De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 10

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 1, Jaargang 10
Door: Julian Roffel,Emma Thawne en Anoniem

Ingenieuze inleiding
met Julian Roffel
tumblr_mfzjj1gmhz1rlr3o2o1_400.gif
Hallo leuke lezers,
Welkom bij weer een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudste. Het nieuwe jaar is weer net begonnen, of nou ja net het is wel al de tweede maand, maar dat maakt natuurlijk niets uit. Het nieuwe jaar houdt natuurlijk weer in meer afgestudeerden maar ook weer nieuwe leerlingen. Verder houdt het ook in meer nieuwe kansen voor iedereen met wie weet wel vele nieuwe liefdesdrama’s en andere avonturen.


Deze editie zal weer eens de Snoezige Smoeltjes bevatten. Dit zal worden geschreven door onze lieftallige Emma. Zoals jullie vast wel al weten zal dit gaan over een leuk stelletje dat geïnterviewd zal worden.
 
Hierin worden altijd al leuke vragen gesteld en heb je ook de kans om de stelletjes iets beter te leren kennen. Emma zal natuurlijk een hartstikke leuk koppeltje hebben geïnterviewd waar weer een leuk verhaaltje uit komt.

En als laatste komt er weer eens een Gaotische Geruchten die weer wordt geschreven door een anoniem persoon. Dit zal natuurlijk weer over de leuke geruchten gaan die plaats vinden in de zo interessante levens van ons klassenoudste, nee totaal geen sarcasme. Maar natuurlijk staat iedereen te popelen om meer te weten te komen over ons. Nee ook geen veel te groot ego. Maar goed dit was weer mijn kleine inleiding. Hopelijk genieten jullie van deze editie.

Groetjes,
Julian
Snoezige Smoeltjes
met Emma Thawne
Lieve lezers, het is weer eens zo ver. Er wordt een stelletje geïnterviewd door niemand minder dan mijzelf, dus dit belooft sowieso al goed te worden. Echter wordt het nog beter door het stel wat tijd heeft vrij gemaakt voor dit prachtige blad! Redden zij het om alle vragen over hun relatie zonder ruzie te beantwoorden of wordt dit het laatste wat ze samen doen? Laten we er snel achter komen of dit koppel er tegen bestemd is!

Deze editie is met niemand minder dan...

Edward & Anouk!

 
Edward & Anouk, ten eerste van harte welkom! Bedankt dat ik jullie mag interviewen. Nu is het natuurlijk een beetje cliché vraag, maar hoe hebben jullie elkaar nu eigenlijk leren kennen?
Edward: Ik was met Luigi in de kamer van hoge nood, toen Anouk opeens per ongeluk binnen kwam vallen. Het was totaal niet haar bedoeling natuurlijk, maar hoe toevallig dat ze uitgerekend toen ook de kamer in kwam! Toen raakten we met zijn drieën aan de praat en al snel waren we de beste vrienden.
Anouk: Ik liep voorbij de Kamer van Hoge Nood waar gek genoeg nog een deur open stond en ik besloot een kijkje te nemen. Daar zag ik twee onbekende jongens zitten, maar ze leken in een serieus gesprek te zitten. Volgens mij wilde ik gelijk weer weg gaan om de twee alleen te laten, maar ze betrokken me in het gesprek en leerden elkaar toen kennen. En sinds dien spraken en zagen we elkaar steeds vaker.
Super leuk dat jullie een stelletje samen zijn en de tijd lijkt voorbij te vliegen. Hoelang zijn jullie eigenlijk al samen? En wie verleide wie?
Anouk: We zijn ongeveer 1 jaar en 4 maanden een stel, maar ik wist stiekem al veel langer (ahum lees jaren) dat ik Edward echt leuk leuk vond. Uiteindelijk had ik de moed bij elkaar verzameld om het hem dat te vertellen.. Dus ik denk dat ik hem verleidde?
Edward: Anouk knipperde en lachte gewoon zó verleidelijk. Ze heeft me helemaal om haar vinger gewonden! Ze had het daarvoor overigens wel zwaar te verduren, want ik had al 2 jaar verkering met Courtney Wyatt en Anouk zat eigenlijk diep in mijn friendzone... maar wonder boven wonder is ze daaruit geklommen. Uiteindelijk was ik wel degene die de stap nam om te vragen of ze het officieel wilde maken met mij, dus misschien zijn we van binnen allebei een beetje de verleider geweest.

tumblr_mtdkvuQbB71rusjpbo5_r1_250.gif
Nou ben ik wel heel benieuwd nu jullie al voor een vrij lange tijd samen zijn, hebben jullie een (geheim) lief koosnaamje voor elkaar?
Edward: Ik noem Anouk eigenlijk altijd Nouk of Noukie. En natuurlijk zeg ik ook weleens babe of schatje.. maar goed dat is niks stiekems of geks, toch? ;)
Anouk: Ik noem Edward eigenlijk altijd al wel Prestie, ook toen we nog geen stel waren. Maar verder eigenlijk niet heel veel geks. We plagen elkaar wel eens met verschillende woorden, maar dat is elke keer weer verschillend. Wat maar net bij het moment past.
Als je al zo lang bij elkaar bent en daarvoor ook al veel tijd met elkaar doorbracht hebben jullie vast veel samen meegemaakt. Leuke, grappige moment en misschien een paar zeer gênante. Wat is absoluut het leukste of meest grappige wat jullie samen ooit hebben meegemaakt?
Anouk: We zijn een keer samen naar Disneyland Parijs geweest waar we de tijd van ons leven hebben gehad. Ik heb me vooral rot gelachen toen Edward keihard als een meisje begon te gillen in één van de achtbanen. Ook de foto die we achteraf kregen was om te gieren.
Edward: Ik gilde niet als een meisje hoor!! Ze schaamt zich gewoon voor haar eigen harde gegil..... terwijl we in de theekopjes zaten! Dus niet eens in een snelle achtbaan ofzo... Maar Disneyland was wel echt een van de leukste dingen die we samen hebben gedaan!
tumblr_mtdkvuQbB71rusjpbo8_r1_250.gif
En wat was echt een blunder en voor geen herhaling vatbaar?
Anouk: OMG ik weet nog hoe awkward ik was voordat we echt een stel waren. Dat heeft voor heel wat blunders van mijn kant gezorgd… Edward en ik maakte redelijk vaak huiswerk samen, omdat we in hetzelfde jaar zaten. Op één van deze dagen was ik om één of andere reden zo zenuwachtig dat ik allemaal stomme opmerkingen begon te maken. We hadden het over een toverdrank met de ingrediënten... Knapperkorstpoeder, Salamander Bloed en Knappende Paddenstoel als ik me niet vergis… Ik zei dat er veel "knappe" ingrediënten inzaten. Alleen dat was al een ENORM awkward opmerking, maar ik maakte het erger door te zeggen dat ze net zo knap als hem waren… Wie vergelijkt ingrediënten van een toverdrank nou met een bloedmooie jongen als Edward? Ik kon wel door de grond zakken..
Edward: Ja dat was wel grappig.. gelukkig was ik smooth genoeg om jou toen ook een fout compliment te geven. Ohja Anouk, weet je nog die keer dat we voor het eerst samen gingen vliegen en jij te ver naar voren leunde en daardoor zo hard vooruit schoot dat je uit balans raakte en van je bezem viel? Dat vond ik stiekem wel heel erg lachwekkend...
 
Hopelijk kunnen jullie beiden achteraf over de opmerking lachen waarin Edward werd vergeleken met ingrediënten. Dan is het einde alweer bijna in zicht, als jullie je relatie in één woord zouden moeten beschrijven, wat zal dit dan zijn?
Anouk: EXCITING!! We zijn zo op elkaar ingespeeld, omdat we elkaar al zo lang goed kennen. Maar we zijn ook erg verschillend in sommige opzichten, waardoor we elkaar altijd uitdagen. We maken samen altijd leuke en grappige dingen mee. Exciting dus!
Edward: 1 woord...? Uhm, dan ga ik voor: lachwekkend, omdat ze me in al die jaren altijd aan het lachen heeft gekregen, ook al was ik helemaal niet blij. Lekker cheesy, ik weet het.
Edward, wat maakt Anouk zo speciaal in jou ogen?
Edward: Ik denk dat ze voor mij extra speciaal is omdat we al sinds onze begintijd op Zweinstein goede vrienden zijn en we in al die jaren enorm veel met elkaar hebben gedeeld. Ze weet alles van me, alle positieve dingen én alle negatieve dingen. Als je mij twee jaar geleden had verteld dat we een stel zouden worden, had ik je in je gezicht uitgelachen. Anouk is top: ze is slim, lief, knap, grappig.... oh en enorm onhandig! Dus als je met haar bent hoef je je nooit te vervelen, want er gebeurt altijd wel iets lachwekkends!
Anouk, wat maakt Edward zo bijzonder in jou ogen?
Anouk: Nou omdat hij mega knap is natuurlijk!! Nee oke, dat niet. Jawel, hij is wel mega knap.. Maar ik bedoel dat dat niet is waarom ik hem zooooo bijzonder vind. Edward is bijzonder in mijn ogen, omdat hij me accepteert zoals ik ben. Met mijn positieve punten maar ook met al mijn negatieve punten.. Hij weet altijd weer een glimlach op mijn gezicht te toveren, maar kan ook goed luisteren en een serieus gesprek met me voeren. Hij heeft precies alles wat ik nodig heb in een persoon.
 

Heel erg bedankt dat ik jullie heb mogen interviewen, hopelijk vonden jullie het net zo leuk als ik. Nog vele gelukkige jaren samen tortelduifjes!
Liefs, Emma
 
Gaotische geruchten
met Anoniem
Er wordt vaak gespeculeerd over het hebben van een roddelblad geschreven door de Klassenoudsten. De Klassenoudsten zijn tenslotte overal: ze zien alles, horen alles, weten alles. Een roddelblad geschreven door de Klassenoudsten zou ideaal zijn, want alle sappige roddels zouden erin staan. De Klassenoudsten hebben dit idee alleen nooit gerealiseerd, misschien omdat het een stel onvoorstelbare gemakzuchtige lanterfanters zijn. Een roddelblad van de Klassenoudsten in die zin mag er dan misschien niet komen, maar andersom dan? Een roddelblad over de Klassenoudsten, met alle schokkende, ontroerende, dramatische en fascinerende roddels over onze eigen Klassenoudsten. Klinkt goed, niet?
 
Goedendag allen! Ik ben… Wacht! Dat mag ik helemaal niet zeggen! Maar weet je wat, wie ik ben maakt ook helemaal niet uit, vandaag gaan we het namelijk over alle Klassenoudsten hebben en wat zij precies hebben beleefd de afgelopen tijd. Ik kan je alvast vertrouwen dat dit genoeg interessante dingen zijn ;)

Laten we beginnen met een van de nieuwere klassenoudsten. Alana Drain. Want wat zij allemaal uithaalt, dat is ongelofelijk! Een tijdje terug had ze nog een relatie met Lilah North, maar nu ze klassenoudste is, is ze overgestapt op zowel Hunter Blackwood als Edward Duncan. Waar voor sommigen een Klassenoudste al te veel is om te handelen, kan Alana eigenlijk nog niet genoeg krijgen van twee, want ook is deze das gezien met Lucia Rainvale. Hoe dit af gaat lopen? Ik ben benieuwd.

Door naar Nikita Hunter, de "volwassene" van het stel. Of ja, dat wilt ze graag geloven. Het is misschien moeilijk om je voor te stellen maar Nikita loopt in een prinsessenjurk door het kasteel heen! Met niemand minder dan Luca Copper , die er van overtuigd lijkt dat onze eigen Nikita niemand minder is dan Assepoester. Hoe dit zo gekomen is en waarom Nikita de arme Luca nog niet uit zijn lijden heeft verlost weet ik niet. Als ze maar niet van plan is om haar prins op het witte paard in te ruilen..
 
Vinden jullie het ook apart dat Reavan zijn gezicht nog niet heeft laten zien in de gangen? Voor iemand die al zo lang de nieuwe Klassenoudste is lijkt hij zich niet echt druk te maken over het opbouwen van een reputatie. Maar doet hij dan ook daadwerkelijk zijn baan of zouden er gewoon grappen kunnen worden uitgehaald op zijn locaties? Probeer het eens uit zou ik zeggen! De gangen, de klaslokalen en de bibliotheek alle drie tegelijk op stelten zetten. Dat kunnen jullie wel toch? We zullen Reavan eens laten zien hoe leuk zijn baan kan zijn! ;)

Door naar Feyline Covas! Feyline blijkt een passie te hebben voor zingen en is dan ook niet bang om dat te uiten. In het muzieklokaal is ze samen met Vivian Mathers aan het zingen geslagen. Nou, als we ooit nog een klassenoudstelied schrijven, weet ik al wie hem mag zingen ;)

Dan nu door naar onze oudste klassenoudste. Met zijn 20 jaar is Julian Roffel al een echte opa, maar nog steeds accepteren we hem hoor! Hij heeft zijn oma ook al uitgekozen, namelijk mede-slang Ivy Moss. Cute. Maar hoe sterk is hun relatie? Als Ivy Julian uitnodigt om regels te verbreken, wat doet Julian dan? Kiest hij voor de regels of voor de liefde? Dat zie je in de volgende aflevering.
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Edward Preston

Edward Preston Was een erg leuk interview Emma! ♥ en de rest van deze editie is ook super :)

Daan Siebelink

Daan Siebelink haha leuke editie! Leuke interview met Anouk en Edward, geen singletouk meer xD en die roddels zijn leuk om te lezen! Nog welkom Alana, je doet het goed als KO bij huffelpuf :)

Mats Karlsen

Mats Karlsen Interessante roddels weer. Die KO’s zijn nog zo onschuldig niet.

Patricia Dragon

Patricia Dragon Dat word nog eens een keuze voor Julian, sterkte er mee

Milan Jacob

Milan Jacob Wat een leuke editie zeg!

Luca Copper

Luca Copper M-m-maar Assepoester bestaat ook gewoon echt!

Aidan Crane

Aidan Crane Wat een super leuke editie! Geweldige roddels en een prachtig koppel! ♥♥

Lilly Roselier

Lilly Roselier Ontzettend leuke editie met fantastische roddels. Ik ben weer ontzettend benieuwd naar de volgende editie!

Edward Duncan

Edward Duncan Leuk weer! Goed geschreven Juul, Emma en.. Oh wacht. Dat is geheim :p Was weer enorm leuk om te lezen! Al vind ik het wel jammer dat ik Alana zo te horen moet delen..

Maylee Crane

Maylee Crane Leuke editie weer! :D Ik hou van roddels! Ik ben benieuwd naar de volgende editie!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte