De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 10

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 3, Jaargang 10
Door: Nikita Hunter

Ingenieuze inleiding
met Nikita Hunter
Archie Ryder.gif
Welkom bij een gloednieuwe nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten! Niet alleen is deze editie nieuw, maar hij is ook nog eens nieuw! Wat ik daarmee bedoel? Ja.. goeie vraag!

Kijk, ooit heel lang geleden was er een Leider van het Klassenoudstenteam die "Klassenoudste van de Maand" in het leven heeft geroepen. Hierin werd iedere Klassenoudste om de beurt een beetje in het zonnetje gezet, mits deze natuurlijk zijn of haar werk goed deed. Dit is van Leider op Leider doorgegeven en toen ik eenmaal Leider werd dacht ik "dit moet anders". De Klassenoudsten doen zo hun best en zijn zulke leuke, lieve, vervelende, mooie, inspirerende, voor hoofdpijn zorgende jonge mensen dat het zonde zou zijn om jullie niet de kans te geven om ze te leren kennen. Helemaal wanneer ik dit juist heel goed heb kunnen combineren met het in het zonnetje zetten!
Dus dat is dan ook gewoon wat ik gedaan heb. Om de twee maanden ongeveer zal deze editie verschijnen. Hierin zal ik de afgelopen twee Klassenoudsten van de Maand aan jullie bekend maken en jullie de gelegenheid geven om ze ook daadwerkelijk beter te leren kennen. Ik zal vragen stellen die jullie niet hadden durven stellen en ervoor zorgen dat jullie genoeg chantagemateriaal te weten komen over deze bengeltjes! Nu hoop ik natuurlijk dat deze editie net zo leuk wordt als dat ik hem in gedachten had, en dat jullie hem net zo leuk vinden om te lezen als dat ik dat vind! Zo niet.. Dan hebben jullie pech en krijgen jullie gewoon de volgende editie weer de "normale" voor zo ver dat kan met de Klassenoudsten rubrieken terug.

Maar goed, voor deze speciale allereerste editie zijn er twee hele getalenteerde mensen gestrikt. Allebei hebben ze hun werk als Klassenoudste optimaal gedaan en verdienen hier dan ook alle lof voor. Benieuwd wie dit zijn? Lees snel door!

Liefs,
Neusaap Nikita
Hunter Blackwood
met Nikita Hunter
Zane en Nikita.gif
Een introductie schrijven voor iemand van wie het ego eigenlijk al veel te groot is, is best lastig. Want hoe zorg je er in hemelsnaam voor dat je het ego niet alleen maar vergroot? Moet ik me daar misschien niet zo'n zorgen om maken? Het zou toch wel ergens zo moeten zijn dat ook Hunter zwakke plekken heeft, toch? Ik denk van wel! Ondanks dat hij de prachtige naam en zijn uiterlijk mee heeft, zal het leven voor deze jongen toch niet enkel over rozen gaan? Dat dacht ik ook! Daarom besloot ik hem het shirt van het lijf te vragen, niet letterlijk natuurlijk. Al denk ik ook niet dat Hunter er echt een probleem mee zou hebben als het wel zo was.. Maar goed, hier dus de diepste geheimen van Hunter!
 
Hoe voelt het om Klassenoudste van de Maand te zijn?
Hunter: Het is een bevestiging van hoe geweldig ik ben. Natuurlijk wist ik dat al - kijk even naar mijn gezicht, natuurlijk ben ik geweldig - maar toch is het fijn om te weten dat mijn geweldigheid ook zeker door anderen wordt gewaardeerd.

Wat is je favoriete locatie en waarom?
Hunter: Het Verboden Bos om meerdere redenen. Ten eerste is het een plek waar je gewoon lekker een frisse neus kan halen als je je rondes loopt, maar ook omdat iedereen die in het Verboden Bos is, de regels overtreedt, dus geeft me dat de mogelijkheid om even puntjes af te trekken en de wijsneus uit te hangen.
 
Aron Ross
 
Zou je liever niet kunnen ruiken of niet kunnen proeven?
Hunter: Pfoe! Moeilijke! Ik denk dat ik toch zou gaan voor niet kunnen ruiken, omdat er heel veel nare geuren zijn. Ook hou ik gewoon zoveel van pindakaas, dat ik dat niet zou willen hoeven missen.

Welke kleur zijn jouw sokken over het algemeen?
Hunter: Donkergroen. Een Zwadderaar in hart en nieren hoor! Maar tegenwoordig zijn ze soms ook wel paars met een mooie klassenoudste-logo.

Oh mooie sokken, doe mij ook maar zo'n paar! Trekt vast de aandacht. Over aandacht gesproken.. Hoe trekt iemand écht jouw aandacht?
Hunter: Door naar het Verboden Bos te gaan en daar een picknick voor twee personen op te zetten. In dat geval wil ik wel een oogje dichtknijpen met de puntenaftrek en als je dan ook nog een leuke meid bent van tussen de 13 en 18, wil ik ook wel met je mee picknicken ook, om je daarna persoonlijk terug te begeleiden naar het kasteel.

 
Pizza of pasta?
Hunter: PASTA. Kennen jullie die scene uit die film van die twee honden waarbij ze door middel van een spaghetti-sliert met elkaar zoenen? Beste. Versiertruc. Ever.
Uhu.. Vraag me af of dat wel werkt, maar goed. Hoe kom jij tot rust?
Hunter: Simpel! In de spiegel kijken.

Duidelijk. Speel je vals met spelletjes?
Hunter: Nee! Natuurlijk niet! Hunter kijkt snel weg

Wanneer heb je zelf de regels gebroken? En hoe?
Hunter: Net nog met Alana, waarbij we op een gezellige date zijn gegaan in het Verboden Bos.
 
Aron Ross
 
Wow, was vast gezellig met al die beesten tijdens je date. Geen acromantula tegengekomen gok ik. Liever een persoonlijke butler of kunnen bepalen wat voor weer het wordt?
Hunter: Ik zie er in alle weersomstandigheden voortreffelijk uit, dus doe die butler maar.

Als je maar weet dat ik het niet wordt! Wat zijn jouw vervelendste eigenschappen? En de beste dan?
Hunter: Ik heb geen vervelende eigenschappen, hoezo vraag je dat? Mijn beste eigenschappen zijn er zoveel, maar mijn bescheidenheid blinkt toch wel uit, samen met mijn fantastische uiterlijk dan.
 
Aron Ross
 
 
Lieve Hunter, ik wist nooit dat ik een Haankoekoek nodig had in mijn leven totdat jij verscheen. Het is niet makkelijk om zo'n groot ego te hebben en er niet aan ten onder te gaan. Daar is moed voor nodig, en een heleboel zelfvertrouwen. Voor mij is dit nooit een probleem geweest, iedereen mag zichzelf zijn bij onze boederij en op de school en zo ook natuurlijk jij! Ik hoop dat jij ondertussen al net zo aan ons gewend bent als wij aan jou, want ik wil nog heel lang kunnen genieten van jou en jouw persoonlijkheid!
 
Alana Drain
met Nikita Hunter

giphy.gif
Bij het schrijven van deze intro hoef ik helemaal niet bang te zijn dat ik iemands ego nog groter maak. Deze meid is namelijk zo heerlijk zichzelf, ze hoeft niet in de spotlight te staan maar probeer haar ook niet te onderschatten. Ze is goed in wat ze doet en dat weet ze, maar gaat hiervan ook niet naast haar schoenen lopen. Ik heb bewondering voor hoe zij haar werk doet dat doe ik eigenlijk bij al mijn klassenoudsten.. en ik geniet hier iedere dag weer van. Toch is het toch wel handig om ook van haar te weten hoe je onder een straf uit komt misschien? Lees dan maar snel door!
 
Hoe voelt het om Klassenoudste van de Maand te zijn?
Alana: Het voelt als een grote eer! Zeker omdat ik nog niet zo lang KO ben. Ik had het zeker niet verwacht!

Wat is je favoriete locatie en waarom?
Alana: Mijn favoriete locatie is een lastige! Maar als ik echt moest kiezen zou het de lerarenkantoren zijn of de klaslokalen. Deze kan je leuk ver… ik bedoel. Hier gebeuren de gekste dingen. Leerlingen zijn heel creatief als het gaat om het verbouwen van eigendommen die niet van hen zijn.

 
Feyline Covas
 
Wat is je stiekemste hobby?
Alana: Die heb ik wel, maar waarom zou ik het vertellen als het stiekem is? Het is namelijk geen hobby die gepast is als je klassenoudste bent.

Spannend.. Nu ben ik eigenlijk wel heeeel benieuwd. Maar goed, stiekem is stiekem natuurlijk. Wanneer zou jij iemand laten wegkomen met de regels overtreden?
Alana: Niet natuurlijk! Of ze moeten veel eten hebben of Lilah North heten.

Ik had wel beter van je verwacht hoor Alana.. Maar goed, je bent dus omkoopbaar. Duidelijk. Wat is je favoriete geur douchegel?
Alana: Lastig, maar ik houd wel van lavendel of iets bloemigs. Ik houd erg van natuurgeuren. Ik ben namelijk ook graag buiten.
Ben je bang in het donker?
Alana: Ben ik dat? Nee, ik ben niet bang, maar wel onhandig. Hierdoor heb ik altijd een toverstok mee waarmee ik lumos kan gebruiken zodat ik niet alles omstoot.
 
Zou je liever altijd de waarheid moeten vertellen of altijd moeten liegen?
Alana: Waarheid kan je verdraaien. Een leugen niet, dus altijd de waarheid vertellem, daarbij maakt altijd de waarheid vertellen je betrouwbaar.

Een echt Dasje dus, dat is een compliment hoor! Hoe was je eerste kus?
Alana: Jeetje dat is al erg lang geleden! Dat is wel erg persoonlijke informatie, maar oké, omdag jij het bent. Het was goed. Goede moment, goede tijd. Alles voelde bijna perfect.

Ja bijna perfect.. Niet helemaal dus? Achja, naar wiens advies luister jij altijd?
Alana: Ik luisterde altijd naar mijn vaders advies, maar die leeft niet meer, dus nu is Alana een vrije klassenoudste! Ik luister naar niemands advies! Alleen dat van mijzelf. Hierdoor gaat het nogal vaak fout, maar dat maakt niet uit.
 
Feyline Covas
 
Wat vind je het vervelendste aan de Biba-boerderij? En het leukste?
Alana: Lastige vraag. Ik vind het erg leuk om na de avondklok rond te dwalen. Al vind ik de aandacht dan Hunter en Edward ook zeker niet verkeerd! Beetje leerlingen betrappem die net zoals mij waren vroeger. Erg leuk. Het vervelendste is als je leerlingen echt dingen ziet doen die niet kunnen of dingen die je liever niet wílt zien. Die krijg je niet van je netvlies af.

Ja.. Ik weet nog steeds van die ene keer toen ik.. Nee, laat maar. Volgende vraag. De steen der wijzen of de onzichtbaarheidsmantel?
Alana: Lastig, maar een onzichtbaarheidsmantel zou ik wel willen hebben! Dan kan ik toch grappen uitvoeren zonder dat mensen weten dat ik het ben! Perfect!

 
Lieve Alana, als rustige aanwinst van onze boerderij val jij niet altijd evenveel op. Dit is helemaal geen probleem want ik weet dat jij jouw werk ook als stille kracht ontzettend goed kunt uitvoeren! Daarnaast is het bij ons af en toe zo druk dat het al snel lijkt alsof mensen een beetje weg vallen. Kuch, Fey en Reavan, kuch. Ik geniet heel erg van hoe jij bent en hoe jij je werk uitvoert en ik hoop dan ook dat ik en de rest van de site nog heel lang van jouw werkzaamheden kunnen genieten! Dankjewel voor al je inzet, lieve Arankaga ofzoiets.
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Edward Duncan

Edward Duncan Wat een lastig leven heb jij, Alana!

Hunter Blackwood

Hunter Blackwood Wat fantastisch, een editie met mijn hoofd er zo vaak in ! En leuk Alana :p

RoosMarijn Onyx

RoosMarijn Onyx Leuke editie! :-)

Lilly Roselier

Lilly Roselier Superleuke editie en fantastisch, wat een toppers. Arrogantie heb je misschien ook nog wel nodig voor die job, maar ben benieuwd naar nog meer sappige nieuwtjes <3

Aidan Crane

Aidan Crane Juffrouw Hunter, u bent nog altijd natuurlijk het stralende middenpunt want wie kan er anders zulke vragen bedenken! Ik ben zeer blij om te zien dat uw pupillen hun werk uitstekend doen ookal ben ik niet anders gewend, want KO word je natuurlijk niet zomaar! Je heb een stel (arrogante) toppers ❤️

Feyline Covas

Feyline Covas Superleuk weer deze editie, en wat een arrogant team hebben we eigenlijk.

Daisy Luddington

Daisy Luddington Ahaha, dit is echt super leuk!! Ben benieuwd wat ik nog meer over al deze (b)engeltjes te weten ga komen!

Romilly Raynott

Romilly Raynott Leuke vragen! Zo zie je weer een andere kant van deze prachtige collega's :P

Alana Drain

Alana Drain Zo leuk om ook wat vragen over mijn mooie collega Hunter voorbij te zien komen! Ik heb veel typfouten gemaakt. Oeps, maar het is zeker het leukste interview van de twee :p

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte