De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 6, Jaargang 9

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 6, Jaargang 9
Door: Alana Drain,Feyline Covas en De Klassenoudsten

Ingenieuze inleiding
met Alana Drain
tumblr_mfzjj1gmhz1rlr3o2o1_400.gif
Hallo leuke lezers,
Welkom bij weer een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten. Deze keer heeft Nikita een van haar boerderij dieren aan het werk gezet om de intro te schrijven. De nieuwste klassenoudste nog wel. Ik moet zoveel doen. Rondes zijn vermoeiend. Mag ik al een dutje doen? Oké eerst de intro en dan een dutje. Hier komt het!


Nu zijn jullie vast nieuwsgierig wat er allemaal in deze editie behandeld gaat worden of niet. Daarvoor ben ik om dat jullie nu te gaan vertellen. In deze nieuwe editie komt een nieuwe Verboden Vragenvuur. Het werd wel weer tijd voor een nieuwe Verboden Vragenvuur.
 
De laatste was even terugkijken hoor de eerste editie van jaargang 9! Veel te lang geleden. Voor deze Verboden vragenvuur heeft Feyline natuurlijk hard gezwoegd en is zeker de moeite waard om te lezen.

Daarnaast heeft Nikita ons ook nog allemaal een brandende vraag gesteld. Zo kom je ook wat meer te weten over ons en onze meningen gezellig toch? Je hoort al dat deze editie de moeite waard is om te lezen. Ik zal de intro kort houden zodat jullie sneller de andere leuke onderdelen kunnen lezen van deze editie! En zodat ik een dutje kan doen.Veel leesplezier!

Lieve Likjes,
Alana
Verboden vragenvuur
met Feyline Covas
tenor.gif?itemid=12386380
Hoi en welkom bij deze nieuwe editie van verboden vragenvuur. Ik zal jullie even kort vertellen wat deze rubriek precies inhoudt, aangezien ik dat zelf ook al lang weer vergeten was. In deze rubriek stelt een van de klassenoudsten, deze keer ik dus, een aantal vragen aan een ander persoon. De klassenoudste verzint echter ook al de antwoorden, een aantal meerkeuzeantwoorden. Het is de bedoeling dat de persoon 1 van de meerkeuzeantwoorden kiest als antwoordt wat hij/zij zelf gekozen zou hebben. Dus ja, voordat ik jullie nog langer ophoudt, laten we maar gewoon gaan beginnen!

Deze editie is met niemand minder dan...

Harper Porter!

Voor vandaag heb ik dus Harper Porter gekozen om de vragen aan te stellen, de meest geniale fantastische redacteur van de Ochtendprofeet die er maar bestaat! (Klein detail: er is er ook maar 1). Veel plezier met het lezen van dit verboden vragenvuur!

 
Welke van deze drie banen zou jij wel willen overnemen?
A. Redacteur Kibbelaar, want dan kan Elliott weg
B. Minister van Toverkunst, want dan kan Daisy weg
C. Afdelingshoofd Zwadderich, want dan kan Nova weg
D. Leider klassenoudsten, want ik vind het klassenoudsten team natuurlijk het leukste team wat er is. Dit vind ik omdat het ook het leukste team is. Vooral Feyline is een hele goede klassenoudste, dus dat is voor mij toch wel echt de reden dat ik kies voor leider van de klassenoudsten.

Toelichting:
Natuurlijk kies ik Leider van de Klassenoudsten! Maar liever omdat ik niet wil dat Elliott, Daisy of Nova weggaan. Wel zou ik graag met hun samen een van die posities willen, dat lijkt me wel gezellig! Maar aangezien dat geen optie is, ga ik lekker voor leider van de Klassenoudsten! Feyline kan ik vast wel aan!

En als dat zou betekenen dat je een van je huidige banen zou moeten opgeven, welke baan zou je dan opgeven?
A. Redacteur Ochtendprofeet
B. Docent verschijnselen


Toelichting:
Dan zou ik docent Verschijnselen opgeven. Redacteur is en zal altijd mijn hoofdbaan blijven hier. Ik heb mijn garnaaltjes, ik heb mijn krant, dat zijn de mooiste dingen van mijn banen!


tumblr_mtdkvuQbB71rusjpbo5_r1_250.gif
Hoe was jij als jonge Zweinsteinleerling?
A. Een fantastisch persoon, een beetje zoals jij Feyline!
B. Saai
C. Precies zoals je van een echte Ravenklauwer zou verwachten
D. Een relatiehopper

Toelichting:
Als jonge Zweinsteinleerling was ik jong, een tikkeltje onzeker en een goede Ravenklauw studente. Maar afgezien van het brave was ik ook iemand die graag samen met Daisy Luddington de huiselfen in de keukens plaagden!

tumblr_mtdkvuQbB71rusjpbo8_r1_250.gif
Welke klassenoudste is sowieso het meest capabel?
A. Feyline

Toelichting:
Ik kies antwoord B.

Stel je zit in een boot op een rivier, met blinddoeken(#BirdBox). 1 van je kinderen moet kijken. Wie laat jij de blinddoek afdoen?
A. Nora
B. Miles

Toelichting:
Ondanks dat ik dit een van de meest gemene vragen vind moet ik voor Miles kiezen. Nora is pas een baby en is niet in staat om te zeggen wat ik moet doen. Maar liever kies ik antwoord C! Voor de mensen die de film nog niet gezien hebben vertel ik niet wat antwoord C inhoudt, spoilers enzo!

 
Met welke van de (mannelijke) klassenoudsten zou je mij, Feyline, het eerst koppelen?
A. Aron Ross
B. Reavan Diran
C. Hunter Blackwood
D. Edward Duncan E. Julian Roffel maar die is eigenlijk te oud

Toelichting:
Julian is dus te oud, dus die valt af. Reavan is nogal jong en pas net klassenoudste, dat doe ik hem niet aan. Dan hebben we Edward, die hoort bij Maylee (#Edleeisnogsteedsdebesteshipnaam), dus ook die valt af. Dus dan is het kiezen tussen Aron en Hunter… iene miene mutte zegt dat je voor Hunter moet gaan! Veel plezier!

 
 
Kwebbelende Klassenoudsten
met De Klassenoudsten & Nikita Hunter
 
Deze keer hebben we weer iemand gevraagd om een bizar leuke, interessante of aparte vraag voor ons te bedenken die wij dan allen moeten beantwoorden. Deze keer was dat niemand minder dan..

Avy Doyle!

 
"Aangezien de klassenoudsten ook mijn leerlingen zijn, ben ik wel benieuwd op welke plant zij zichzelf vinden lijken en waarom?"
tumblr_inline_opm99hKgwa1up720w_540.gif
Aron Ross
Ik vind mezelf niet op een plant lijken. Ik zou sowieso geen plant kunnen bedenken. Ik ken een roos! Maar daar blijft het wel bij..
tumblr_o28s8pFNi11sg1xtyo1_250.gif
Hunter Blackwood
Met een roos! Rozen zijn mooi, ik ben mooi! Maar rozen hebben ook doorns. Ondanks dat je zou denken dat ik slechts een lieve, mooie jongen ben, kan ik ook best vervelend doen! Wil je daar achter komen, ga een keertje naar het Verboden Bos ;)
giphy.gif
Emma Thawne
Als ik een plant of bloem zou kiezen die het best bij mij past zal dit een oranje roos zijn. De oranje kleur staat onder andere voor vrolijkheid, warmte, gezelligheid, sportiviteit en optimisme. Eigenschappen die erg bij Emma passen. Daarnaast geven de doorns ook een betekenis. Emma heeft moeite om andere te vertrouwen en kiest haar vrienden zorgvuldig uit voordat ze ze in haar leven laat. Voor de vrienden die ze heeft bloeit ze levendig.
tumblr_inline_o20qje6rNA1rifr4k_500.gif
Reavan Diran
Itea virginica oftewel bloemwilg. Het een een plant die tegen sterke wind kan, en meerdere kleuren aanneemt waaronder rood, wit en groen. Veel kleurtjes, kan een stootje hebben, en stiekem gewoon een mooie verschijning, dus dat past wel!
connor-paolo-1.jpg
Edward Duncan
Waterlelie, omdat het een elegante bloem is. Een vastzittende in het water en hij blijft op een plek. Dat past wel bij mij. De bloem gaat namelijk mee met de stroming.
connor-paolo-1.jpg
Alana Drain
Een mini cactus, omdat mini cactussen er schattig uit zien, maar toch wel pijnlijk kunnen zijn. Ze kunnen in moeilijke omstandigheden overleven.
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Feyline Covas
Wilde Bertram
Perfecte plant voor breinverhitting en daarom een veelgebruikte plant bij Verwarrings- en Verdwazingsdranken.
Dit stukje slaat op het feit dat er vaak mensen zijn die zich aan mij ergeren, oftewel wiens brein verhit wordt door zogenaamde onzinnige discussies.

Een plant die prima overwinteren kan in koudere klimaten, het Nieskruid werd door dreuzels vroeger gebruikt tegen kiespijn door op de stengels te kauwen. Ook werd er poeder gemaakt van de witte bloemetjes, het poeder irriteerde de neus en hierdoor ontstonden er niesbuien waardoor “het hoofd schoon werd.”
Nou het woord irriteren zegt natuurlijk al veel. Ook kom ik uit Polen, en volgens mij is het daar best koud. Dus overleven in koudere klimaten kan ik ook.

De plant is goed te herkennen aan z’n steelloze, lange, slanke bladeren die om en om van de stengel van de plant af staan. De bladeren zijn midden groen en gezaagd. Van Juli tot en met September staat de Wilde Bertram in bloei en heeft dan herkenbare witte bloemetjes met een geel of wit hart.
Juli tot en met september is zomer, en ik houd van de zomer. Ik sta dan dus eigenlijk ook in bloei. Mijn hart is dan misschien niet geel of wit zover ik weet, maar wel rood. Maar ja, ik heb in ieder geval een hart. Deze plant dus ook.

Wilde Bertram kan gevonden worden in Midden en Noord Europa, Noord Azie en is ingeburgerd in Noord Amerika. De afgelopen jaren is de plant steeds moeilijker te vinden, maar een echte kenner zal ze zo nu en dan toch kunnen vinden.
Deze plant is erg moeilijk te vinden, en dat ben ik natuurlijk ook. Ik bedoel, er is maar 1 ik. Zo iemand als ik vind je nergens terug. De plant is wel te vinden in Midden-Europa en zoals ik net al zei kom ik uit Polen.

Dus nou ja, dat een beetje.
tumblr_inline_o3mc54yiII1rifr4k_500.gif
Julian Roffel
Ik denk dat ik mezelf zou zien als een brandnetel. Dan vraag je jezelf natuurlijk af waarom zou iemand zichzelf ooit zien als een brandnetel. Maar dat komt door dat een kant aan de brandnetel de vervelende kant is, de kant die je irriteert. Wat mensen nog wel eens vinden van klassenoudste en dan vooral van mij. Maar er is ook een kant die je niets doet en die kant heb ik natuurlijk ook. Al zien niet veel mensen die.
tumblr_opig42mP2Z1skawvvo1_400.gif
Nikita Hunter
Ik ben geen leerling, moet ik dan ook nog antwoord geven? grapje Ik vind mezelf meer een papaver, oftewel een klaproos. Super origineel al die rozen. Afgezien van het feit dat het mijn favoriete bloem is en deze heel mooi is, gaat de bloem ook niet zomaar open. Daarnaast zorgt de bloem voor verschillende opiaten, zoals stoffen die in morfine zitten en dit vind ik wel tof. Mooi, selectief en pijnverzachtend, vind ik wel passen.
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Ivy Moss

Ivy Moss brandnetel dus he... :P

Patricia Dragon

Patricia Dragon Wat leuk geschreven! Ik heb de vervelende kant nog nooit gezien bij jou julian, (oh wacht ja we hebben elkaar ook nog niet zo vaak gezien) dat verklaard een hoop! Leuk interview Feyline!

Jane Roseworth

Jane Roseworth Meer van dit!! Superleuke editie weer!!!

Harper Porter

Harper Porter Erg leuke editie en bedankt voor het leuke interview Feyline!

Mila Montage

Mila Montage leuk om weer te lezen <3 I love this

Amaryllis Dreamweaver

Amaryllis Dreamweaver Super leuk artikel zo kom je meer te weten. Het is precies of Feyline een heel opstel heeft geschreven over haar bloem....

Aidan Crane

Aidan Crane Wat een leuke editie weer! Die rozen zijn héél orgineel! Maar wat een perfecte vraag van een kruidenkunde docent :D !

Valarie Matthews

Valarie Matthews cool :D! mooi gedaan en Grappig enzo :D

Dwaine Prins

Dwaine Prins Wat een super leuke editie weer !

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte