De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 18

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Callum Donnelly

Callum Donnelly Leuke editie! En leuk dat mijn topic met Aelin er in staat :D

Winter Kingscote

Winter Kingscote Oeh wat leuk om te zien dat het avontuur van Cassie en mij in de spotlight staat! Allemaal ontzettend leuke rubrieken, het was weer een feestje om deze nieuwe KO te lezen! :D

Aidan Crane

Aidan Crane Wauw wat een super leuke en goed gevulde editie zeg !! Ik heb er echt van genoten ♥ ! Ik heb echt kunnen lachen om het interview met de nieuwe papadas en heb gelijk ook kennis kunnen maken met jullie nieuwe pareltje! Geweldig ♥ ! En uiteraard zijn Ezekiel en ik een prachtige match! Gelukkig hebben we al een mooi topic lopen, als Ezekiel weer eens uit zijn zweverige bubbel komt tenminste hihi ! Maar wat ben ik vereerd en al zeg ik hetzelf, de omschrijving is perfect, like always ! Bedoel wie is er nou niet gecompliceerd mwahaha! Nee lieve biba dieren, jullie hebben er een prachtige editie van gemaakt ! Echt super :D ♥

Veerle Aster

Veerle Aster Wat superleuk om te lezen zeg! Gefeliciteerd Clio met je nieuwe kleurtje en ik ben het eens met Capibara. Klinkt ook gewoon leuk. En wat een leuk interview om te lezen! Ik heb erg moeten lachen en enorm genoten

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Oh yes, nieuwe topics om te stalken! Ga ik zeker bekijken ^^ Ook vond ik het super leuk om over Asterope haar dag te lezen. Je zou volgens mij een prima KO zijn hoor, Asterope! Wat een ontzettend leuk interview ook met onze nieuwe papadas zeg. Een perfecte manier om hem direct wat beter te leren kennen! En welkom in dit team, Clio! Ik vind Capibara een prima optie. Al zou Citroenhaai ook tof zijn. Oh, of een Citroenvlinder! Nu ga ik snel eens wat topics stalken voor die vragen :D Super leuke editie! ♥

Sofia Toument

Sofia Toument Wat een super leuke editie is dit weer geworden! Heer-lijk om te lezen. Als ex-klassenousten kan ik je vertellen dat het capibara in elk geval niet wordt als je deze leuk vind. Dat werkt namelijk alleen maar averechts

Jane Roseworth

Jane Roseworth Asterope moest wel vroeg op zeg! Het is natuurlijk wel voor de beste reden ooit, dus dat scheelt! Wat een ontzettend leuk interview ook met de nieuwe papa das! Ik heb gelachen! Clio nog gefeliciteerd met je paarse kleurtje, leuk om zo wat meer over je te weten te komen! Leuke editie weer en ik ga zeker even kijken naar de topicvragen!

Alana Drain

Alana Drain Hey!! Zo zijn de regels niet! De nieuwe rekruut mag nooit zijn eigen dier kiezen! :P Misschien is cayote ook een leuke suggestie. Super leuke en gezellige kwebbelende klassenoudsten!

Nina Sanderson

Nina Sanderson Oeh leuke editie! Capribara is zeer leuk, ik zeg nemen!

Ellen Aster

Ellen Aster Superleuk om te lezen! Als ik tijd heb ga ik die topics van de maand zeker stalken, en jaaaaa Clio je bent Klassenoudste, zo leuk! Maar moest je nu echt meteen door de hele school roepen dat Mason en ik hebben gedanst op het eindfeest?! Ik heb trouwens ook heel erg gelachen om het interview met professor Barton, heel leuk gedaan!

Grace Lynch

Grace Lynch Super leuk geschreven zeg!

Caecilia Dalca

Caecilia Dalca Capibara vind ik een erg leuke diernaam Clie! Die zou ik zeker doen! Voor de rest ook een erg leuke editie, lekker bezig KO's! Ik ben benieuwd wat er uit een topic van Ezekiel en Aidan zou komen! (leuke nieuwe look trouwens Aidan :D)

Clio Cunningham

Clio Cunningham Yay! :D Dat ons Afdelingshoofd een boefje is geweest, shock! En slim om dat bad uit te proberen als je de kans hebt Asterope, moet ik ook eens snel gaan doen... #StemCapibara

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte