De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 8

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 3, Jaargang 8
Door: Flair Lafler, Nathan McCall en Emma Thawne

Ingenieuze inleiding
met Flair Lafler
tumblr_n3sa58td4a1qf2zyko9_r1_250.gif
Beste lezers van dit geweldige paarse blad; Welkom bij weer een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudste!Ik hoop dat jullie allemaal een goede vakantie hebben gehad en weer een goed jaar tegemoet gaan. Nu de zomervakantie voor iedereen eindelijk voorbij is, is het ook helaas weer tijd voor school.

Kennen jullie dat woord nog? School? Dat is zo’n gebouw waar je allemaal dingen moet leren en wat je vrije tijd afpakt. Maar gelukkig kunnen we, in dat kleine beetje vrije tijd wat we nog over hebben altijd naar WoP toe!

Dus ik hoop dat jullie niet stoppen met het lezen van ons fantastische blad omdat het geen vakantie meer is, maar gewoon doorgaan met het genieten van de komende geweldige rubrieken.
Onze geliefde Nandoe Nathan zal jullie vandaag vermaken met een interview die hij gehouden heeft met een kettingzaag, Feyline? Een verassing dus nog… als je het wilt weten moet je zeker verder lezen!

Daarna, of daarvoor, krijgen we de rubriek ‘Leerzame Locaties’ te zien van onze Emoe Emma! Ik hoop dat jullie na het lezen van die geweldige rubriek wat meer te weten zijn gekomen over een van onze prachtige of wat minder prachtige locaties. Veel leesplezier en alvast een goede volgende vakantie!

Liefs, Flubberwurm Flair
IJverige IJsbreker
met Nathan McCall
tumblr_ms5mry7ipw1sgck4fo6_250.gif
 
Wat is het allerleukste aan je baan?
Shane:"Is er iets leuks aan mijn baan dan? Nee, ook hallo Nathan! Het leukste aan mijn baan vind ik toch wel het contact onderling met jullie, dat ik jullie aanspreekpunt ben. We hebben een heel leuk team en de sfeer is gewoon goed. En dat ik jullie als mijn babies heb!"

ezgif-2-d411816716.gif

Welke baby vind je nou eigenlijk het liefst? iedereen kan natuurlijk raden dat deze peuter hier op nummer 1 staat
Shane: "Welke baby? Hmm, natuurlijk had ik gekozen voor mijn enige peuter van de groep maar die wilde geen baby zijn, dus dan wordt de keuze moeilijk.. -grijnst naar Nathan- Niemand is eigenlijk lief als ik er nu over nadenk. Jullie zijn allemaal even leuk!"

tumblr_n8nuzfHfex1ropeo9o5_r1_250.gif

Dus je ontkent niet dat ik op nummer 1 sta. Nu is het voor iedereen duidelijk! -grijnst terug naar Shane- Volgende vraag! Je moet kiezen: Natalie of de Klassenoudsten. Wie kies je en waarom?
Shane: "Nee, het was een inkoppertje. Blijf het belachelijk vinden dat je een peuter moet zijn, maar dat je eigenwijs bent wisten we al! -rolt met zijn ogen- Als ik moest kiezen, kies ik natuurlijk voor Natalie. Het is mijn eigen vlees en bloed. Maar ik hou van jullie net zoveel als van haar. Ongeveer dan.."

tumblr_n1ibsk8BQd1qbhueno1_250.gif

Absurd! Dit moet je natuurlijk van Amora zeggen of niet soms? Maargoed, hoe dicht zit je nu eigenlijk echt bij je burn out?
Shane: "Waarom denk je dat ik zolang afwezig was? -kucht- Ik krijg geen burn-out! Hoe komen jullie daar bij?"

 
-kijkt naar Niki- Ik zou het niet weten Shane.. Waar heb jij vroeger het meeste straf voor gekregen?
Shane: "Kenji Wilder en ik hebben in de periode dat wij op Zweinstein zaten, behoorlijk veel onrust geschopt. Waarom ik nu leider ben van de Klassenoudsten begrijp ik nog steeds niet.. Maar bijna elke avond zaten wij tot laat strafwerk te schrijven bij ons afdelingshoofd, of moesten wij de jongens toiletten schoonmaken. Leuk is anders.."

tumblr_nb5zgi5kap1r0ylt7o8_250.gif

Dus dat betekent dat ik ook prima kattenkwaad kan uithalen? -Kijkt Shane ondeugend aan- Welke locatie lijkt je zelf het leukste om rondes te lopen?
Shane: "-Gromt en schud dreigend zijn hoofd- Nee Nathan, gewoon niet.. Ik denk dat ik zelf voor de keuken zou gaan. Stiekem snoepen in de keuken, terwijl je aan het werk bent is sowieso mooi meegenomen. Streep dat laatste maar door!! Jullie moeten werken voor die centen!"

Oh! Dus wij mogen ook snoepen, super! Waar heb je écht een hekel aan?
Shane: "Zolang jullie je werk goed doen, knijp ik mijn ogen wel dicht. Niks zeggen tegen het schoolhoofd hierover!! Waar ik een hekel aan heb? Hmmm... Ik haat het als mensen liegen. Denk dat ik dat het minste goed kan hebben."

Duidelijk! moeten we dit dan niet schrappen? Tot slot Shane! Wat is het beste advies dat jij ooit gekregen hebt wat je kunt delen met de lezers?
Shane: "Misschien is dat wel beter idd. Ik denk ook niet dat het een heel positief interview is ofzo? Maar, tot slot mijn advies tot de lezers.. mochten ze niet halverwege al zijn afgehaakt is dat je altijd jezelf moet blijven. Respecteer elkaar, wees wie je bent en behandel andere zoals je ook behandeld wilt worden. Wie goed doet, goed ontmoet."

Ja, ze hadden vast geen positief interview verwacht met mij als interviewer! Geweldig advies Shane. Dankjewel voor je tijd
Shane: "Daar zag ik ook wel een beetje tegenop idd toen ik hoorde dat jij de aangewezen persoon was.. Dankjewel Nathan voor dit fascinerende interview! En nu weer aan het werk! Chopchop!"
 
Shane, er zijn een aantal mensen die jou gek genoeg iets willen zeggen.
We hopen dat je het leuk vind!

 
tumblr_okr1peqpnI1tahkwoo3_400.pngRyan Riggs: Lieve Shane aka onze grote Stinkerd!Wat is het toch een eer om in dit team ongeregeld te zitten met jou aan het hoofd! Ik ken je helaas nog niet zo heel lang maar ik wilde je wel vertellen dat ik je een geweldig stinkdier vind, eentje naar mijn hart! Bedankt dus voor het ondersproeien en dat je ons leid met je geurspoor want zoals jij, is er geen één! Dus wat er ook gebeurd, parfum of iets, blijf je zelf want je bent geweldig!
 
 
latest?cb=20140509173206Matthijs Verronum: Lieve Shane,
Nog steeds mis ik je elke dag nu ik geen druif meer ben en mijn mara tijd erop zit. Hopelijk mis je mij net zo erg want anders breekt mijn hart wel. Nee oke, dat was een grapje. Hoe dan ook wil ik je laten weten wat voor geweldige leider je was en nog steeds bent. Je was altijd super gezellig en ik kon altijd met je lachen. Het is dan ook denk ik weer eens tijd voor een Shane waardering week, bereid je dus maar voor!
Groetjes van je grootste fan,Matthijs Verronum
 
 
81516.gifFeyline Covas: Heey Stinkdier,
er werd mij gevraagd of ik wat liefs voor jou wilde schrijven, en om maar gelijk eerlijk te zijn voordat Nathan je de screen stuurt : eerst zei ik nee. Dat was een grapje natuurlijk. Denk ik. Nou, laat ik nu dan maar eens beginnen aan het lieve stukje anders heb ik zo een lief stukje zonder lieve stukjes en dan is het geen lief stukje. Mocht je nou denken 'wat is die aan het lullen', dat klopt, ik heb een minimum tekst aantal gekregen. Maar ik vind dat je het echt supergoed doet als leider van ons team. Ik ben er misschien nog niet zo lang bij, of toch weeel, maar ik zie dat je echt belangstellend bent naar ons en ons werk. Dat vind ik fijn, want zo blijft het werk ook echt heel leuk om te doen. Met zo'n geweldig team als ons heb je natuurlijk niet heel veel te doen, maar dat wat je doet doe je echt heel goed. Ook ben je heel aardig, wat natuurlijk ook belangrijk is want anders had ik al lang ontslag genomen. Dat was het wel weer, o ja deze foto heb ik zelf uitgekozen speciaal voor jou. K heb speciaal een fotoshoot gehad voor dit xoxo
 
 
2362d93f474f54410fcb3986bbdf6c88.pngNova DiCorrado: Lang, lang geleden hebben wij een paar keer gedate. Best gezellig, al vonden we elkaar ook een beetje irritant. Niet leuk-irritant, maar gewoon irritant. Onze ego’s botsten nogal en al snel liep het stuk en vonden we allebei onze grote liefde. Toch heeft ons vreemde verleden er niet toe geleid dat ons contact awkward is, je bent namelijk veranderd in een goede vriend! Als gewone (nou ja, niet zo gewoon, want ik ben nog steeds irritant) vriendin kan ik wel zeggen dat ik ontzettend trots op je ben. Op alles wat je hebt bereikt en alles wat je doet. Je bent een topper, lieve Shane!
Liefs Nova
 
 
35620905e9eb4786d6e51ec302b8c5a5.pngFlair Lafler: Lief Geweldig Fantastisch Stinkdier,
Via dit berichtje wilde ik je even laten weten dat ik al je werk voor ons en de site heel erg waardeer en dat ik stiekem toch wel trots op je ben. Je zet je heel erg in voor alles en iedereen en ik zou niet weten wat we zonder jou zouden moeten als leider. Stel je voor, een biba-boerderij zonder stinkdier, dat kan toch niet? Dus, ga zeker door met wat je doet en ik hoop dat we je nog heel lang als leider mogen hebben!
xxx flubberwurm luiaard Koala
 
Leerzame Locaties
met Emma Thawne

tumblr_mamm2cI1DW1rt8qgo.gif

Welkom bij weer een nieuwe leerzame locaties, wat natuurlijk (logisch) over de locaties gaat die het waard zijn om een bezoekje te brengen Zowel binnen Zweinstein als buiten Zweinstein zijn vele plekken waar je gezellig een bezoekje kunt houden met je vrienden, je vriend of vriendin, je zwerkbal ploeg of misschien een plek om even alleen te zijn. Sommige locaties zijn wat bekender dan anderen en op de een zal je misschien dagelijks zijn terwijl je ergens anders nog nooit bent geweest.

Vandaag een locatie die zeer bekend is, maar waar je niet zomaar binnen mag komen wandelen. Een plek vol eten, huiselfen en lekker geuren, waarschijnlijk kunnen jullie het al wel raden, we gaan het over de schoolkeukens hebben! Ik Emma, neem jullie voor vandaag hierheen mee.


Locatie: Zweinstein → De kelder → De keukens → Keuken forum  

 

Misschien wel een van de meest geliefde plekken van Zweinstein voor elke leerling of afgestudeerde die een grote liefde voor eten heeft. Of voor boefjes die proberen de boel op de kop te zetten. Zoals jullie als goed is weten is het niet zomaar toegestaan om de keukens te betreden. Je moet namelijk worden begeleid door een leider, professor, klassenoudste of een geschreven toestemming bezitten van faculteit. Niet heel onbelangrijk om te vergeten voordat je jezelf in de problemen werkt.

De keuken is een plek in de kelder waar de huiselfen dagelijks het eten voor ons bereid zodat wij ons ze hongerige buikjes kunnen vullen met al dit lekkers. Met speciale dagen sloven ze zich uit met de heerlijkste feestmaaltijden. Enkele lessen worden hier gegeven om de basis van dreuzel- koken te leren en de meest lekkere etenswaren zijn hier te vinden.
Enkele leuke ideeën die je zou kunnen uitvoeren:
→ Haal je docent over om tijdens zijn of haar les heerlijke taarten met je te gaan bakken of bak ze stiekem zelf.
→ Huiselfen interviewen voor je opstel die je vergeten was om te maken.
→ Henkie de huiself aan zijn sokken helpen, hij is namelijk dol op sokken.
→ Voedselgevecht (hé, hoe is dat hier tussen gekomen?!)
→ Bereid een heerlijke picknick voor voor je liefje Ook zou je eventueel ‘s nachts binnen kunnen sluipen om eten te scoren. Pas wel op voor Vilder, Foppe, de klassenoudsten of een leraar die je de stuipen op het lijf jaagt als ze je betrappen en een flinke straf aan je gewaad hangt

Dit was het dan alweer voor deze editie, hopelijk hebben jullie leuke inspiratie opgedaan en pakt die uit tot iets positiefs. En geen bende en een horde boze huiselfen. Misschien hebben jullie zelf allemaal leuke ideeën. We shall see!

Magische groetjes van Emma.
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Mila Montage

Mila Montage Niceee <3 I love it!

Shane Tyson

Shane Tyson Wat ben ik toch elke keer weer trots op jullie! En de berichtjes zijn super lief, dankjewel! ♥

Ryan Riggs

Ryan Riggs Geweldig interview met ons stinkdiertje <3 Still proud to be on this team <3

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte