De Verboden Sectie - Jaargang 20

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Abigail Ainsworth-Thorne

Abigail Ainsworth-Thorne Ohh wat komen er weer toffe boeken aan, die preview ziet er goed uit zeg! Net als de rest van deze editie, ik word hier altijd zo vrolijk van. Je maakt het echt prachtig, Moira! ♥ Samen met je biebjes natuurlijk, want wat zijn er ook weer leuke rubrieken geschreven. Die tips zijn zeer handig en de inleiding laat je helemaal uitkijken naar de rest van de editie. Wat leuk ook om eens te lezen wat mensen allemaal in de bibliotheek beleven. Wat betreft die bladzijde, daar moet ik nog eventjes voor zoeken hoor. Ik ga eens een kijkje nemen in deze mooie bieb die WoP NL rijk is!

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Wat een leuke inleiding Chloe! En awh, het topic klinkt ook heel erg leuk, mooi hoe het overgaat in een soort vriendschap. De examentips zijn heel erg handig! Die zal ik onthouden voor volgend jaar, dan kan ik de leerlingen er naar verwijzen. Oeh en die boeken preview, super leuk, nu hebben we iets om naar uit te kijken! Hele leuke editie weer boekenbikkels en literatuurlievelingen! ♥

Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Ik kijk al uit naar alle boeken waar we nu al deze preview van hebben gekregen! Heel erg veel succes met schrijven nog. Super rubrieken alweer, leuke editie dames

Daan Siebelink

Daan Siebelink Wat een leuke verboden sectie weer! Hopelijk is die niet verboden om te lezen. Welkom Chloe bij het team. Leuke boeken previews Sharona, ik ben benieuwd wat er komen gaat hierdoor. Interessante topic Eline, ik ga zeker speuren naar verloren bladzijde Moira. Daarnaast zijn de tips om examens door te komen zijn zeker handig Lynneah, ook al ben ik al een tijdje afgestudeerd.

Clio Cunningham

Clio Cunningham Wauw wat een mooie plaatjes bij dit artikel! Het ziet er supertof uit! En wat leuk, ik ga eens speuren voor die bladzijde, al heb ik al een vermoeden. De biebmiepjes zitten zeker niet stil, dat is duidelijk!

Rosie Nysaleia

Rosie Nysaleia Ik was altijd al benieuwd naar wat dit blad precies in hield, en ik ben zeker aangenaam verrast! Wat leuk :p Ik ga meteen op zoek naar de verdwaalde pagina!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte