Langdradig Maandblad || Editie 2

- Van : Clio Cunningham

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Antoinette Balard

Antoinette Balard Wat leuk om zo op de hoogte te worden gebracht van alles dat er speelt! Ik vind dat toch wel heel erg fijn eigenlijk :) Leuk om ook nog iets over mijn topic met Ellen te lezen, het was in ieder geval een heerlijk topic om te schrijven!

Riley Marks

Riley Marks Fijn hoor zo’n overzicht!

Ellen Aster

Ellen Aster Uiteraard was ik als stalker pur sang al op de hoogte van al deze roddels, maar toch heerlijk om een overzichtje te zien! Er gebeurt namelijk zóveel! En ik zou het echt geweldig vinden als mensen het topic van Antoinette en mij op De Gangen zouden lezen, hihi :)

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Hahahah die blad is echt GE - WEL - DIG! Niemand ontkomt er ook aan, nergens, overal zijn de paarse ogen op jullie, op jou, op mij, op ons gericht. Heerlijk om al die roddels te lezen, ik duik deze week maar eens iets dieper in al die topics denk ik zo!

Nathaniel Ainsworth

Nathaniel Ainsworth Erg leuk. Ik ben weer helemaal op de hoogte!

Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Wat een leuke nieuwe roddels allemaal!

Perseus DuLac

Perseus DuLac Wat een leuke samenvatting met de roddels zeg, al weet ik vrijwel zeker dat die spelletjes in de kamer is gewoon puur vriendschappelijk hoor!

Zale Callidus

Zale Callidus Ik vind het heel erg leuk om te lezen wat er allemaal gebeurd!

Niall Newstone

Niall Newstone Oh wat een leuk blad is dit zeg! Lekker langdradig en heerlijk om te lezen!

Gus Sawyer

Gus Sawyer Oh heerlijk deze roddels! Ik moet zeggen dat ik wel hou van een goede hoeveelheid drama, dus dat komt zo te zien helemaal goed. Super leuk gedaan weer!

Moira Nolan

Moira Nolan Oehh roddels. Daar houden we van! Fijn om weer helemaal bij te zijn met wat er allemaal gaande is. Ben benieuwd naar het vervolg van de meeste roddels :D.

Mateo Aetos

Mateo Aetos Wat een super leuke roddels zeg!

Rosalynn Katana

Rosalynn Katana Wauw wat een uitgebreide editie alweer! Wat leuk om eens op de hoogte te zijn van alle roddels, ik ben benieuwd wat er volgende maand weer in zal staan!

Mats Karlsen

Mats Karlsen Heerlijk al die porties drama! Heb weer helemaal kunnen bijlezen!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Nu zijn we weer helemaal op de hoogte van alle gebeurtenissen op Zweinstein en in de wijde omgeving. Het is toch altijd weer fijn dat jullie ons op de hoogte houden!

Jace Angels

Jace Angels i love it

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte