Potterwatch editie 1.1
Het fairly odd berry land van de Sominions in het Socialmedia team, bevindt zich voornamelijk buiten onze magische website. Op Facebook en Instragram brengen wij de magie van de site tot leven. Maar welke magie zien we nog meer terug in de dreuzelwereld? In deze blogserie kun je meer lezen over leuke Harry potter gerelateerde dingen die je online kunt vinden!

- Van : Evangelina Borgia

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Asena Cystenn

Asena Cystenn Als trotse leeuw moet ik natuurlijk zeggen dat die van Griffoendor het best is. Al moet ik toegeven dat ik die van Zwadderich helemaal niet slecht vond!

Ezekiel Verronum

Ezekiel Verronum Zelfs ik trap mijn huiself niet zo hard! Toch vond ik die van Zwadderich het beste al was die van Griffoendor een close tweede!

Pascale Neminox

Pascale Neminox ik vond die van ravenklauw en zwadderich het leukste. Echt super leuk gedaan!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte