Behind the mask 2.0:   Semira Joanne Andersson
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy en Nova in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere week vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Deze week heeft Evangelien een Italiaans onderonsje met Semira

- Van : Evangelien Borghesius

 Semira Joanne Andersson
IN CHARACTER FEITJES

Nickname: Semmiesaurus Wandersson
Verjaardag: 1 Januari 
Patronus: Draak
Boeman: Een groot roze glittermonster
Favoriete vak op WoP: Verweer tegen de Zwarte Kunsten
Favoriete Cursus: Schouwer
Minst favoriete smekkie smaak: Banaan
Je geheime talent: Semira kan heel erg goed liplezen

 

 

OUT OF CHARACTER FEITJES

Nickname: Nakita Arnouts
Verjaardag: 5 augustus
Patronus: Dondervogel
Boeman: Een lege ruimte
Favoriete vak op WoP: Waarzeggerij
Favoriete zwerkbal positie: Scheids / de snaai
Je geheime talent: In het echte leven zing ik erg graag, ookal kan ik geen noten lezen.

IN HET ECHT = IN CHARACTER

Semira en ik lijken heel erg op elkaar. Semira is heel strijdlustig, ik ook. En het grappige is dat Semira ook kan zingen net als ik ooc. Wat ik vooral leuk vind aan Semira is dat ze dezelfde tattooages heeft als ik. Daarnaast is Semira erg beschermend, en dat ben ik ook. Semira kan altijd een lach op haar gezicht toveren, en gestoord en druk doen. En helemaal stuk gaan om het woord drilpudding! Net als ik. Semira en ik houden van veel dezelfde dingen zoals pasta, koken, en lezen.


     IN CHARACTER <-> IN HET ECHT

Semira houdt van avontuur. Ik heb natuurlijk mijn auto meetings, en vrachtwagen shows. Maar waar Semira met touw en wel de grond in zou zakken zou ik dat niet durven het spannendste wat ik heb gedaan, is op een circuit rond gereden in mijn droomwagen. Semira is italiaans, terwijl ik schijnbaar een beetje zuid afrikaanse achtergrond zou hebben. Semira durft wel op iemand af te stappen, terwijl ik liever 256,5 kat uit de boom kijk :P

 

 


KNAPPE SNOETJES

 

FC : Shantel Vansanten EN TOT SLOT:

 

  • Ik hou ontzettend veel van auto's en vrachtwagens
  • Ik hou van hawaii zonder pizza :P
  • Ik ben een ster in de keuken. 
  • Als je op zoek bent naar kookboeken? Dan heb ik er 20 thuis staan
  • Net als Semira hou ik van bloemen, lezen en zingen 
  • In het echte leven heb ik rood haar, terwijl semira blond is
  • ik ga stuk om het woord Drilpudding! (me too... alhoewel pudding al genoeg is tho!)

 

Wil jij ook meedoen met Behind the mask 2.0? Aarzel niet en uil Evangelien en wie weet zien we jouw snoetje dan ook een keertje op ons blog!
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Luna Adams

Luna Adams Super leuk om te lezen! Nu weet ik precies wat mijn moeder in haar schild heeft ;) <3 (voor als ik niet zo lief ben ^^)

Aidan Crane

Aidan Crane Wat leuk om te lezen en dat beide vakken van mij, je favoriet zijn :o ! Ik voel me vereerd!

Emily Jackson

Emily Jackson Erg leuk om te lezen!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Wat ontzettend leuk, fantastische behind the mask 2.0. Heel erg bedankt voor het kijkje in jouw persoonlijke leven en wat een ontzettend leuke feitjes.

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte