WoP NL op reis (met Catherine Alaric)
We kennen het verhaal, we houden van de verschillende personages en er zijn vast ook genoeg mensen die dromen van een bezoekje aan de magische wereld. Ik, Catherine Alaric, neem je graag mee op reis langs de verschillende hoogte punten die wij als dreuzels kunnen bezoeken! Pak je koffer, doe je afdelingssjaal om en volg mij!

- Van : Evangelien Borghesius

In mijn vorige artikel heb ik gevraagd of jullie ook een artikel wilden over de Warner Bros Tour. De reacties waren positief dus hier bij het artikel! Stap in de magische wereld van Warner Bros Studio's! Het is een 7 uur durende tour waarbij je in de voetsappen kan treden van Ron, Harry en Hermelien! voor maar liefst 102,95,- euro. JA 7 UUR LANG. JA 102,9,- Euro! 

HEB IK AL GEZEGD DAT DE TOUR 7 UUR LANG IS? Niet iedereen heeft hier tijd of geld voor. dus ik probeer zoveel mogelijk foto’s en informatie te vinden!

 

 

Je wordt naar de studio gebracht in een Privéauto en je krijgt de kans om verschillende winkels te bezichtigen zoals de Wegisweg, Klieder en vlek, en de Olivander toverstokken winkel. Maar dat is nog niet alles. Je maakt kennis met de grote hal, Perkamentus' kantoor en de kamers van Griffoendor en Natuurlijk mag je ook rondneuzen op platform 9¾ en de Zweinstein-express. In de tour wordt ook uitgelegd hoe ze bepaalde special effect toepassen in de films. Tevens krijg je verschillende decor stukken en kostums te zien die in de films zijn gebruikt/gedragen. Ondertussen wordt er ook informatie gegeven door een gids.

Voordat je terug wordt gebracht naar de dreuzelwereld mag je eerst nog Boterbier zuipen! proeven.

 

Waarom een Privé auto?

 Als je eerder klaar bent dan verwacht, mag je je chauffeur een sms sturen die komt je dan eerder ophalen! 

 

Startlocatie

Net zoals bij de walkingtour is er een start locatie in dit geval is het voor de Starbucks in de hoek van Bakerstreet. Daar moet je anderhalf uur wachten.

 

Hoelang mag je rondlopen in de studios?

 Je hebt 3,5 uur om rond te lopen! Is het vergelijkbaar met de Harry Potter Exhibition? Ja en nee, het verschil met de Exhibition is dat het veel groter is en je ook echt film locaties krijgt te zien, zelfs de stenen waar je op loopt zijn gebruikt in de film. Echte materialen worden weinig gebruikt in films. Daarbij is de shop gigantisch groot!

 

Helaas kan ik verder niet veel erover vertellen maar wel kan ik jullie veel foto’s laten zien! Helaas moet ik ook melden dat het voor nu is uitverkocht, maar niet getreurd er bestaat altijd nog een kans om een kaartje te kopen.

 Ben je nog niet overtuigd? Dan hebben we nog een kleinigheidje voor jou!

Een fantastische Trailer van de studio tour
 

Ga jij binnenkort op vakantie en wil jij graag weten of in het land waar jij komt Harry Potter gerelateerde dingen te doen zijn? Stuur mij een uiltje en ik ga het voor je uitzoeken met uitleg en maak er mij volgende artikel van!

 

Daarnaast zoek ik nog leerlingen die een Harry Potter collectie of een verzameling hebben en hier wat over willen vertellen, mocht je dit graag willen kan je mij een uiltje sturen!

 

gcdbvgwgixazg.png

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Finn Pines

Finn Pines EY SUPER GECAAN EEY

Yentl Cartier

Yentl Cartier Oew super leuk! Ik ben er ook geweest en ik vond het geweldig!! Ik wil er nog een keer met de kerst gaan :D

Nickyannabelle maanenschijn

Nickyannabelle maanenschijn Wauw ziet er super leuk uit. Grappig adt je met een prive auto gaat!!!

Catherine Alaric

Catherine Alaric Bedankt allemaal voor het lezen van mijn artikel ! vergeet niet dat ik op zoek ben naar leuke collecties van gebruikers en naar andere leuke locaties helaas nog geen uiltjes ontvangen ! :)

Lydia Wetsteen

Lydia Wetsteen super leuk!

Lucy King

Lucy King Ontzettend gaaf! Ik ben een keer bij de studio’s geweest en ik heb nog steeds een beetje heimwee... Leuk geschreven en samengesteld Catherine!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super super leuk :D oh, daar wil ik echt eens heen!!

Max Hufflepuff

Max Hufflepuff Super leuk, ik wil ook!!!

Bambi Gardener

Bambi Gardener Erg leuk geschreven Cath!! Lijkt me echt gaaf om daar eens naar toe te gaan!

Marella Drain

Marella Drain Super leuk artikel!! Echt leuk! Nu wil ik er ook heen XD

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super leuk geschreven Catherine!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Super leuk Catherine! Een aantal weekjes terug ben ik hier geweest, was echt onwijs gaaf! Mooie foto's!

River Adams

River Adams Geweldig stuk weer Catherine! Ik kan niet wachten waar we volgende keer heengaan!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte