De Kwebbelende Klassenoudsten - WEDSTRIJD EDITIE, jaargang 7

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Wedstrijd editie 1, Jaargang 6
Door: Shane Tyson en de Klassenoudsten
WAANZINNIGE WEDSTRIJD
met Shane Tyson
Julian Roffel.gif
Welkom bij alweer een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten! En dit keer niet zomaar een editie..

Zoals jullie allemaal weten zitten we weer in een nieuw schooljaar, wat inhoud dat we weer een leuke wedstrijd voor jullie hebben georganiseerd. Dit keer hebben we iets anders voor jullie dan een quiz, ja dat horen jullie goed! Voor deze ene keer mogen jullie zelf creatief wezen en ons verhaal wat we voor jullie klaar hebben staan afmaken!
Het is dus de bedoeling dat jullie op de plaatsten waar dikgedrukte woorden staan, jullie eigen draai eraan gaan geven. Degene die het leukste, grappigste, creatiefste verhaal heeft geschreven, krijgt en een leuk prijsje en het verhaal gaat geplaatst worden in de volgende editie!

De opdracht en prijzen kun je hieronder vinden. Heel veel succes allemaal met de opdracht en vooral, veel plezier!


Met magische groet,


HET INVUL-VERHAAL
met de Klassenoudsten
Julian Roffel.gif
De 1ste prijs: 1000 galjoenen

De 2de prijs is 500 galjoenen

De 3de prijs is 250 galjoenen
 
Mochten meerdere mensen het leukste verhaal hebben dan zal er geloot worden tussen de potentiele winnaars!

Met een (geluid) stond Shane op van (iets waar je op kunt zitten). Hij had dit hele kerstdiner opgezet voor zijn Klassenoudsten. Ze werkte het hele jaar zo ontzettend hard en eigenlijk had hij ze nog weinig gesproken sinds ze terug waren op Zweinstein. Ondertussen zaten er al een paar in hun laatste jaar. Hierna zouden ze hun examens maken en dan zou hij ze moeten laten gaan. Iets wat hem zwaar op zijn (random object) viel. Nu had hij alles tot in de puntjes klaar gezet en nu was er niemand! Hij besloot om ze te gaan zoeken, want dit kon natuurlijk niet!

 

Allereerst ging hij naar (een locatie op de vierde verdieping) waar hij (een vrouwelijke Klassenoudste) vond. Ze was bezig met (een activiteit) en leek erg (gemoedstoestand). Shane wilde ook niet boos op haar worden. Het meisje leek het oprecht te zijn vergeten. Hij vroeg haar vriendelijk om naar de afgesproken locatie te gaan, namelijk (een locatie). Het meisje leek hier geen problemen mee te hebben, maar liet nog wel weten dat ze (een mannelijke Klassenoudste) had gezien bij (een locatie buiten). Shane wist dus waar hij heen moest om de volgende te vinden.

Onderweg naar (de locatie) kwam hij nog een (je favoriete dier) tegen, die hij (werkwoord). Toen hij eenmaal aankwam zag hij dat (de mannelijke Klassenoudste) niet alleen was. Hij was namelijk samen met (een Klassenoudste) aan het (werkwoord). Shane was (gemoedstoestand) toen hij dat zag. Al kwam dit vooral omdat (een reden). Toen hij de twee Klassenoudsten allebei richting het diner en de eerste Klassenoudste had gestuurd, zocht Shane verder.

Nu hij toch al buiten was, kon hij net zo goed even langs de (een café) gaan. Zijn Klassenoudsten waren oud genoeg om een (drankje) te drinken en het was tenslotte (dag in de week) dus het kon prima. Blijkbaar kende Shane zijn Klassenoudsten goed genoeg want ja hoor, hier zat (een Klassenoudste)met een (mede-student/afgestudeerde). Hij vond het bijna jammer om het gezellige theekransje te onderbreken, maar zijn eten werd er niet warmer op, laat staan lekkerder. Dus ook (deze Klassenoudste) stuurde hij weg. God, hij had ook wel een geluk dat zijn Klassenoudsten zo goed naar hem luisterde..

In (winkel op de Vollemaansteeg) vond hij (een mannelijke Klassenoudste) en even wist Shane niet wat hij zag. Hij was verbijsterd omdat de jongen een (kleur), niet flatteuze (kledingsstuk) droeg.


Wat het verhaal hier achter was wilde hij heel graag weten, maar daar was nu geen tijd voor. Misschien tijdens het eten.. Nog steeds verbaasd liet hij de jongen weglopen, terwijl Shane zijn zoektocht voortzette. Hij moest er nog maar drie vinden, dan kon hij eindelijk zijn welverdiende (favoriete gerecht) eten en zijn (favoriete drankje) drinken. Iets waar Shane al (getal) nachten van droomde. Voor hem kon het niet snel genoeg beginnen. Shane besloot maar terug te keren naar Zweinstein. Hij had hier al op alle locaties gekeken waar hij zijn Klassenoudsten verwachtte. Toen hij door de gangen van Zweinstein liep hoorde hij (favoriete nummer) achter een van de deuren en herkende dit omdat (een Klassenoudste) dit nummer alleen maar draaide. Dat moest er wel een van hem zijn! Shane deed de deur open en keek (gemoedstoestand) toe naar het tafereel binnen. Hij zag (Klassenoudste) in een duet met (een volwassene). Ze waren aan het (werkwoord) Shane had dit nooit durven dromen, vooral omdat ze verrassend goed waren. Hij kneep zichzelf in (een lichaamsdeel) om ervoor te zorgen dat hij echt geen waanideeën had. Dit was niet het geval. Met een (geluid) stoorde hij de twee, die er duidelijk door (gemoedstoestand) waren dat iemand hen had gehoord. Zo snel hij kon, vertelde hij (Klassenoudste) dat hij nodig was bij het diner en sloot de deur achter zich.

 

Om bij te komen vertrok Shane maar naar (een locatie op Zweinstein) om even tot rust te komen. In de veronderstelling dat hij hier alleen zou zijn. Hij moest nog maar twee Klassenoudsten en zo moeilijk was het toch niet om die verdomde baby’s te vinden?! Het leek haast wel alsof ze het expres deden. Uiteindelijk besloot hij als laatste te lopen naar (een locatie op de derde verdieping). Als hij ze hier niet zou vinden zou hij het opgeven. Dan liet hij wel het eten bij hen op de leerlingenkamer bezorgen of iets dergelijks, of niet.. Hij opende de deur van (de locatie) en zag tot zijn verbazing (Klassenoudste) het haar van (Klassenoudste) vlechten. Alsof dit niet al raar genoeg was, was er ook nog (gebruik je eigen fantasie).

Nadat Shane alle Klassenoudsten had gevonden en succesvol naar het diner had geloodst, konden ze nu eindelijk gaan eten. “Vrolijk kerstfeest,” mompelde hij chagrijnig, voor hij zijn bord met eten naar binnen wilde schransen. “Nee wacht,” zei (Klassenoudste). “Ik (cliffhanger situatie).”

 
Stuur alle antwoorden voor 14 juni 2018 in een uil naar Shane Tyson & Nikita Hunter.
Je mag maar 1 inzending per persoon insturen!
 
We hopen natuurlijk dat jullie allemaal meedoen en dat we heel wat orginele, grappige, bijzondere verhalen mogen lezen!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Oeh!!! Invullen maar!!!

Serhat yur

Serhat yur Wauw wat een leuke idee. :O

Mila Montage

Mila Montage Leuk idee!!!! Ik ga zeker kijken

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super leuke editie weer!

Kyle Turner

Kyle Turner Super leuk! Ben benieuwd naar de winnaar!

Elsa Boek

Elsa Boek Ik ga meedoen als ik het niet vergeet haha

Luigi Gonzales

Luigi Gonzales Moet nu al lachen van de dingen die als eerste in mijn hoofd schieten... “Iets wat hem zwaar op het botermes viel!” :’)

Sirius Waerheall

Sirius Waerheall Wat een leuk idee!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte