De Verboden Sectie - Jaargang 21

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Ellen Aster

Ellen Aster Ohh wat een leuk OOC interview met Wende over boeken! :D

Riley Marks

Riley Marks Weer een super editie en ik kijk uit naar al deze boeken. Maar die van de prachtige Diadeem van Rowena Ravenklauw in het bijzonder natuurlijk! ❤️

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Wow, ik heb dat topic nog niet gelezen maar nu het hier zo omschreven staat denk ik dat het een aanrader is, dus als jullie mij zien spieken... zulke interviews zijn echt super leuk, nu krijg je iets meer te lezen van de mensen achter het account, heel tof. Ik heb de rebus! Ik heb 'm! Wat een leuke was dit!

Patrick Howard

Patrick Howard Ik kijk uit naar de alle andere boeken !, heb de rebus al opgestuurd en wat ziet de topic leuk uit !

Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Ik kijk al uit naar alle nieuwe boeken! Wat een leuke topic, die moet ik ook maar eens gaan lezen dan, wie weet spot ik nog andere boekenwurmen? Erg leuk interview maar nu is het eerst tijd om die rebus op te gaan lossen!

Delphinus Flavus

Delphinus Flavus Wat leuk deze insights zeg! Ik denk dat ik de rebus ook heb, dus die stuur ik maar gauw op!