Behind the mask of.... Hermelien Veroevere
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Evangelien was een leuke jonge dame tegen gekomen in de gangen. Zij wilde heel erg graag ook in behind the mask en Evangelien snapt precies waarom. Hermelien Veroevere is een ontzettend leuke, slimme adelaar!

- Van : Evangelien Borghesius

4963364.png

 

909d8bbac4f162d64844a25cdd082663.jpgNaam: Hermelien Veroevere

Leeftijd: 11 jaar bijna 12

Afdeling: Ravenklauw

Baan: Het Lexicon

Lievelingseten: Cheeseburgers

Lievelingsdrankje: jus d'orange

Patronus: nog niet bekend.

 

 

 

 

 

 

Naam: Nakita 25289673_865378246955363_803873486287448481_n.jpg?oh=63cdbda613b8837e69d67b120b630ca3&oe=5AD3B39F

Leeftijd: 22 jaar

Afdeling: Ravenklauw in hart en nieren

Baan: Logistiek medewerker/opleiding vrachtwagenchauffeur

Lievelingseten: Pasta

Lievelingsdrankje: Appelsap met ijs, coca cola 

Patronus: Koala

 

 

 

 

4963381.png

Toen ik op WoP kwam, wilde ik de persoon creëren die ik zelf had willen zijn. Hermelien leest graag en dit doe ik zelf ook heel graag. Maar wat bijzonder aan Hermelien is dat ze er zo voor iedereen is enk iedereen probeert te helpen die om hulp vraagt. Dit wilde ik graag terug laten zien in haar, omdat ik in het echte leven precies het zelfde ben. Ik heb niet zoveel vrienden, maar de vrienden die ik ken ken ik al tussen de 5-9 jaar lang. Vriendschappen zijn heel belangrijk voor me en ook voor Hermelien, maar let op verpest je één keer die kans dan ben je hem ook kwijt. Zo denk ik in het echte leven ook.

 

Zelf hou ik onwijs veel van schrijven. Ik heb een kookboek geschreven en is er een tweede boek in gedachten. Het schrijven heb ik bij Hermelien terug laten komen, daarom werkt ze bij het Lexicon. Zo kan ze veel schrijven en  lezen. Hermelien kan heel veel hebben als ze gekwetst word, en dit is in het echte leven ook zo. Ik ben vaak genoeg naar beneden gehaald om hoe ik ben en wat ik doe.

 

Als je bij mij thuis zou komen word je dood gegooid met bloemen , kruiden en allerlei boeken daarover. Heey en daar is een lichtpuntje want iedereen die Hermelien kent, weet dat ze een een voorliefde voor Kruidenkunde heeft.

 

Wat ik vooral met Hermelien heb doorgezet is het constante gevoel van goed presteren, en goede cijfers behalen en mooi huiswerk inleveren. Hermelien doet altijd meer dan gevraagd word en doet het allemaal net iets te uitgebreid, soms iets teveel wat ze op haar hooivork neemt. Dit doe ik in het echte leven ook soms om gek te worden, maar ja zoben ik en helaas kan ik daar niks aan veranderen.

 

Hermelien houd van alles wat ouderwets en retro is, en ik ben daar zelf ook helemaal gek op ik ga naar veel auto shows en auto meetings en vrachtwagen shows. Hermelien heeft dit ook.
 

4963384.png

Hermelien is vooral graag onder de mensen, Ikzelf ben dat totaal niet. Waar Hermelien altijd vrolijk overkomt heb ik zo wel eens mijn momenten dat ik niet lekker in me vel zit.

 

Hermelien is vaak heel stil maar opmerkend, als je in het echte leven met mij op een plek ben weet je me te vinden want ik ben nogal  aanwezig. Hermelien is vooral rustig en ik ben zelf heel erg druk (ik heb adhd). Voor de rest verschelen we niet zo heel veel, Hermelien had mijn tweelingzus kunnen zijn. Hermelien heeft een vriendje, Helaas ben ik mijn beste vriend 4 maanden geleden kwijtgeraakt ik ken hem 9 jaar dit was een moeilijke beslissing. Hermelien kan onwijs romantisch zijn. Zelf ben ik dat niet echt, gewoon omdat ik het zelf nooit heb meegemaakt. Evangelien: volgens mij is er na dit interview verandering ingekomen, gefeliciteerd tortelduifjes <3

 

4963386.png
 

Nou ik ben dus Nakita en wel 22 jaar, zoals je misschien wel ziet bij baan werk ik als Logistiek Medewerker. Ondertussen werk ik 45 uur per week en ben ik daarnaast bezig met een opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Ik heb nooit echt ver gereisd, verder dan spanje eigenlijk niet. Canada staat wel op mijn lijstje om met de camper heen te gaan met mijn beste vriend.

 

Alles wat met vrachtwagens ouderwetse auto’s en alles wat daar mee te maken heb dat ben ik echt, mijn droomauto weet ik al en ook waar ik later op de vrachtwagen mee wil rijden. Ik heb niet heel veel dromen maar vooral internationaal te mogen gaan rijden of met groot transport gaan rijden zijn een van deze dingen.

 

Afbeeldingsresultaat voor harry potter truck

 

Wil jij meer weten over deze stoere Nakita? Of haar character Hermelien? Stel al je vragen hieronder :D

En denk jij nu: "Ik wil ook in behind the mask!"  Dat kan. Schrijf je in bij Evangelien Borghesius!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lilly Roselier

Lilly Roselier Wow supergaaf Hermelien en wat stoer dat je in een vrachtwagen durft te rijden. Doe je wel voorzichtig! Super gaaf!!

Daan Siebelink

Daan Siebelink wow supergaaf Hermelien, ik wist niet dat je hield van het rijden van vrachtwagens, supervet!

Liv Morisson

Liv Morisson Woooaah cool dat je in een vrachtwagen wil rijden

Raven Prior

Raven Prior wat leuk om te lezen :D

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Wat leuk Om te lezen sommege dingen wist ik topper. Het is echt leuk geschreven en goed gedaan ook. Het is leuk om te lezen en iemand beter te leren kennen hier op. Echt super leuk.

Bambi Gardener

Bambi Gardener Omg echt super leuk Nakietje!! :D *wenkbrauwwiebelt om Micelientje* :p echt leuk om dit te lezen!

Clary Potter

Clary Potter leuk geschreven! Vraagje waar komt de passie van Auto`s en vrachtwagens`s vandaan?

Gigi Allen

Gigi Allen OMG mocht je in die vrachtwagen rijden?

Marella Drain

Marella Drain MICHELIENTJE :DDD super leuk Harmonie :) Ik kende je natuurlijk al wat beter! Maar dat maakt niet uit ;) I looooove behind the mask! Echt leuk idee!!

Lauren Marit

Lauren Marit Super leuk om te lezen!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte