Behind the mask 2.0:   Semira Joanne Andersson
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy en Nova in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere week vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Deze week heeft Evangelien een Italiaans onderonsje met Semira

- Van : Evangelina Borgia

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Luna Adams

Luna Adams Super leuk om te lezen! Nu weet ik precies wat mijn moeder in haar schild heeft ;) <3 (voor als ik niet zo lief ben ^^)

Aidan Crane

Aidan Crane Wat leuk om te lezen en dat beide vakken van mij, je favoriet zijn :o ! Ik voel me vereerd!

Emily Jackson

Emily Jackson Erg leuk om te lezen!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Wat ontzettend leuk, fantastische behind the mask 2.0. Heel erg bedankt voor het kijkje in jouw persoonlijke leven en wat een ontzettend leuke feitjes.

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte