een grote vraag die beantwoord moet worden... Is de leider van de Klassenoudsten, ook niet een faunaat, geest of vampier?

Het duren weken voordat ik achter het bewijs kwam. Nikita weet haar vermomming goed verborgen te houden. Tot ik op een warme zomerdag naar de hemel staarde. Er vloog boven mijn hoofd een prachtige vogel. De vogel leek wel zwanger. Mijn doezelige hoofd werd meteen alert. Ik MOEST die vogel volgen. Tot mijn verrassing vloog de vogel recht naar beneden richting het meer. Ik rende er naartoe en wat zag ik daar? Een hoogzwangere Nikita...

Lieve studenten van me. Het is nu wel duidelijk hoe het komt dat de KO ALLES van ons lijken te weten. Ze zijn er in alle vormen en maten. Als Vampier, geest, forel, panda of egel, pauw, papegaai, en zelfs adelaar. Er is niets dat hen ontgaat. Maar laten we niet vergeten dat de Klassenoudste er zijn om ons te helpen, dus moeten we eigenlijk blij zijn dat we ze overal kunnen vinden en dat ze alles in de gaten houden.
 
Geprezen geschriften
Met drie fantastische topic's
Deze week zijn we weer aan de slag gegaan. We hebben gekeken naar de leukste, grappigste en spannendste topics op het moment. De lat ligt erg hoog natuurlijk, want wát zitten er een hoop pareltjes tussen. Dat kan ook niet anders met jullie schrijftalent. Maar wie weet er van een stoffige, oude zaal een spectaculaire omgeving te maken? Worden er regels gebroken of blijven jullie binnen het boekje? Moet er zelfs een Klassenoudste aan te pas komen, of is dat voor jullie nét niet aan de orde? We gaan het meemaken, en deze week hebben we gekeken naar..
 
De Drie Bezemstelen
Disclaimer: De regels van deze rubriek kunnen ieder moment worden aangepast zonder daar een reden voor te hoeven geven.
 
Schuilen Voor De Bladerstorm Onder Het Genot Van Een Boterbiertje!
Geschreven door: Fatma Flower, Kendra Martin & RoosMarijn Onyx.
Reden: Deze meiden lijken het nu al ontzettend naar hun zin te hebben, ze breken de regels wel hier en daar maar zelfs Klassenoudsten kunnen een oogje dichtknijpen wanneer er zúlke leuke meiden in het spel zijn!

Een avond zonder verwachtingen Geschreven door: Samantha Summers.
Reden: Samantha lijkt zich helemaal klaar te maken voor een verrassende avond! Met wie deze avond zal gaan zijn.. Dat laat nog heel even op zich wachten. Nu is dit topic ook nog maar net begonnen, maar ik zal het wel in de gaten houden want ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen!

Grappig Gegrinnik en Melige MensenGeschreven door: Ivanka Smith & Milan Jacob.
Reden: Deze twee wilden niet langer in het kasteel zijn, dat is duidelijk. Nu hebben ze afgesproken in de Drie Bezemstelen. Of dit vriendschappelijk is, of toch misschien een date? Ik ben er ook nog niet helemaal over uit, maar het volgen doe ik zeker!

De locatie voor volgende keer is..
De Gangen

Tot dan!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Sam Parker

Sam Parker Waarom kan hier nou nooit iets geheim blijven? -wrijft het bloed van haar mond schoon-

Milan Jacob

Milan Jacob leuke editie weer, jullie missen ook echt niks he

Aidan Crane

Aidan Crane Geweldige editie weer! Heb erg kunnen lachen om jullie gaotische geruchten weer! Hoop nog meer prachtige topics en roddels voorbij te zien komen! ❤️

Alana Drain

Alana Drain Ik ben hartstikke bezet door Lilah! haar absoluut niet uilen! Het heeft ons geheim ontdekt! KO's terugtrekken! Leuke editie van de KK :D

Finn Fixen

Finn Fixen Wat een leuke editie! Wat jammer dat je geen antwoord hebt gevonden Feyline! En dat KO's faunaten zijn, dat vind ik echt prachtig. Die vampier dan iets enger.. en gefeliciteerd met de chocokikkers iedereen!

Fatma Flower

Fatma Flower Wat een leuk interview met een regelbreker! En ooo zijn klassenoudsten faunaten?! Ik had al wel mijn vermoedens, maar zeker wist ik het nooit... Wat een leuke editie weer!

Marella Drain

Marella Drain Super leuke en hilarische editie van de kk! :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte