De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 16

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daisy Charon

Daisy Charon Leuk hoor! Wat een bijzondere editie, en is het zeker waard om te lezen!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wauw! Wat een mooi editie. Het nieuwe jasje is echt mooi! Het was ook weer erg leuk om te lezen.

Lilah North

Lilah North Wauwie! Een prachtige editie. De code springt eruit en maakt het helemaal af. Ben ontzettend enthousiast over pimpelblauwe verhalen. Een goed raadsel is altijd welkom!

Aidan Crane

Aidan Crane Wauw! Als eerste moet ik zeggen wat een prachtig nieuw jasjes en ook zo vol! Echt super! Ik heb er echt even me tijd voor genomen om alles te lezen en deze pracht code in me op te nemen want wauwie ♥-♥ ! De roddels waren geweldig om te lezen, want wie houdt er nou niet van... Bedoel Kitkat? Heb jij mij wat te vertellen met die toverstokken :o ! Dat kan zomaar toch niet... of wel? Volgende keer raad ik je aan op een kleedje te gaan zitten met je rommelmarkt (kist), dan kan je altijd zeggen dat het koningsdag is, begrijpen ze toch niet! Ook de topics die jullie uitgelicht hebben zijn echt super leuk, al moet ik wel echt gaan nadenken over dat raadsel van de paarse smurf want jemig... Die is best lastig, ben nooit goed in raadsels namelijk, oeps! Maar écht heel erg leuk dat je Ezekiel en Estrela heb uitgelicht, het is alsof het voorspelt is! (ze hebben namelijk gisteren net een topic geopend voordat dit online kwam... Misschien is Ezekiel wel een échte ziener... Tenminste dat hoop ik voor jou dan anders kan je net zo goed gelukskoekjes eten voor de antwoorden)... Enfin, echt een hele leuke editie hebben jullie hiervan gemaakt, mogen jullie trots op zijn ♥♥

Estrela Leia

Estrela Leia Wat een leuke editie! Grappig dat het topic van Madelief en mij erin staat! En... de Match Made in Topic... Ja! Ik ben heel benieuwd wat daar uit zal komen :P

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Wat een leuke nieuwe lay out, en wat een leuke nieuwe rubriekjes allemaal. Ik vond dit erg leuk om te lezen! :D Vooral de dosis roddels komt mij wel ten goede hoor, hihi. Ik ga mijn hersenen eens laten kraken over dat raadsel....

Roan Woodbane

Roan Woodbane Wat een prachtige lay out en wat een leuke nieuwe rubrieken! Geweldig gedaan hoor!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Wat een fantastische layout en een geweldig leuke editie om weer te lezen. Super, ik ben weer benieuwd naar de volgende editie.

Juna Jones

Juna Jones wauuww wat een mooie layout zeg! Heel erg leuke editie weer!!

Alice Dumledoore

Alice Dumledoore Wauw wat een mooie code en editie! Grappig dat ik er in stond hihi. Ga zo door! Ik kijk uit naar de volgende edities

Feyline Covas

Feyline Covas Geweldig leuk deze nieuwe code en ook de nieuwe rubrieken; ik houd ervan. Het was een eer om bijna 2 jaar te mogen schrijven voor dit mooie blad en deze mooie nieuwe code was een leuke afsluiter van de reeks. Ga zo door klassenoudsten!

Raven Prior

Raven Prior Wat is de Kwebbelende Klassenoudsten mooi! Daar zit vast veel werk in, jeetje! Wat leuk die topics, dat is echt leesvoer hihi. En die geruchten aahh! Ik ben weer helemaal op de hoogte :)

Madelief Boom

Madelief Boom Wow! Prachtig nieuw jasje hoor! En wat kan ik zeggen? Javier is nou eenmaal een ondeugd! :')

Moira Nolan

Moira Nolan Wauw, wat een prachtig nieuw jasje! En ook de nieuwe rubrieken zijn erg leuk! Ik vond het weer een genot om te lezen. En ik ben ook wel benieuwd of er iets voort zal komen uit de match made in heaven.

Caelan Reynolds

Caelan Reynolds Wauuuw, wat een onwijs vette nieuwe layout is dit! Leest heel lekker weg. De nieuwe rubrieken vind ik ook echt heel leuk, dus ik ben benieuwd naar de volgende editie van de KK. Goed gedaan allemaal!

Eve Stark

Eve Stark Wat ontzettend leuk! En die pimpelblauwe verhalen al helemaal hoor ;)

Madelynn Beauchêne

Madelynn Beauchêne Wat een mooie nieuwe lay-out! Ik vind de nieuwe rubrieken ook erg leuk! Al blijf ik de oude ook erg leuk vinden, zoals een dag als klassenoudste! Geweldig gedaan allemaal!! <3

Gabriella Hudgens

Gabriella Hudgens Wat een geweldige layout zeg, wat een geweldige editie weer!

Yara Bluewater

Yara Bluewater ontzettend leuk om te lezen, en het nieuwe jasje is geweldig! Staat mooi ;)

Sara Lancelot

Sara Lancelot Wat een leuke Lay-out zeg en altijd leuk om ook weer wat stalk materiaal te krijgen! Leuke editie!

Ryella Hayford

Ryella Hayford Ziet er super goed uit!! Hele leuke editie om te lezen, met leuke nieuwe rubrieken! Ben nu al benieuwd naar de volgende editie ^^

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat een supermooie nieuwe lay-out! Daar is duidelijk veel tijd in gestoken! Ik ga zeker die topics nog maar eens goed doorlezen, blijft leuk om te stalken :D Het lijkt me wel echt de schrik van elke student, een Klassenoudste met een Sluipwegwijzer! Ik raad iedereen ook aan om mee te doen met de Pimpelblauwe verhalen!!! Superleuke editie!!

Elyana Stradford

Elyana Stradford Wow! Wat is dat nieuwe jasje prachtig! Super leuke editie weer en een hoop topics om te stalken! Ik kijk weer op naar de volgende editie! ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte