Hannah Grants Grandioze voorstelronde
Wie zijn toch al die mensen die World of Potter dag in dag uit met magie vervullen? Wat doen ze eigenlijk? Hoe zijn ze hier gekomen? Allemaal vragen die ieder van ons wel eens stelt. Het SoMe-team gaat jullie de komende tijd voorstellen aan de staff in een kleine voorstelronde! We beginnen met de docenten.

- Van : Evangelien Borghesius

 

Esmee kennen we al een tijdje. Ze schrijft fantastisch leuke lessen en bedenkt continu leuke opdrachten voor de dassen! Ze heeft een toverdrank docent gestrikt en schijnt zelfs in verwachting te zijn van haar eerste kindje. Daarnaast is ze de meest getalenteerde taartjes bakker hier op school. (Evangelien probeert al een tijdje de taartjes te stelen)

 

anna-kendrick-2016-glamour-mexico-001.jpgHoe ben je op WOP terecht gekomen?
Ik heb ooit een advertentie op Facebook voorbij zien komen van WoP. Omdat ik Harry Potter fan ben in hart en nieren, moest ik hier natuurlijk meer van weten. Ik ben in het verleden lid geweest van andere fansites, die helaas niet meer levendig zijn. Dus toen ik deze advertentie zag, was ik direct enthousiast en meldde ik me aan. 

Wat zou je willen vertellen aan degene die het nog niet spelen?
Mijn eerste indruk van WoP was: OH, het is tekstbased, dus je moet vooral teksten schrijven, dus saai. Maar dat is helemaal niet waar. Juist doordat je jouw eigen karakter schrijft, kun je hem of haar ook vormgeven op de manier waarop jij dat wilt. Je kunt zelf iemand creëren die bij jou past. En dat hoeft helemaal niet te zijn zoals jij in het echte leven bent, dat is aan jezelf! Met behulp van topics kun je weer fantastische, originele of juist hele spannende verhaallijnen schrijven. Er zijn dus veel meer mogelijkheden dan in eerste instantie lijkt. 


Daarnaast, vrienden maken gaat bijna vanzelf. Ik had in het begin weinig contact, maar zodra ik mijn gezicht in de chat liet zien, werd ik direct welkom geheten door vrijwel iedereen. Ik heb zelfs een aantal échte vrienden gemaakt, niet alleen online. Zo heb ik Daisy Luddington, Kathleen Melis en Victoria Waterstone al eens ontmoet en ze zijn zelfs uitgenodigd voor mijn verjaardag in het échte leven.

Waarom ben je lerares geworden?
Halverwege de zomer had ik gesolliciteerd op een leerlingbaantje: Assistent leraar Vliegles. Hier heb ik mij ontzettend mee vermaakt en ik vond dit fantastisch om te doen. Dit was het begin, de reden waardoor ik actiever ben geworden op de website. Toen de vacature voor professor Magische Legendes en Verhalen eind november vrij kwam, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik zou van weinig vakken leraar kunnen zijn, maar van MLV zeker wel! Ik ben dol op verhalen, sprookjes en alles wat ermee te maken heeft. Het was voor mij een logische stap om het op z'n minst te proberen. Ik kan een flink deel van mijn creativiteit kwijt in mijn lessen. Het is uitdagend om iedere week weer wat nieuws te verzinnen.

Wat vind je van WOP?
Ik vind WoP geweldig. Misschien wel iets te geweldig. Ik leef ontzettend mee in het leven van mijn karakter. Ik heb laatst, toen ik een topic aan het schrijven was met Daisy, de tranen van mijn wangen moeten vegen (niet van het lachen). De vriendschappen die je hier ontwikkelt, de gezelligheid. Het voelt echt als thuiskomen zodra ik mijn computer opstart. Natuurlijk heeft WoP ook wat minpunten. Zo 'vergeet' ik met regelmaat mijn huiswerk voor mijn Real Life studie en kom ik regelmatig te laat bij afspraken omdat ik de tijd vergeten ben. WoP is gewoon heel verslavend ;)

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuk Hannah, well done!

Camila Scamander

Camila Scamander Super leuk Hannah!!! <3

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Super interessant weer om te lezen! Echt goed en leuk gedaan!

Lauren Marit

Lauren Marit Interessant om te lezen :D

Raven Prior

Raven Prior Wat leuk dit! Super geschreven en leuk om te lezen :D

Clary Potter

Clary Potter Wat ontzettend leuk om te lezen, goe gedaan Hannah!

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Ah super leuk gedaan weer Hannah!

Esmee Williams

Esmee Williams Hey! Dat ben ik! Dees, Kath, Vick, love you more, hihi! Fijn dat iedereen het leuk vind om over mij te lezen =)

Bambi Gardener

Bambi Gardener Super leuk idee!! Echt leuk om te horen, hoe de anderen hier zijn gekomen en leuk geschreven Meetje!♥

Daan Siebelink

Daan Siebelink Erg leuk geschreven en leuk om zo meer over jou te weten Esmee :D

Lucy King

Lucy King Lufjoe! Superleuk om te lezen, een leuke column Hannah!

Alana Drain

Alana Drain Super leuk gedaan Hannah!! WoP is heeeel erg verslavend helemaal mee eens

Lesya Black

Lesya Black super leuk gedaan Hannah!! En wat leuk Esmee! :D

Kathleen Melis

Kathleen Melis Leuk gedaan Hannah!! Grappig om te weten te komen hoe andere WoP hebben gevonden en wat hun eerste gedachten waren. En wat ze er nu nog van vinden :P Esmee fijn dat je vriendinnetjes hebt gevonden, lufjoe <3

Daisy Luddington

Daisy Luddington Esmeeeee! :D Wat zijn we blij met jou als onze MLV-docent, ik hoop echt nog heel veel mooie lessen van jou te mogen lezen. En omg, ons topic ♥ Leuk geschreven weer!!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte