Gouden Griffel • lesjaar 27 • editie 7

- Van : Malachi Tealeaf

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Malachi Tealeaf

Malachi Tealeaf Gefeliciteerd alledrie! Wat een prachtige winnaars weer deze week, Laxmi zelfs al voor de tweede keer! Blijf vooral lekker schrijven allemaal, we lezen het graag!

Tara Woods

Tara Woods Whoehoeee, wat onverwacht zeg om een Gouden Griffel te winnen! Ik heb dit huiswerk met veel plezier geschreven, dus bedankt Ellen en professor Tealeaf! Er staat nog veel meer huiswerk op stapel hoor, dus ja, schrijven zal ik blijven doen. En met zo’n super vrolijke Griffel gaat het helemaal een feest worden! Gefeliciteerd Laxmi en Mason! En Riley... -geeft haar een dikke knuffel- dank je wel! ❤️

Lucy Hadley

Lucy Hadley Gefeliciteerd Laxmi en Tara, het waren prachtige opdrachten om te lezen! En Mason, je hebt het natuurlijk helemaal verdiend, ik vind het altijd echt super leuk om je uitgebreide beoordelingen te lezen! Super jammer natuurlijk dat je stopt Riley, maar ik heb enorm genoten van alles wat je hebt gedaan voor de huiswerkhelden, gouden griffels en natuurlijk je super leuke beoordelingen! Veel plezier op je fabeldieren expeditie, ik ben benieuwd of je nog bijzondere dieren ontdekt, en gelukkig blijf je nog wel aanwezig op je dubbeltje!

Riley Marks

Riley Marks Als eerste: ik heb ontzettend genoten van onze samenwerking lieve Ellen en Malachi! ❤️❤️ Daarnaast wil ik iedereen bedanken voor het insturen van huiswerk want ik met veel plezier heb gelezen en beoordeeld. Riley is begonnen aan een voor onbepaalde tijd op Fabeldieren expeditie. Samen met Jack natuurlijk! Ik blijf zeker de server volgen en huiswerk lezen plus insturen met mijn dubbeltje. Ik kan haar bijna horen gillen van vreugde, haha. Gefeliciteerd Laxmi, Mason en Tara! Ik ga vanavond jullie inzendingen lezen.

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Gefeliciteerd Laxmi, Tara en Mason! Wat jammer dat je stopt Riley, veel succes met je andere uitdagingen!

Allison Hadley

Allison Hadley Gefeliciteerd Laxmi en Tara! Goed gedaan! En natuurlijk Mason, beoordelen is ook een kunst!

(Eventjes korte vermelding, bij Tara's profielfoto staat die van Lucy)

Ellen Aster

Ellen Aster Jaaa gefeliciteerd Laxmi, Tara en Mason! :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte