De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 2, jaargang 4

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 4
Door: Namine Gale, Jean Dippet en Shane Tyson
Ingenieuze inleiding
met Shane Tyson
Archie Ryder.gif
Welkom bij alweer een nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudsten!

Jullie zullen wel denken, wat een knappe man! Well, thats me! Shane Tyson, de nieuwe leider van de Klassenoudsten.Vandaag heb ik de grote eer gekregen om een fantastische intro te schrijven. Ik zal dan ook vooral niet toegeven dat ik eerst een paar borrels mokken met koffie achterover heb geslagen voordat ik me überhaupt hierover ging buigen. De afgelopen week heb ik dan ook eindelijk kennis mogen maken met die draken biba-boerderijdieren, zoals ze zichzelf blijkbaar noemen. Ik weet niet hoe ze erop zijn gekomen.. Maar dat ik al bijna tegen een burn-out lijk te zitten in mijn allereerste week, intresseert ze volgens mij ook vrij weinig. Bedankt in ieder geval voor de waarschuwing mensen, not!

Ik moet dan wel weer zeggen dat ik op het juiste moment hier binnen ben gewaaid. En dan heb ik het natuurlijk over het Halloweenfeest. Wat een gekkenhuis was dat! Er werd flink gedanst en gesjanst, door Kenji & Spencer gelachen en voor je het weet staat het volgende feest weer voor de deur. Juist, dan heb ik het over Kerstmis..

Nu hoor ik al weer mensen hysterisch gillen en springen van enthousiasme en sommige mensen zijn zelfs al laaang klaar met hun kerst inkopen. Maar ik heb er een hekel aan. En ja dat lees je goed, een hekel. Het liefst lig ik dan ook gewoon de hele maand December 24/7 in bed, verstopt onder mijn dekens. Al dat vrolijke gedoe, bah! Kerstmutsen, kerstkaarten, kerstliedjes, kerstruien. En dan heb ik het nog niet eens over die verschrikkelijke, glitterende kerstversiering die door heel het kasteel hangt!! Wat een ellende allemaal.. En dan hebben we straks ook nog eens Oud&Nieuw!

Oké, genoeg nu! Jullie zullen wel denken, gezellige vent die Shane! Daar kan je echt mee lachen. Daarom gaan we het nu maar over iets leuks hebben! Over iets heel leuks, iets waar ik ontzettend trots op ben. Precies! Namine heeft bijvoorbeeld een heel leuk interview gehad met onze kleffe Snoezige Snoetjes. En Jean gaat op een leuke manier het een en ander uitleggen over de Chat-Regels. Veel leesplezier en tot de volgende keer!

 

m3v6pV2sSMiapDbhmB5bTA.png
Snoezige Smoeltjes
met Namine Gale

Zane en Nikita.gif

Nou jongens en meisjes, daar zijn we weer! Hebben jullie me een beetje gemist? Want Nammie is back in black purple! Zoals jullie weten zijn wij super nieuwgierig naar de stelletjes hier op Zweinstein. Het zijn er tegenwoordig ook zoveel dat we soms maar moeilijk een keuze kunnen maken. Bij de een gaat het sneller uit, dan dat het aangaat. En bij sommige komt er vooral veel, maar dan ook heel veel drama bij kijken. Maar wie houd er nou niet van drama? Stiekem genieten wij hier allemaal van toch? Ikzelf misschien nog wel meer dan de rest. Maar bij de Snoezige Snoetjes van deze editie, lijkt het allemaal heel soepel en vlot te verlopen!

Lees vooral snel door, dan weet je over wie we het hebben!

Tim Hard & Luigi Gonzales
Welkom jongens! Super leuk dat ik jullie mag interviewen. Wisten jullie van elkaar dat jullie op jongens vielen? Het lijkt mij namelijk erg moeilijk om zoiets in te schatten. Hoe hebben jullie het aan elkaar toegegeven dat jullie elkaar leuk vonden?
Tim: ''Of ik van Luigi wist of hij op jongens viel? Ja, dat wel. Luigi had hiervoor natuurlijk ookal een relatie met een jongen. Het was meer toen ik hem beter leerde kennen, dat ik begon te merken dat hij mij al wel leuk vond. Echter duurde dit voor mij lang totdat ik het echt doorhad. Het gebeurde eigenlijk pas na een van de zwerkbalwedstrijden van Luigi, toen ik hem wilde troosten. We kwamen tot een zeker moment dat we vroegen wie we eigenlijk leuk vonden, en ja, nu is het mijn knappe mannetje.'' -knipoogt naar Luigi-

Luigi: "Ikzelf schoof het niet bepaald onder stoelen of banken. Het was voor mij echter echt heel lastig in te schatten wat Tim van mij vond. We waren heel close, echt voor een hele lange tijd. Heb daar vaak getwijfeld of het puur vriendschappelijk was of dat er toch wat meer bij zat te kijken. Gelukkig heb ik me dan uiteindelijk mijzelf blood gegeven, dat heeft goed uitgepakt.'' -knipoogt naar Tim-

 

ezgif-2-d411816716.gif

Wat mooi eigenlijk dat zoiets kan ontstaan, vooral ook zo plotseling! Maar Wat vinden jullie het leukste en het minst leuke aan elkaar?
Tim: ''Oeh, nu vraag je me wat, en mag ik ook meteen oppassen wat ik moet zeggen... Nee joh, Gonzales hiero is een ongelofelijk knap, lief en vooral schattige jongen. En ja, het minst leuke... daar moet ik echt om nadenken hoor. Eigenlijk is dat er niet, ik vind alles geweldig aan deze knapperd, zelfs al zou hij zijn neus snuiten!"

Luigi: ''Pfoe! .... Ik kan hier niet echt een antwoord op verzinnen, al zou ik dat willen! Tim is echt perfect. Misschien té perfect? Is dat iets wat telt?''

ezgif-2-d411816716.gifPerfect nog wel? Ik kan me voorstellen dat niet alles gaat zoals het moet gaan. Hebben jullie ook een grote blunder meegemaakt samen?
Luigi: ''Grootste blunder? Dat ik al die tijd niet door had dat de perfecte jongen voor mijn neus zat. Iedereen weet wel de tijd dat ik losbondig werd *mompelt wat over de sluwe slang*. Ik was met meerdere jongens gezellig een beetje aan het flirten, het maakte mij niet zoveel uit, het was namelijk super leuk om te doen. Little that I know, was dat hier de perfecte jongen bij zat. Ik heb zoveel geluk dat Tim het op dat moment niet echt door had, en dat hij het nu niet zo erg vind. Wij zijn nu immers samen, dat gaat niet veranderen. De rest laat ik de rest.''

Tim: ''Blunders, dat kun je wel zeggen ja! Maar niet echt bepaald tijdens onze relatie, die is nou gewoon zo perfect dat er geen blunders in kunnen ontstaan. Het was ervoor, toen het een dag heel erg warm was. Ik was Lu een beetje aan het dollen met water, maar voor ik het wist kreeg ik meer over me heen en stond ik de rug van deze jongen te masseren. Dus ja, ga nooit een weddenschap aan met Lu (maar natuurlijk heb ik dat nooit gezegd)''

 

 

ezgif-2-d411816716.gif

 

En als jullie nou mochten kiezen. Wat is voor jullie een perfecte date?
Tim: ''De perfecte date zeg je? -kijkt even bedenkelijk naar Luigi- Ik zou het niet bepaald weten, zolang Luigi er eigenlijk maar is ben ik er gelukkig mee. Al zouden een paar kaarsen niet ontbreken, net zoals een vuurtje, en een kleedje... ik denk gewoon lekker relaxed, beetje staren, beetje praten en geen gehaast, alleen hij en ik. Dat is het wel een beetje denk ik ja.''

Luigi'''Tim....-valt lang stil- Meer heb ik niet nodig!''

ezgif-2-d411816716.gif
Ahh wat zijn jullie super klef schattig! Is er ook nog iets wat jullie zouden willen doen samen? Luigi: ''Tim aan mijn moeder voorstellen, samen de wereld zien, samen oud worden. Het bekende huisje boompje beestje. Ik ben ervan overtuigd dat Tim de ware is.'' -bloost heel hard-

Tim: ''Nou, ik zou nog wel eens graag met Luigi willen gaan fietsen, gewoon omdat ik dan even een dagje iets om te lachen heb. Hahaha, maar wat ik ook wel graag wil doen met deze cutie is mee naar Italië. Gewoon omdat hij me altijd zo nieuwsschierig maakt, en we afgelopen vakantie ookal naar Spanje geweest zijn. Dat was super leuk, maar ook ik wil die lasagne wel eens proeven waar hij het altijd over heeft!''


Hebben jullie nog tips aan de mensen die het gevoel hebben dat ze op het zelfde geslacht vallen? Hoe kun je zoiets bespreekbaar maken volgens jullie? Tim: ''Het belangrijkste is eigenlijk dat je altijd naar je geluk zoekt, of dat nou in hetzelfde of het andere geslacht is. Geluk is namelijk het allermooiste wat iemand zich maar zou kunnen wensen. En tuurlijk zal het even raar zijn, tuurlijk ben je bang voor andere, maar onthoud echt: jou geluk is aan geen enkel prijskaartje te hangen, en niemand mag dat in de weg zitten.''

 

ezgif-2-d411816716.gif

Luigi: ''Eerlijk, wees jezelf! Het klinkt misschien cliché. En het is echt moeilijk, niemand zal ooit bekennen dat de stap naar je out-comming makkelijk zou zijn. Maar het lucht zoveel meer op. Het bevrijd echt je convooi. Sommige mensen zullen op het begin misschien even anders kijken, maar de realisatie dat jij nog steeds jij bent zal altijd bij hun binnen komen. Zo niet, dan heb je hun ook niet nodig. En geloof me.... De communitie is groot en sterk! Je kan bij ons ook terecht voor je vragen! En dat mag in alle vertrouwen, bij mij blijf je anoniem! Zal je dan met je persoonlijke probleem proberen te helpen. Want de ene comming-out is de andere niet. Be brave, be you!''

 

Luigi en Tim, omdat jullie in de "Snoezige Smoeltjes" staan ontvangen jullie van ons een klein presentje! We wensen jullie al het geluk toe en hopen nog veel leuke topics van jullie te lezen.
 
Richtende Regels & Regelende Richtlijnen
met Jean Dippet

Zane en Nikita.gif

-zucht, steunt en kreunt- jullie denken vast.. Daar zijn ze weer met dit vervelende onderwerp. Regels, richtlijnen.. Blugh, saai. Ik weet dat het niet het favoriete onderwerp van iedereen hier op de site is. En het liefst laten we jullie lekker huppelen door en om Zweinstein. Toch kan, zoals in het echte leven, niet alles door de bocht. En moeten wij, als Klassenoudsten en onze lieve nieuwe leider, jullie toch op bepaalde dingen aanspreken om het spel leuk en gezellig te houden.

In deze rubriek vertellen wij waarom er nou precies deze regels en richtlijnen er zijn en waarom ze zo belangrijk zijn om ons eraan te houden. Het is vaak een veel voorkomend probleem en ook misschien een onderwerp die bepaalde mensen graag ontwijken. Ik ga het vandaag met jullie hebben over 1 specifieke chatregel, namelijk de onderwerpen die niet besproken mogen worden in de chat.

 

DE ONDERWERPEN DIE NIET BESPROKEN MOGEN WORDEN IN DE CHAT
Wij zijn natuurlijk allemaal tovenaars mensen buiten WoP. Ieder mens heeft gevoelens en ieder mens is natuurlijk anders. Dat betekent dus ook dat iedereen dingen anders ervaart en voelt. Wat voor de een heel normaal is kan voor een ander echt totaal het tegenovergestelde zijn. Daarbij heeft iedereen in het echte leven natuurlijk een andere leeftijd. Dat betekent dat iemand van 13 over hele andere zaken praat dan iemand van 30. Zo krijg je verschillende leuke onderwerpen in de chat, maar het komt soms voor dat er minder leuke onderwerpen naar voren komen waar niet iedereen zich fijn bij voelt.

 

En wat zijn die onderwerpen dan? Juist, hier ga ik jullie dus iets meer over uitleggen.

Wetende dat er In Character ook veel leeftijdsverschillen zijn wordt in de chat ook vaak In Character gepraat. Dat brengt mij bij het volgende onderwerp namelijk alcohol. Natuurlijk zijn de afgestudeerden onder ons helemaal niet vies van een lekkere Oude Klare’s Jonge Borrel of een heerlijk wijntje. En erover beginnen is totaal geen probleem. Er zijn, wat ik al eerder aan gaf, jongere mensen aanwezig en dan bedoel ik In Real Life natuurlijk. Om ze aan te zetten tot alcohol gebruik is het de bedoeling er niet al te veel over te praten. En als er wordt gevraagd of het onderwerp veranderd mag worden wij daar natuurlijk niet moeilijk over doen. Een onderwerp wat helemaal niet besproken mag worden in de chat is drugs. Verder ga ik hier niet over vertellen, het onderwerp is gewoon not done..

 

Nu kom ik bij een wat moeilijker stukje en ik hoop niet dat ik hiermee iemand voor hun schenen trap. Het is voor ons allemaal duidelijk dat World of Potter een uitlaatklep is voor ieder lid. Ik weet van mijzelf dat als ik lekker aan het RPG-en ben ik lekker even kan ontspannen van het echte leven. Want zoals iedereen weet gaat het leven niet altijd over rozen. Wij kunnen vanachter onze computer/laptop/telefoon/tablet niet zien en voelen wat een ander meemaakt en in welke situatie deze zit. Veel leden zitten namelijk, zoals ik hiervoor al heb besproken, op WoP om even aan de realiteit te ontsnappen. Dat kan zijn omdat zij WoP gewoon heel leuk vinden maar soms gaat het er hectisch aan toe in hun leven. Zij krijgen te maken met onderwerpen die heel veel minder leuk zijn en waarvan wij, als persoon van buitenaf, niks van weten. Daarom willen wij graag onderwerpen zoals zelfpijniging, eetstoornissen en zelfmoord heel graag uit de chat houden. Want er zijn meer mensen die er mee te maken hebben dan jij of ik ooit zullen weten. Ik gaf eerder al aan dat waar het voor jou en mij misschien normaal is het voor een ander totaal verkeerd opgevangen kan worden. Deze herinneringen/gevoelens en gedachten willen ze juist niet hebben en daarom zoeken zij soms toevlucht naar bijvoorbeeld World of Potter.

 

 
 

 

Als iemand hier toch over begint zal diegene daarop aangesproken worden. Mocht dat niet helpen kan dat leiden tot een chat time-out of in ergere vormen een WoP-ban. Als staf en klassenoudsten willen wij er voor zorgen dat WoP leuk is en leuk blijft! Daarnaast willen wij er ook voor zorgen dat iedereen zich welkom voelt in de chat.

 

Nou jongens en meisjes, het is weer een heel verhaal geworden zie ik al…

 

Ergens hoop ik dat jullie het enigszins leuk vonden om te lezen want het blijven regels. Eerlijk is eerlijk. Het doel van het verhaal was om jullie uit te leggen waarom er bepaalde chat-regels zijn.Hopelijk is het gelukt. Het is tijd voor mij om dit verhaal af te sluiten. Zijn er nog meer vragen kunnen jullie altijd terecht bij Shane Tyson en de rest van mijn lieve biba-boerderij Klassenoudsten. Tot de volgende keer!

Liefs,

Jean Dippet!

 
 
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Hayden Snape

Hayden Snape Weer leuk om te lezen :)

Ailynn King

Ailynn King Aahh super leuk geschreven weer!!

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk weer!

Jade Diggory

Jade Diggory Leuk gedaan weer =D

Adelina Branson

Adelina Branson Goed verwoord Jeanie. Leuke uitgave weer!

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Wat leuk geschreven weer! Ga zo door toppertjes! ♡

Tim Hard

Tim Hard Oeh die is leuk geworden! Bedankt dat jullie ons vroegen, en ga zo door! :D<3

Lucianna Collins

Lucianna Collins Tim en Luigi :o *Smelt*

Lilly Roselier

Lilly Roselier Erg leuk, ben alweer benieuwd naar de volgende uitgave

Spencer Montgomery

Spencer Montgomery Super gedaan!! En jeetje Shane, ego much? :p

April Jaymes

April Jaymes Heel erg leuk Shane! En je hebt heel goed geschreven Jean! :)

Bambi Gardener

Bambi Gardener Yaaay Tuigi!<3<3 weer super gedaan toppertjes! vooral met die regeltjes nog even hier neerzetten ;) ik kijk uit naar de volgende :)<3

Archie Ryder

Archie Ryder Weer leuk gedaan toppers!! :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte