De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 5, Jaargang 6

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 5, Jaargang 6
Door: Shane Tyson, Blondy McCall en Raven Prior
Ingenieuze inleiding
met Shane Tyson
Julian Roffel.gif
Lieve mensen, welkom bij alweer een gloed nieuwe Kwebbelende Klassenoudste!

Iedereen heeft inmiddels wel zijn examens gemaakt en hoopt op een goed rapport die ze thuis bij hun ouders onder hun neus mogen schuiven. Want wie wilt nou niet een paar galjoenen als beloning?! Misschien kan je dan ook meteen doorrijden naar je opa of oma en daar ook even met je handje omhoog staan.. Dat zou ik wel doen in ieder geval..

Nog even en jullie vertrekken allemaal met die zware koffers terug naar huis. Eindelijk die vakantie vieren die sommige jullie allemaal verdiend hebben! Lekker ijsjes eten met jullie vrienden en vriendinnen. Of lekker op vakantie naar een warm land. Want wie wilt er nou geen cocktails met zonder alcohol drinken op een bedje bij het zwembad of op het strand? En het liefst nog bediend worden, dat zou de vakantie compleet maken! Gaat Amora inschakelen voor aankomende zomer.
Maar, voordat we het jaar definitief gaan afsluiten, hebben twee van mijn lieve Klassenoudsten nog een artikel geschreven. Zo heeft Blondy weer een van haar favoriete topics eruit gehaald voor; Talentvolle Topics. Welk topic heeft ze gekozen en wie heeft hem geschreven? De lurkers onder ons hadden hem misschien al wel stiekem gelezen..

En dan hebben we ook nog Raven, die al haar vragen die ze wilde stellen, eruit heeft gegooid. Ben je ook zo benieuwd wie er op het Verboden Vragenuur heeft moeten antwoorden? Heeft hij of zij het volgehouden, of is diegene dicht geklapt? Je kan het allemaal lezen als je maar gauw genoeg begint!

Veel plezier met het lezen van deze editie & we hopen dat jullie het weer net zo leuk vinden als ons!

Met magische groet,

 
Talentvolle Topics
met Blondy McCall
Julian Roffel.gif
Lieve lezers van Zweinstein, wat leuk dat jullie weer even de tijd nemen om dit leuke blad te lezen! Zoals jullie weten is Talentvolle Topics een artikel wat niet altijd te vinden is in dit leuke blad, maar zeker de moeite waard om te lezen. Zoals jullie weten zijn, wij als klassenoudsten, dagelijks bezig met vele topics waar wij even langs huppelen en doorlezen. Van grappige gebeurtenissen, knallende ruzies, liefdevolle dates, ontroerende verhalen, studeren in de bibliotheek tot voedselgevechten in de Grote Zaal. Op Zweinstein is altijd wel iets te beleven.

De afgelopen weken stonden natuurlijk in het teken van studeren voor die beruchte examens. Misschien deed je dit jaar pas voor het eerst examen of misschien heb je moeten strijden voor je S.L.I.J.M.B.A.L- examens dit jaar. Niet de leukste bezigheid, maar wel heel belangrijk voor je toekomstige carrière. Daarom hou ik voor nu even op over die (vervelende) examens. Ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal geslaagd zijn en voor degene die nog een paar moeten maken, veel succes nog even toegewenst!

Welke van de vele mooie topics die ik heb gekozen gaan jullie zo lezen. Ik heb voor deze editie een topic uitgekozen die mijn nieuwsgierigheid wekte en hiervan een kleine samenvatting gemaakt. Veel plezier met het lezen van deze samenvatting, en vond je hem nou net zo leuk als ik kun je hem natuurlijk ook helemaal gaan lezen!


Veel liefs, Blondy

 

Say yes to the dress met Nosy Harington

Aangemaakt door Nova Harrison

Taal: XXX Tijd: 11:00
Plaats: Londen - Omgeving: Winkels met jurken en andere winkelende mensen - Het weer: De zon schijnt, het is ongeveer 23 graden

Het topic begint met de minister van Toverkunst en het hoofd van Zweinstein die zich beiden klaar maken voor het shoppen. Niet zomaar shoppen, nee. De beiden vrouwen gingen opzoek naar een betoverende jurk voor Nova. Een betoverende jurk voor een betoverende dag. Een jurk waarin Nova zou schitteren en waarvan Elijah versteld van zou moeten staan. Het liefst moest deze speciale jurk groot zijn voor haar, met glitters, iets wat elegant was én opvalt. Iets wat haar geen prinses maakte, maar onderscheidde tot een echte koningin. Enige onzekerheid sloeg hier wel toe bij de minister…

Toen de beide shoppende vrouwen bij de Britse boetiek aankwamen werden ze gelijk al enthousiast van het moois wat in de etalages stond opgesteld. Daisy en Nova stonden te popelen om naar binnen te kunnen en de jurken te gaan bekijken. Zou er iets wenselijks tussen zitten voor ze? Nova onthulde een belangrijk detail aan Daisy. Het thema had namelijk iets met winter te maken aangezien de bruiloft in de winter zou plaats vinden. Het zou daarnaast groots en sprookjesachtig uitpakken.

Het zoeken begon en met behulp van het personeel werd er naar dé juiste jurk gezocht. Verschillende jurken werden richting de paskamer genomen en de glazen champagne kwam erbij voor het zogenaamde gelukkige stelletje Nosy Harington. Het passen kon beginnen. Helaas vielen de eerste jurken niet geheel in de smaak.
 

De een was niet helemaal ‘Nova’, de ander was te simpel en weer een ander leek niet goed genoeg op dé perfecte jurk. Het blijft natuurlijk een uitermate lastige maar ook belangrijke keuze.

Het passen bleef doorgaan, toch was het elke keer nét niet wat ze zocht. Voordat Daisy na de laatste jurk weer kon gaan zitten had Nova haar normale kleren weer aan en wilde gaan. Dé jurk die ze zocht was niet hier te vinden. Daisy bemoedigde Nova dat er nog genoeg boetiekjes waren en dat ze haar perfecte jurk zouden vinden. Ze gingen op weg naar een wat exclusierver Italiaanse bruidszaak. Zouden Daisy en Nova hier meer geluk vinden? Wil je weten hoe het verder gaat? Lees dan vooral verder in het topic!


Waarom heb ik voor dit topic gekozen? Waarom heb ik voor dit topic gekozen? Ik heb voor dit topic gekozen omdat het een topic is waar mijn nieuwsgierigheid door werd geprikkeld. Een betoverende jurk vinden voor de meest speciale dag in je leven? Welk meisje wil dit nou niet als de tijd daarvoor gekomen is? De kans dat ieder meisje een prinses mag zijn terwijl zei haar prins op het witte paard trouwt. Daarbij zit er in het topic leuke stukjes humor in verwerkt, zit mooi in elkaar en is prettig leesbaar. Ook bleef ik doorlezen omdat ik graag, als nieuwsgierige das, wilde weten hoe de jurk van de Minister van Toverkunst er uit zou komen te zien.

Ik wil Daisy en Nova daarom bedanken voor hun aandeel in dit topic en wens hun, en alle andere heksen en tovenaars op Zweinstein nog heel veel plezier met andere topics die gaan volgen in de toekomst!

 

 

https://worldofpotter.nl/topic/view/1d26134d-d28f-4c0c-871f-2865675795a6-say-yes-to-the-dress-met-nosy-harington

Beste Nova, dankzij deze je bijdrage in het forum op WoP ontvang jij een kleinigheidje. Wij hopen dat we nog lang van je topics mogen genieten!
 
Het Verboden Vragenuur
met Raven Prior
Julian Roffel.gif

Wekom bij een nieuwe ronden van Verboden Vragenuur! Dit keer was het de beurt aan Raven om alle vragen die ze wilde stellen, ook daardwerkelijk te stellen. En aan wie dan zou je zeggen.. De sjaak voor deze editie is niemand minder dan, Sirius Waerheall!
 

 

Als je nog een leerling zou zijn, welk leerlingbaantje zou je dan willen hebben?

A. Klassenoudste natuurlijk!
B. Journalist
C. Achtergrondverhaalteam
D. Verhaalteam

Toelichting: VERHAALTEAM of course! Kei gezel team♥
Welke Klassenoudsten vind je het leukst?

A. Flair en Blondy
B. Nikita en Nathan
C. Matthijs en Julian
D. Katie en Raven
E. Ik vind alle Klassenoudsten even leuk

Toelichting: Op zich vind ik ze allemaal even leuk, maar toch BECKEHH en NATHAN steken er net een beetje meer boven uit ;)
 
Haalde je als leerling veel kattenkwaad uit?

A. Ja natuurlijk, ik was een echte badass
B. Vaak wel, maar ik hield me aan de regels
C. Soms wel...
D. Nee natuurlijk niet, ik was een brave leerling

Toelichting: C of B, niet dat ik me niet aan de regels wil houden. Ik dacht alleen niet na over m'n acties.. nu nog steeds niet

 
Welk tovenaars vervoermiddel gebruik je het liefst?

A. De bezem
B. Reizen met brandstof
C. Een vliegende auto
D. Een Viavia

Toelichting: Mijn bezem! ook al verschijnsel ik liever. Met terzielers is het ook gaaf?
 
Wat zou je doen als je voor een dag leider van de Klassenoudsten was?

A. Ervaring opdoen
B. Iedereen ontslaan
C. Niet op komen dagen
D. Ik heb geen idee
E. Iets anders

Toelichting: Julian petsen Haha, uhm, switchen met Amora, zodat ik voor een dag leider ben van Verhaalteam.

  Julian Roffel.gif
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Mila Montage

Mila Montage Leuk!!! Awsome!

Lesya Black

Lesya Black Super leuke editie weer, Raven en Blondy!! :D

Nova Harrison

Nova Harrison (faal) leuk om te lezen wat het schoolhoofd allemaal uitvreet in bruidswinkels!

Nova Harrison

Nova Harrison Een hele leuke editie weer lieve KO’s! Leuk om

Daisy Luddington

Daisy Luddington Hey, een bekend topic, wat leuk! :D Haha. Mooie editie weer toppertjes, erg leuk om te lezen! En leuk dat ons topic is gekozen Blondy! :D Super!

Sirius Waerheall

Sirius Waerheall Oehh, inderdaad een leuke topic zeg! :o

River Adams

River Adams Leuke KK! Geweldig om te lezen weer! x♥

Tim Hard

Tim Hard Nais! :D

Alana Drain

Alana Drain Leuke KK :D

Kyle Turner

Kyle Turner Sirius, ergens geloof ik niet dat jij je hield aan de regels! Nova en Daisy, gefeliciteerd met jullie topic. En Amora... REN! Anders kom je straks overspannen terug van vakantie!

Lauren Marit

Lauren Marit Leuke editie weer! En ofc verhaalteam :P <3

Aerin Cortes

Aerin Cortes Oeh! Super leuk weer KO'tjes en Shane! En Go Verhaalteam! :P

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte