De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 5, Jaargang 11

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 5, Jaargang 11
Door: Hunter Blackwood,Feyline Covas en De Klassenoudsten

Ingenieuze inleiding
met Hunter Blackwood
tumblr_mfzjj1gmhz1rlr3o2o1_400.gif
Hebben jullie dat ook weleens? Dat je in iemands ogen kijkt en het gewoon meteen klopt? Dat je zeker weet dat je je hele leven met hem of haar wilt spenderen? Dat heb ik dus elke ochtend, middag en avond, wanneer ik in de spiegel kijk. Oh? Was het de bedoeling dat ik een inleiding deed? Nou let’s go dan!

Hallo lieve en leuke lezers en lezeressen. Welkom bij weer een nieuwe Kwebbelende Klassenoudste, een leuk en leerzaam blad (want kom op, wie wil er niet meer over ons KO’s leren?) voor jong tot oud, leeftijden 0-221 (Geen idee, hoe oud worden mensen tegenwoordig? Wat ik hiermee bedoel te zeggen is dat het voor iedereen is.).

In deze editie ga ik, Hunter Blackwood, jullie wat meer vertellen over wat er in dit blad voorkomt - dat ben ik dus nu aan het doen, leuk hé? Verder beantwoorden alle Klassenoudsten een spannende vraag waarin wij onze diepste geheimen en innerlijke wensen bloot leggen.
Verder gaat Feyline Covas een koppel interviewen in de rubriek “Smoezige Smoeltjes”. Feyline, ik wil er wel even over klagen dat je mij niet hebt gekozen. Ik heb een heel smoezig smoeltje! Kijk maar :)

Het beloofd dus weer een super-spannende-nagel-bijtende-puntje-van-je-stoel-editie te worden, met genoeg Hunter Blackwood voor iedereen! Dat is toch het enige wat een mens wil en nodig heeft in zijn of haar leven? Dat dacht ik. Ondanks dat ik jullie graag nog langer zou vergezellen met leuke en stoere verhalen over mezelf (Wist je dat ik een keer een schaap heb gered?) is het nu wel weer genoeg geweest. Daarom wens ik jullie veel leesplezier toe in deze editie en tot de volgende keer!

Hunter out.
Snoezige smoeltjes
met Feyline Covas
tenor.gif?itemid=12386380
Hallo, goedenavond en welkom bij weer een nieuwe snoezige smoeltjes. Voor deze editie heb ik Aloy Merigold en Kathleen Melis geïnterviewd. Deze keer wel ietsjes anders: ik heb ze namelijk dezelfde vragen gesteld, maar niet in dezelfde ruimte. Natuurlijk ben ik niet heen en weer geruimd tussen twee ruimtes, ik heb de interviews gewoon op 2 aparte tijden afgenomen, anders zou het heel onhandig worden. Ik was namelijk benieuwd of de relatie van deze twee op zou kunnen tegen wat vragen over de ander. Hoeveel weten Aloy en Kathleen eigenlijk van elkaar? Zijn ze elkaars soulmates, of houden ze er over sommige dingen hele andere meningen over na? Je kunt het lezen in deze nieuwste editie van snoezige smoeltjes!
 
We beginnen met een simpel vraagje, om even in te komen. Waar en hoe was jullie eerste date?
Kathleen: Onze eerste echte date was in de sneeuw in Schotland waar Aloy mij mee naar toe had genomen. Ik was zo nieuwsgierig dat ze mij uiteindelijk een komkommer gaf om mij stil te houden tot we bij een schattig blokhutje aankwamen. Ze had een hele lunch klaargemaakt voor mij, iets wat mensen die om mij heen amper doen gezien ze weten dat ik kan koken, maar dit hield Aloy niet tegen.
Aloy: Onze eerste echte date was erg bijzonder. Kathleen had onze vorige afspraak voor mij gekookt. Tijdens deze afspraak kwam ik erachter dat ik toch wel meer gevoelens voor deze bijzondere vrouw had dan alleen vriendschap. Hierom wilde ik iets speciaals voor haar doen. Ik besloot haar mee te nemen naar Schotland, waar we een prachtige wandeling door de sneeuw hebben gemaakt. We hebben de natuur bewonderd en kwamen zelfs een Ree tegen. Bij een blokhutje heb ik Kathleen mee naar binnen genomen. Hier heb ik verschillende hapjes voorbereid en hebben we heerlijk geluncht. Wat mij betreft een geslaagde eerste date!

Wat is je lievelingsboek? En die van de ander?
Aloy: Mijn lievelingsboek? Dat is een makkie! Ik sleep op mijn gemak al mijn Verweer-boeken overal mee naartoe. Zo heb ik mijn vak altijd bij me en kan me hier ieder moment in verdiepen. Kathleen's lievelingsboek? Dat vind ik best een lastige vraag. Ik weet natuurlijk als geen anders dat Kathleen ontzettend van lezen houdt en veel boeken op haar favoriete lijstje heeft staan. Maar als ik dan toch één boek moet kiezen, dan kies ik voor Hans en Grietje. Een echt Dreuzelsprookje. Regelmatig zie ik haar met dit boek in haar handen zitten. Hier raakt ze nooit op uitgekeken.
Kathleen: Oei! Ik gok alle boeken van verweer wel. Aloy houdt van haar vak en het liefste neemt ze het mee naar huis in de vorm van boeken. Echte verweer spreuken in ons huis lijkt mij geen goed idee met een rondrennende peuter. Ik hou zelf heel veel van sprookjes maar welk boek speciaal durf ik niet te zeggen. Het boek waar ik het meeste voorlees aan Lyron. Ik denk dat hij wel weet wat mijn favoriete boek is.

Wat is jouw stopwoordje en wat is die van Aloy/Kathleen(doorkruizen wat niet van toepassing is)?
Kathleen: Ik weet niet of ik wel een stopwoordje heb. Ik zeg opvallend vaak lieverd en schat tegen iedereen ook tegen mijn leerlingen. Al zijn er uitzonderingen –kijkt naar Feyline- Als ik boos ben dan zeg ik dat niet hoor ;). Aloy zegt vaak koekje.
Aloy: Sowieso koekje! Ik houd van koekjes en noem iedereen daarom maar al te graag koekje. Heeft Kathleen een stopwoordje? Ik weet dat ze mij vaak schat noemt en daar heb ik natuurlijk geen problemen mee!

Wat is het leukste aan Kathleen?
(Kathleen: Ik persoonlijk vind het leuk dat ik mij door niemand laat stoppen. Als ik iets in mijn hoofd heb dan ga ik er ook echt voor. In de meeste gevallen staat Aloy gelukkig aan mij zijde)
Aloy: Kathleen is een echte doorzetter! Dat vind ik prachtig om te zien. Wanneer zij iets voor ogen heeft, dan gaat ze hier volledig voor. Ze laat zich door niemand stoppen. Dit is iets wat ik alleen maar kan waarderen en waar ik dan ook volledig achter sta. Ja, dat is mijn prachtvrouw!
En wat is het leukste aan Aloy?
(Aloy: Dat is een lastige vraag! Maar ik denk dan toch wel mijn zorgzame kant. Ik houd van de mensen om mij heen. Ieder mens op deze wereld heeft iets unieks en dat vind ik ontzettend mooi om te zien. Ik zal er dan ook alles aan doen om voor de mensen om mij heen klaar te staan en ze een luisterend oor te bieden. )
Kathleen: Poeh! Ik denk dat Aloy het meest trots is op haar warme hart. Ze is heel zorgzaam over haar leerlingen en last vaak ook wat extra tijd in om ze te helpen. Ze is heel erg betrokken en dat maakt haar een hele warme en lieve vrouw.

Wanneer was de ergste ruzie die jullie ooit hebben gehad?
Kathleen: Ruzie hebben we niet veel al kan ik mij wel iets herinneren. Ik denk dat ik daar zeker de boosdoener was. Aloy zou koken en ik heb mij er te veel mee bemoeid dat Aloy is uitgevlogen tegen mij. Ik ben nogal een perfectionist als het over koken gaat en kan mij goed ergeren als iemand net anders kookt dan ik. Sindsdien heb ik een keukenverbod als Aloy kookt.
Aloy: Ruzies hebben wij eigenlijk niet extreem veel. Over het algemeen komen we hier wel goed uit. Maar ik kan mij een keer herinneren dat Kathleen een nieuwe collega op haar werk verborgen had gehouden. Achteraf bleek dit een ex van haar te zijn. Mijn jaloezie speelt niet vaak op, maar toen wel. Gelukkig heeft dit ons alleen maar sterker gemaakt en gebracht waar we nu zijn. Getrouwd en er is zelfs weer een kindje onderweg. Wat dat betreft komen wij overal uit en maken de meeste dingen ons juist alleen maar sterker. Daar ben ik dan ook onwijs dankbaar voor.

Welke achternaam is mooier: Merigold of Melis?
Aloy: Die keuze was vrij snel gemaakt. Hoewel ik Melis ook een prachtige naam vind, klinkt Kathleen Merigold toch net wat chiquer. Dus ja, dan toch Merigold.
Kathleen: Merigold dubbel en dik. Aloy Melis klinkt gewoon niet, daarnaast heeft Merigold wel iets koninklijks. Ik heb echt heel erg trots op deze naam en zal hem zeker niet meer afstaan

Als er 1 ding is waar je de ander in je relatie voor wakker kan maken, wat is dat dan? (En waar kan je zelf voor wakker worden gemaakt?)
Aloy: Stiekem moet ik hier wel een beetje om lachen. Bij Kath is dit sowieso koffie! Daar hoef je bij mij niet mee aan te komen zetten. Nee bah, dat spul proest ik zo weer uit. Nee, mij kun je dan juist weer wakker maken voor thee. Een kopje kruidenthee, heerlijk!
Kathleen: THEE! Je kan Aloy wakker maken voor thee en mij voor koffie. Geen twijfel mogelijk.

Wow! Deze dames hebben zojuist het bijna onmogelijke bijna mogelijk gemaakt! Ze hebben maar liefst 7 van de 8 vragen ‘goed’ beantwoord. Alleen de vraag over de ruzie, daar kwam niet helemaal hetzelfde uit, misschien dat ze dat nog even moeten uitvechten…
 
Kwebbelende Klassenoudsten
met De Klassenoudsten & Nikita Hunter
 
Deze keer hebben we weer iemand gevraagd om een bizar leuke, interessante of aparte vraag voor ons te bedenken die wij dan allen moeten beantwoorden. Deze keer was dat niemand minder dan..

Luca Copper!

"Met welke mythische legende associeert u zich het meest en waarom?"
tumblr_inline_opm99hKgwa1up720w_540.gif
Aron Ross
Dat is wel een lastige vraag.. Poseidon zou mogelijk zijn. Zelf word ik namelijk wel rustig van het geluid van de zee. Daarentegen valt voor Zeus misschien ook wel wat te zeggen, onweer vind ik namelijk vele malen interessanter dan het geluid van de zee. Wanneer het onweert val ik ook een stuk sneller in slaap, ik vind het wel een fijne achtergrond voor geluid. Ik denk dus dat ik mezelf niet kan associeren met maar een enkele mythische legende, maar met minstens twee.
tumblr_o28s8pFNi11sg1xtyo1_250.gif
Hunter Blackwood
Het verhaal van hercules. Iemand die een halfgod op aarde is, daar voel ik me gewoon heel erg verbonden mee! Natuurlijk ben ik wel getalenteerder, knapper en sterker, maar goed. Niet iedereen kan zo fantastisch zijn als ik!
giphy.gif
Sam Parker
Persoonlijk zou ik voor Godin Hera gaan. Het was een gerespecteerde vrouw maar had ook een duistere kant. Ik heb die zelf ook. De jaloezie en wraakzucht herken ik stiekem toch wel in mijzelf. Het enige wat dan niet overeenkomt, is dat ik niet met mijn broer zou trouwen. Laat staan kinderen verwekken.. Iew!!
tumblr_inline_o20qje6rNA1rifr4k_500.gif
Mace Sancez
Robin Hood, ik zou ook graag rijkdom willen verdelen over alle mooie vrouwen. Natuurlijk geef ik het mooiste meisje dan net iets extra's. Hoeveel meer dates zal ik dan wel niet krijgen?!
https://thumbs.gfycat.com/SatisfiedFamousGrayfox-size_restricted.gif
Romilly Raynott
De mytische legende waarmee ik me het meest associeer is de legende van Medusa. Waarom? Omdat iedereen die ze ziet in steen veranderd. Soms begrijp ik wel hoe ze zich moet voelen. Vooral wanneer ik eerste jaars zie verstenen als ik ze betrap op een overtreding. Ook heeft Medusa slangen als haren waarmee ze kan praten. Natuurlijk kon Zalizar Zwadderich kon ook met slangen praten! (Hoewel hij geloof ik geen slangenharen had).
connor-paolo-1.jpg
Edward Duncan
Ik vind Robin Hood het beste bij Edward passen, aangezien hij een echte dappere leeuw is die uiterst loyaal is aan de dingen waarin hij gelooft. Net zoals Robin Hood, dus. Ook past het verhaal rondom Robin Hood goed, want net zoals Robin Hood heeft Edward ook een oogje op zijn eigen beeldschone vrouwe Marian, oftewel Alana.
connor-paolo-1.jpg
Alana Drain
De legende van Lady Godiva. Dit omdat deze vrouw een sterke vrouw is. Ze wilde voor de mensen in haar land de belasting niet laten ophogen. Haar man, de koning, vond dit goed op 1 voorwaarde. Deze voerde ze uit. Het is dus een combinatie van het hebben van een goed hart en veel lef wat mij laat associëren met deze legende.
tumblr_inline_p7hv79el7j1rlmk3j_250.gif
Feyline Covas
Nu moet ik zeggen dat ik nooit heel goed heb opgelet in de les van magische legendes en verhalen. Tellen Griekse legenden ook mee? Maar het verhaal van Laokoon en zijn zoons vind ik wel heel mooi. Niet per se pasend voor mijn leven, maar wel gewoon mooi. Het gaat over Laokoon die doorheeft dat het paard van Troje een valstrik is, en hij wil de inwoners van Troje waarschuwen. Daar zijn de goden het alleen niet mee eens, dus vermoorden ze hem en zijn zoons met slangen. Het moraal van het verhaal is dus een beetje dat je je niet met de goden moet bemoeien. Dit zou je natuurlijk wel weer goed met mijn leven kunnen vergelijken. Ik ben de godin en de rest hoeft zich niet met mijn leven te bemoeien.
tumblr_opig42mP2Z1skawvvo1_400.gif
Nikita Hunter
Voor mij is het de Griekse godin Hera. Niet enkel was ze getrouwd met de machtigste man ooit, maar was ze zelf de bescherming van het huwelijk en de vruchtbaarheid. Nu, net een jaar getrouwd en met een prachtig zoontje is het wel logisch dat dit heel dichtbij staat.
 
Geprezen geschriften
Deze week zijn we weer aan de slag gegaan. We hebben gekeken naar de leukste, grappigste en spannendste topics op het moment. De lat ligt erg hoog natuurlijk, want wát zitten er een hoop pareltjes tussen. Dat kan ook niet anders met jullie schrijftalent. Maar wie weet er van een stoffige, oude zaal een spectaculaire omgeving te maken? Worden er regels gebroken of blijven jullie binnen het boekje? Moet er zelfs een Klassenoudste aan te pas komen, of is dat voor jullie nét niet aan de orde? We gaan het meemaken, en deze week hebben we gekeken naar..
Het Verboden Bos
Disclaimer: De regels van deze rubriek kunnen ieder moment worden aangepast zonder daar een reden voor te hoeven geven.
 

Spookystuff op een spookachtige plek met... Spoken?!. Geschreven door: Donovan Moon & Ivanka Smith
De reden: Deze twee komen elkaar tegen in het bos, het VERBODEN bos nog wel! Daar blijkt in eerste instantie dat ze niet heel goed met elkaar kunnen, maar toch raken ze aan de praat terwijl ze door het bos lopen. Heet het het verboden bos om een reden? Zullen we daadwerkelijk spoken zien? Daar kom je alleen maar achter door het topic te checken!


The Ls under the starry sky... Geschreven door: Luna Adams & Luna Leia
De reden: Deze twee meiden hebben dezelfde naam. Niet alleen dat, ze zijn ook nog eens samen te vinden in het verboden bos. Wat ze daar gaan doen is nu nog een beetje onduidelijk. Gaan ze eenhoorns vangen? Moet er een Klassenoudste aan te pas komen als ze het te bont maken? Wie weet.. Ik ga dit topic zeker in de gaten houden!


Regels moet je maken, niet volgen. Geschreven door: Aelin Genesis.
De reden: Ik heb dit topic gekozen omdat Aelin erg haar best heeft gedaan om een mooie post te maken. Tot op heden heeft er nog niemand op het topic gereageerd, en dat is behoorlijk jammer. Hiermee hoop ik dit topic dan ook een boost te geven, omdat het simpelweg een boost verdient voor de moeite die erin is gestoken.


Dit waren alweer drie prachtige topics! De chocokikkerplaatjes zullen snel jullie kant op komen! De locatie voor volgende keer is..
De Drie Bezemstelen

Tot dan!
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuke test en grappige antwoorden van de klassenoudste. Het was weer een fantastiche editie met prachtige verhalen en de gifjes zijn gewoonweg awesome <3

Fatma Flower

Fatma Flower Super leuke test voor Katleen en Aloy! En wat kennen ze elkaar goed zeg! Leuk om de verschillende antwoorden van de klassenoudsten te lezen! Geweldige editie weer!

Mirrie Nelson

Mirrie Nelson Wat een leuke editie weer :D

Daisy Luddington

Daisy Luddington Leuke editie! ♥ Wat een prachtige Snoezige Smoeltjes, mhihi ♥

Luna Adams

Luna Adams Super editie weer! En Luna en ik zijn gekozen. Zo leuk!! ♥

Romilly Raynott

Romilly Raynott Weer een mooi editie met prachtige verhalen en gifjes xD

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte