De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 4, Jaargang 8

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 4, Jaargang 8
Door: Katie Rookwood, Julian Roffel en Nikita Hunter

Ingenieuze inleiding
met Katie Rookwood
GlamorousShyDarwinsfox-small.gif
Beste, lieve, leuke lezers! Welkom bij weer een nieuwe editie van de kwebbelende klassenoudsten.

We zitten alweer in week 8 en ik voel de examens al kloppen op de deur. Ik wil niet open doen, want ik loop 7 weken achter... Maar natuurlijk zijn jullie wel zo slim genoeg om je huiswerk te maken. Hoop ik.

Maar uiteraard weer genoeg gezeur over het huiswerk. Ik ben hier vandaag of morgen, of volgende week om jullie te vermaken met deze nieuwe editie. Mijn medeklassenoudsten en ik hebben weer zitten zwoegen om dit fantastische blad in elkaar te kunnen zetten.
 
Lees dus vooral lekker verder en dan vertel ik kort welke onderwerpen er in deze editie aan bod komen.

Deze editie komt onze Julian jullie op de hoogte brengen van topics die hij maar al te graag met jullie wil delen. Ik ben benieuwd wat het thema voor deze editie is.

Daarnaast mag Nikita ons gaan vermaken met leerzame locaties. Welke locatie het is, is mij ook een raadsel. Dus dat wordt zeer 'verrassend'

Lieve Leerlingen en afgestudeerden, veel leesplezier xoxo

 
Talentvolle Topics
met Jullian Roffel
tumblr_inline_ovq29hQ7uM1u2s4s8_540.gif
Nou deze keer voor de talentvolle topics was het weer eens mijn beurt om een leuke stukje te schrijven over een topic wat in mijn opzicht uitsprong van de rest van de topics. Om zo’n topic te vinden heb ik natuurlijk alle locaties goed doorzocht. Daarbij keek ik natuurlijk naar welk topic een beetje actief is en ook al wat berichten heeft gehad.

Hierbij liet ik deze keer mijn oog vallen op “We’re back” van Mila Montage en Lesya Black. Dit topic vindt plaats op het terrein, want natuurlijk de meest leuke dingen gebeuren in de kou op het terrein. Ik ga totaal niet voor het gebied van iemand anders omdat mijn gebieden dood zijn hoor. Maar goed nu ga ik jullie een beetje vertellen hoe het topic zal verlopen.

We're back.

 
Gemaakt door: Mila Montage
Mede mogelijk gemaakt door: Lesya Black


Taal: XXX
Tijd: 15:30
Plaats: tegen de boom bij het meer
Omgeving: een van de weinige buiten
Het weer: typisch herfst weer

Dit topic gaat over een koude herfst dag waarop Mila en Lesya besloten om in de kou buiten rond te hangen. Mila was hier om lekker in haar boek te lezen. Terwijl Lesya daar kwam voor zo het leek om alleen te zijn. Lesya stak haar voeten in het meer wat Mila opmerkte. Hierop greep zij in om Lesya bij te staan, want Mila merkte duidelijk op dat het niet allemaal goed ging met Lesya. Uit een schrik reactie van Lesya belanden haar benen helemaal in het water. Ze besloot verder een leugen te vertellen tegen Mila door te zeggen dat alles oké is.

Het topic gaat verder met Mila die als goede leeuw Lesya probeert te helpen met haar problemen. Echter trekt Lesya hier zich niet zoveel van aan. Dit leidt ertoe dat Lesya helemaal in het water springt.
Hiervan schrikt Mila die zowat Lesya beveelt om uit het water te komen. Dit lukt niet echt aangezien ze beiden verder het water in gaan.

Dit hele gedoe leidt er toe dat het topic geheel veranderd. Er breekt namelijk een gevecht uit tussen Mila en Lesya. Dit gebeurt eerst met spreuken en daarna met wat fysieke handelingen. Dit zorgt er wel voor dat de twee nog met elkaar aan de praat raken en dat ze eindelijk praten over de problemen die er heersen. Wie weet wordt het wel nog opgelost.

Maar genoeg spoilers over dit topic. Wil je weten hoe het topic verder verloopt, lees dan mee in het terrein.

Waarom koos ik voor dit topic? Ik had het al een beetje gezegd in de inleiding. Ik koos dit topic omdat het een beetje actief is. Daarnaast koos ik er ook voor om geen topic te kiezen wat te maken heeft met de status wedstrijd. Daardoor vielen natuurlijk al wat locaties af, maar er bleven wel genoeg topics over om uit te kiezen en dit topic was daar de een van.

Natuurlijk willen wij jullie bedanken voor de bijdrage in dit leuke topic.

 
https://worldofpotter.nl/topic/view/18597c2e-8964-4994-8097-011fa59023d0-we-re-back
 
Leerzame Locaties
met Nikita Hunter

tumblr_onapu8fA5u1rg73dbo7_250.gif

Welkom bij Leerzame Locaties. In dit stuk van de Kwebbelende Klassenoudsten gaat 1 van de klassenoudsten jullie wat vertellen over een locatie in of buiten zweinstein, die wat minder bekend is en waar dus wat meer aandacht aan besteed mag worden. Vandaag is het aan mij, Niki, om jullie wat te vertellen over een van onze rustige locaties.

Locatie: Zweinstein → tweede verdieping → toilet van Jammerende Jenny  

 

Het toilet van Jammerende Jenny.. De plek waar jongens niet mogen komen, want dat kost je weer 5 afdelingspunten, en de plek waar een van de onaardigste geesten van Zweinstein rondspoken!

Op deze locatie zijn al meerdere maanden geen topics geplaatst, terwijl je toch heel wat verschillende dingen kan doen! Hier later meer over, maar de locatie zelf wordt ook vaak vergeten. Nu klopt het dat het misschien ook niet het eerste wat er in je op komt, maar dat betekent niet dat het hier minder leuk is om een topic te doen!

Het is dan wel niet de Badkamer van de Klassenoudsten ook een leuke topiclocatie trouwens, maar het komt er wel erg dicht bij! En, de kans dat hier klassenoudsten langs komen is misschien ook wel een stuk kleiner, wat voor jullie dan weer een voordeel is hè!
Hier een paar ideeën voor topics, gebruik ze gerust!
- Brouw hier een of andere toverdrank.

- Word beste vriendinnen met Jenny! Misschien wilt ze dan wel zeggen dat ze je huiswerk heeft doorgespoeld zodat jij het niet hoeft te maken!

- Ga op zoek naar de Geheime Kamer.

- Maak ruzie met Jenny.. Al is dit misschien wel niet zo handig want misschien spoelt ze dan wel écht je huiswerk door en moet je het nog een keer doen..

- Heb hier diepe gesprekken met je vriend of vriendin. Al moet een vriend wel eerst even een wisseldrank gebruiken, want mannen mogen niet in dit toilet komen.. Al brengt dat ons weer bij de eerste suggestie!

Nou hopelijk was dit weer genoeg inspiratie voor een topic in het toilet van Jammerende Jenny, dus ik verwacht dat jullie er nu allemaal eentje gaan aanmaken! Dit was het weer voor deze week, dus houdoe xoxo
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuke editie weer :)

Shane Tyson

Shane Tyson Wat hebben jullie het weer goed gedaan!

Aura Harrods

Aura Harrods YES EINDELIJK!! Heerlijk leesvoer allemaal <3\

Charly Nelson

Charly Nelson Mmm mijn dochter en haar koppigheid kunnen voor probleempjes en rariteiten zorgen leuke editie

Mirrie Nelson

Mirrie Nelson Erg leuk geschreven weer ;) Nikita, geef ze nu geen ideën om de regels te breken :P

Mila Montage

Mila Montage OKay. Lesya dit is geniaal. Er was niet eens een klassenoudste bij de Topic en HEY. We staan in een Blad met klassenoudste *Gaat stiekem echt stuk*

Ignacio Yuan

Ignacio Yuan Leuke editie weer! :D

Ryan Riggs

Ryan Riggs Super leuk gedaan leukerds <3 !! Maar Nikita D: !! Je bent vergeten te vertellen over de onderbroeken lol :P !!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte