De Verboden Sectie
Editie 1 | Jaargang 6 | Win Een Prijsje

- Van : Damien Melis

iy6hUYk.png
Editie 1, Jaargang 6
20 oktober 2018
Wonderbaarlijk Welkom
Een warm welkom met Papa Bieb
original gif
Hallo hallo allerliefste lezers en bieb fanaten!

Het is weer tijd voor onze geweldige Verboden Sectie! Zoals altijd geven we je een sneakpeak in waar wij op dit moment allemaal mee bezig zijn!

Maar ook vertellen we natuurlijk weer iets over de fantastische boeken die de afgelopen maand online zijn gekomen. Het zijn er weer een hoop, want die gekke biebmiepjes van mij gaan als een speer door de boeken heen!

Ook hebben we 2 nieuwelingen in ons team die zichzelf aan jullie voor zullen stellen! En wie weet mag jij zelfs helpen een bijnaam voor deze nieuwe natuurtalenten verzinnen! Misschien zie jij de bijnaam die je verzint wel terug in de volgende editie, is dat niet leuk? ☺

Allemaal super leuk als je het mij vraagt, maarja.. Daar ben ik natuurlijk ook Papa Bieb voor! Goed.. laat ik jullie niet langer vervelen met mijn gebrabbel! Heel veel leesplezier natuurlijk! ♥

P.S. Have Fun & vergeet niet een reactie te plaatsen mhihihi! ♥
Prachtige Previews
Korte inleidingen voor aankomende boeken met Rockabiebmiep en Lunaclipse
original giforiginal gif
Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent....!

Welkom bij een spiksplinternieuwe Verboden Sectie. Deze week zullen Luna en Jade jullie in de Prachtige Previews weer meenemen op een reis langs alle boeken waar iedereen van de bieb hard aan werkt! Dus wil je weten welke boeken er in de toekomst gaan komen? Lees dan vooral verder...

Laten we voor de verandering eens beginnen met onze Papabieb, Damien. Hij is namelijk bezig met het boek MUCASA! Om eerlijk te zijn is onze Papabieb hier zelf nog erg geheimzinnig over... we kunnen jullie dus niet precies vertellen wat hierin komt te staan, maar we kunnen wel vertellen dat hij alle geheimen van MUCASA in dit boek zal verklappen... dus hou het in de gaten!

Dan hebben we natuurlijk nog Mila Milasappeltje, zij is bezig met een prachtig boek over onze absolute heldin. Zonder haar zou deze site namelijk niet hebben bestaan... weet je het al? We hebben het natuurlijk over J.K. Rowling! Zoals jullie weten is zij de schrijfster van de Harry Potter boeken en daarom verdient ze het dubbel en dwars om een boek over haar in onze prachtige bieb te krijgen. Dus wil je meer over haar te weten komen? Hou dan in de gaten wanneer dit boek er eindelijk is!

Daarnaast zit natuurlijk ook onze Luna Lunaclipse niet stil! Ben je goed in het vak toverdranken en wil je weten welke toverdranken er allemaal zijn? Of ben je er misschien juist niet goed in en wil je je vaardigheden in het vak verbeteren? Dan moet je uitkijken naar dit boek! Luna is namelijk druk bezig met het boek Toverdranken van A tot Z! Ja echt alle toverdranken komen hierin te staan, dus ook als je niet van het vak houdt, heb je iets om naar uit te kijken!

Onze Jade Rockabiebmiep is druk druk druk met een nieuw boek, namelijk Huisdieren op Zweinstein. Wil jij alles weten over de Huisdiertjes op Zweinstein? Weten welke Huisdieren je als vriendje kan nemen? Dan kun je al je informatie vinden in dit boek! Zo ben je goed voorbereid op het verzorgen van je favoriete diertje! Iets om zeker naar uit te kijken!

Zoals jullie allemaal wel gezien hebben, hebben wij een hele hoop mooie en interessante Portretten in onze school hangen. Wil je nu van alles weten over deze Portretten, dan hebben we goed nieuws! Onze Megan Megbook is druk bezig met een boek over deze portretten! Dus, kijk daar naar uit! Dan kun je eindelijk alles te weten komen over alle kunst in onze school!

Wie is er nou niet gek op het verhaal van De Kleine Zeemeermin? Het Lelijke Eendje? De Princes op de Erwt? Of een van de andere Sprookjes van Andersen? Gelukkig voor ons is een van onze nieuwe biebmiepjes, Cristian druk bezig met een sprookjesboek van deze geweltastische schrijver! Binnenkort hebben jullie allemaal leuke bed-time stories!

Last but not Least! Ons andere nieuwe biebmiepje, Catherine , is uiteraard ook druk bezig! Zij gaat een boek schrijven over een van de twee grote kranten in onze prachtige toverwereld. De Kibbelaar is de gelukkige krant die Catherine gaat vereeuwigen in een prachtig boek!

Dus! Alle biebmiepjes zijn zoals jullie lezen heel erg druk bezig voor jullie! Een hoop om naar uit te kijken! Houd de mededelingen goed in de gaten, voor je het weet komt een van deze pareltjes uit! En dan wil je er natuurlijk als eerste bij zijn!

Dit was het voor de Prachtige Previews deze maand! Veel Leesplezier!


P.S. De bibliotheek is te vinden op de 4e verdieping van Zweinstein! ;)
Handige Historie
Prachtig overzicht van alle onlangs verschenen boeken met Milasappeltje en Megbook
original giforiginal gif

Welkom weer bij de Handige Historie. Dit keer zullen Milasappeltje Mila en Megbook Megan jullie vertellen welke geweldige boeken er geschreven zijn de afgelopen tijd. Niemand heeft namelijk stilgezeten en iedereen heeft weer zijn best gedaan om er iets moois en leuks van te maken.

Luna Lunaclipse heeft een onwijs gaaf boek geschreven. Het gaat namelijk over De Bibliotheek van Zweinstein. Ja dat lees je goed, over onze eigen bibliotheek. Heb je altijd al meer willen weten over de bibliotheek. Weet jij alle feitjes, in’s en out’s al van onze prachtige bieb? Nee? Ren dan maar heel snel naar de bieb toe om dit prachtige boek te lezen! Ik kan je vertellen dat het een heel interessant en leuk boek is geworden! Zelfs onze eigen leden van de bieb stellen zich aan je voor.

Ook Mila Milasappeltje heeft niet stilgezeten en heeft een prachtig boek geschreven over Viktor Kruml. Het is een super leuk en mooi boek geworden, met alle feitjes over Viktor Kruml. Dus heb jij altijd al wat over deze Viktor willen weten? Ren dan zo snel mogelijk naar de bieb, voordat het boek aan iemand anders is uitgeleend!

Megan Megabook is enorm hard bezig geweest!!! Ze heeft gewoon een boek geschreven over de Muziekinstrumenten. Maar dan ook echt ALLE Instrumenten. Een boek van A-Z. Oee ben jij ook al zo benieuwd. Ga dan zeker met me mee naar het boek Muziekinstrumenten van A-Z. En met een beetje geluk is die er zelfs nog!!

Luna Lunaclipse heeft niet alleen het boek over de geweldige bieb geschreven NEE. Ook Heeft ze nog een update van het Magische Legendes en Verhalen Lesboek gemaak! Het boek heeft een geweldige update gehad met MEER verhalen. MEER Informatie. Dus Als je je verveelt, of het boek nodig hebt voor Magische Legendes en Verhalen! Ga dan zeker naar de Bibliotheek!

Dat was dan weer de Handige Historie! En dan snel door naar De Nieuwe Natuurtalenten :)

PS. Weer zo veel mooie boeken in de bieb! Ga ze vooral lezen! ♥
Nieuwe Natuurtalenten
Even voorstellen met Catherine & Cristian
original giforiginal gif

We hebben deze maand ook 2 geweldige nieuwe natuurtalenten binnen de bieb mogen verwelkomen! Deze nieuwe natuurtalenten zijn niemand minder dan Catherine & Cristian! Het leek ons dan ook super leuk om hen even wat beter aan jullie voor te stellen, dus bij deze..

Catherine:
Hallo allemaal, vandaag ga ik jullie iets meer vertellen over mezelf. Want ik ben natuurlijk een geweldig persoon. Mijn naam is Catherine Preston. Ik werk sinds kort voor de bieb en ik hoop dat ik hier erg lang blijf.
Ik ben al begonnen aan mijn boek en hoop dat deze snel online komt. Natuurlijk doe ik erg mijn best om geweldige boeken te maken. Ik hoop jullie snel in de bieb te zien.

Cristian:
Hey allemaal! Ik zal mezelf ook eens even voorstellen. Ik ben Cristian en erg blij met mijn nieuwe baantje bij de bieb! Net als Catherine ben ik gelijk aan de slag gegaan met een geweldig boek, zoals jullie hier boven hebben kunnen lezen. Ik hoop natuurlijk dat als deze uitkomt, jullie hem allemaal gaan lezen en net zo fantastisch zullen vinden als ik het schrijven vond!
Verder ben ik loyaal, creatief, grappig en sta ik altijd open voor ideeën. Deze kenmerken hoop ik goed te kunnen gebruiken in de bieb!

Duuuusssss.. Nu jullie onze 2 nieuwe biebmiepjes wat beter hebben leren kennen, kunnen jullie ons natuurlijk ook helpen met een super leuke bijnaam voor deze 2 kanjers! Onze bijnamen hebben meestal te maken met de bieb, boeken of ons oranje kleurtje en dan in combinatie met de naam van de biebmiep in kwestie óf een interesse die ze hebben.

Weet jij iets leuks voor Catherine en Cristian? Stuur jouw bijnaam idee dan via uil naar Damien Melis en wie weet gaan Catherine en Cristian straks wel door het leven als de door jou bedachte bijnaam!

PS. Degene die de leukste bijnaam verzint, krijgt een leuk prijsje! ♥
Vormgeving mede mogelijk gemaakt door Thomas Rutherford
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Edward Preston

Edward Preston Geweldige editie weer! =D

Deacon Dimitriou

Deacon Dimitriou Wauw ziet er weer super uit!

Jane Roseworth

Jane Roseworth Superleuk om te lezen!!!

Luna Leia

Luna Leia Ziet er weer goed uit Damien!

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener Super tof! Ik ga ze zeker uitchecken!

Dwaine Prins

Dwaine Prins Super leuke editie, maar MUCUSA of MACUSA? XD

Charlie Crowston

Charlie Crowston Wat leuk geschreven!

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk weer! :)

Anouk Hammel

Anouk Hammel Oehhh wat een leuke sectie weer! Ben idd benieuwd naar de bijnamen die er uit zullen komen! ☺

Hope Cortes

Hope Cortes YEAH! Ben benieuwd ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte