Een tour langs de Harry Potter Expo met Dylano: Deel II (WARNING: SPOILERS AHEAD)
Vandaag vervolgen we de rondleiding van de Harry Potter Expo. Zoals gewoonlijk ben ik uw gastheer en gids door dit mooi Magisch Avontuur. ( hopelijk genoten jullie van de vorige week )  Let op er volgen spoilers van de expo na dit punt!

- Van : Evangelien Borghesius

Welkom allemaal. Leuk dat jullie er weer zijn! vandaag neem ik jullie mee naar een bijzonder spannende plek. Ik ga jullie van alles vertellen over het Verbonden Bos. Ik vertel jullie iets wat eigenlijk nog niet eerder is verteld.

 

Kom dichtbij elkaar. Jongens Wees niet bang. *Dylano nam de kinderen nu mee het verboden bos in*
Oke luister goed. Ik ga jullie hier wat vertellen jongens. Eigenlijk is het verboden bos alleen verboden,omdat daar veel Magische wezens leven die met uitsterven bedreigd worden. Dat is natuurlijk geen mooi nieuws. Daarnaast zijn sommige dieren ook gevaarlijk. 
latest?cb=20140509001006
De dieren moeten dus in het bos blijven wonen als ze willen overleven. Hierbij kun je denken aan de centauren, eenhoorn acromantula’s, maar er zijn er nog veel meer. De enige Die daar Regelmatig Komt/kwam,was de Tovenaar die op zweinsteinverzorging van Fabeldieren gaf. Zo kwam hij nog in contact met de dieren en kon hij ze helpen.

 
Er zijn ook enkele gevallen bekend van leraren die hun leerlingen voor straf het Verboden Bos in stuurde
om er een taak uit te voeren zoeken naar gewonde dieren. Bij de Expo wordt aandacht geschonken aan de majestieuze magische wezens uit dit donkere bos. "Blijf bij mij, het kan een tikkeltje eng worden nu!" 


Terwijl Dylano iedereen meenam langs de verschillende dieren. Zag hij dat er wat mensen verwonderd naar een voor anderen lege plek keken. "Het volgende wat ik ga bespreken" zei Dylano ”de Terzielers”
Hij keek zijn groepje rond en vroeg: “Wat zijn terzielers”. Het bleef eventjes stil, tot een jongen met zwart haar antwoorde :"Terzielers zijn wezens die alleen door mensen die de dood gezien hebben, kunnen zien." Dylano knikte instemmend. "Helemaal juist" 

 

Thestral on air.gifDe terzieler is te zien op de expo, omdat er een aantal bekende tovenaars/heksen zijn die terzielers kunnen zien. Hier een klein overzichtje:
-Loena Leeflang door haar moeder
-Harry Potter door carlo sirius en z'n ouders
-Albus Perkamentus door z'n jongere zus


Voor iedereen die het prachtige wezen niet kunnen zien. Hieronder een korte omschrijving:
Terzielers zijn reptielachtige, glanzend zwarte paarden met enorme vleermuis vleugels. Ze zijn erg mager en hebben pupilloze witte ogen. Ze kunnen vliegen. De Terzielers zijn enkel zichtbaar voor mensen die ooit iemand hebben zien overlijden. Om die reden zijn de meeste mensen bang voor ze, maar ze zijn helemaal niet eng.

Dit was het weer voor deze week!
Jullie waren een Geweldige Groep

Tot Volgende keer :) 

~Dylano Zwart

 

**binnen in de expo mag je geen foto's met flits maken. Het gedeelte van het Verboden Bos is zó donker, dat het onmogelijk was om goede foto's te maken voor dit artikel **

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Herman Commandeur

Herman Commandeur Leuk gedaan en tot volgde week

Zane Noble

Zane Noble Leuk geschreven Dylano!

Evangelien Borghesius

Evangelien Borghesius ja spannend hé jongens! wie weet waar hij ons de volgende keer langs brengt!

Jean Dippet

Jean Dippet Leuk verhaal!

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker ❤️ Ik ben er trots op

Catherine Preston

Catherine Preston Geweldig!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte