Het Wilde Welkomstteam

- Van : Raven Prior

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Jayden Miller

Jayden Miller Ik lijk meeste op de leidster Raven. Had meeste andwoorden A :D

Asterope Mandley

Asterope Mandley Wat leuk om het welkomsteam wat beter te leren kennen! Het interview met Nina was ook heel erg leuk, misschien vond ik het zo leuk omdat ik ook het meeste op Nina lijk! Er zijn wel heel veel nieuwe mensen op WoP zeg!

Jason Cranston

Jason Cranston Wat een leuk blad van het Welkomstteam! Ik lijk geloof ik op iedereen een beetje xD wel super leuk om te lezen hoeveel nieuwe mensen er op Wop zijn gekomen afgelopen jaar :o

Veerle Aster

Veerle Aster Wat leuk om ook over het welkomstteam zo meer te weten te komen! Gaaf om zo'n interview te lezen en de quiz was ook super grappig. Ik ben schijnbaar een mix tussen Raven en Nicola. Wat doen jullie ook goed werk zeg! En 421 afgelopen jaar? Wat een hoop!

Moira Nolan

Moira Nolan Wat leuk dat het Welkomstteam nu ook een blad heeft! En het ziet er ook nog eens super mooi uit! Erg leuk om zo wat meer te weten te komen over de leden in dit team. Het interview met Nina was erg leuk om te lezen en de Quiz ook! Uit de quiz kwam bij mij dat ik het meeste lijk op Emma en dat klopt denk ik wel. Ik hou ook zeker van gezellig kletsen. Dit was zeker een geslaagde eerste editie. Leuk gedaan!

Luna Rosewood

Luna Rosewood Wat een super leuk blad en wow super gaaf dat er zoveel nieuwe leden zijn. Jullie doen echt bewonderingswaardig werk. Super leuk interview en die quiz super leuk. Ik lijk het meest op Raven, super leuk. Bedankt lief welkomstteam voor dit mooie blad.

Daan Siebelink

Daan Siebelink Wat een leuk blad om zo de leden van het welkomstteam te leren kennen! 421 nieuwe gebruikers, dat zijn er lekker veel, ik heb veel bewondering voor het werk wat jullie doen. Leuk interview met Nina, zelf lijk ik het meest op Nicola van de quiz. Leuk gedaan Welkomstteam!

Caecilia Dalca

Caecilia Dalca Oh ik ben echt een soort Nicola 2.0 denk ik, AARDBEIENTHEEEEE. Super leuk blad dit! Was erg leuk om te lezenn

Sara Lancelot

Sara Lancelot Wat een leuk blad zeg! En ook zeker leuk om de leden van het welkomstteam te leren kennen. Het lijkt erop dat ik het meest op Heavenly ! lijk. Maar ook wel een beetje op Nicola en Emma! Leuk gedaan!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat leuk om het welkomsteam wat beter te leren kennen! Met een leuk interview en een leuke quiz heb ik toch weer veel geleerd!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte