Het Huiswerkmonster - Editie 1
In deze rubriek dagen we jullie uit voor een huiswerkchallenge en geven we jullie tips & tricks om jouw huiswerk en beoordelingen te laten shinen!

- Van : Het Huiswerkmonster

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Wende Aster

Wende Aster Wat een ontzettend leuke editie! Heel goed bedacht! En dan zie ik dat gewoon mijn lievelingsvak is uitgekozen! Binnenkort maar eens huiswerkwerk maken met een creatieve draai eraan! Dankjewel huiswerkmonster! :D

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Ik ben benieuwd...

Mason Klank

Mason Klank oehhh ik ben benieuwd wat het ons gaat brengen!

Daphne Wetsteen

Daphne Wetsteen Echt super leuk zo huiswerkmonser! Ik kijk erg naar uit naar de edities en de mooie vakken. ^^

Luna Rosewood

Luna Rosewood Heel erg leuk, hopelijk kan ik snel weer verder met het maken van huiswerk voor al die mooie vakken. Xd

Aidan Crane

Aidan Crane Wat een gave editie zeg! En die monstertjes zijn echt super schattig!! Dat heb je echt heel leuk gedaan Mael! Super leuk dat er weer een huiswerk rubriek is en die kleine opdrachtjes en tips zie ik heel wat leuke feedback en huiswerk in het verschiet! Heel erg goed gedaan! Kijk uit naar de volgende editie want ben super benieuwd wat die suprises inhouden :D

Daan Siebelink

Daan Siebelink Wat leuk bedacht zeg met dit huiswerkmonster! Hier kan iedereen alleen maar beter van worden!

Nathaniel Ainsworth

Nathaniel Ainsworth Wat leuk deze rubriek! Ik ga eens kijken of ik een challenge kan voltooien deze week! Handige tips ook die zal ik meteen proberen! Mooie code ook!

Hitoshi Tadashi

Hitoshi Tadashi Wat een super leuk idee! En wat een ontzettende mooie codes. Super leuk dat er een challenge in zit!

Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Wat een leuke eerste editie! Volgens mij moet ik maar eens gaan beginnen aan knotsgekke stukken huiswerk! En wow, wat een mooie code Mael!

Freye Rhys

Freye Rhys Ooh wat een super leuk idee! De code is ook prachtig. Ik ga meteen eens een kijkje nemen

Nikita Hunter

Nikita Hunter Wat een ontzettend leuke nieuwe rubriek! Ik hoop dat dit onwijs veel nieuwe en interessante huiswerkjes op gaat leveren! Laten we het hopen! ♥

Elyana Stradford

Elyana Stradford Wat een mooie editie! Ik ben erg benieuwd naar de huiswerkjes die volgen aan de hand van deze editie! Er zijn echt hele handige tips gepresenteerd! Ik ben benieuwd naar de volgende editie!

Nova Lexa

Nova Lexa Wat leuk bedacht zeg ik ga eens een kijkje nemen, leuke code ook!

Cyra Sommers

Cyra Sommers Oeehh wat ontzettend leuk!! Ik kan niet wachten om al deze leuke en creatieve huiswerkjes te lezen! Leuk bedacht Huiswerkmonster!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Eindelijk dat is dan de eerste editie en wat is die mooi geworden! Ik hoop dat iedereen mee gaat doen met de uitdagingen. De tips zijn echt heel erg handig! Hier kunnen we allemaal mee vooruit.

Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Wat een leuke, nieuwe rubriek! Ik ben nu al dol op het huiswerkmonster ♥ Eens kijken of ik hem kan verblijden met het accepteren van zo'n challenge! Super handige tips ook, ik hoop dat veel mensen hier wat aan hebben :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte