De Tijdverdrijver: Editie 1
Hallo lieve tovenaars en heksen, hebben jullie al gehoord van de Tijdverdrijver. Waarschijnelijk wel, Maar hebben jullie ook gehoord van de krant: De tijdverdrijver?! De komende tijd blikt SoMe's Clary terug met de tijdverdrijver, naar leuke herinneringen uit de verschillende afdelingen en op de site! De Tijdverdijver is ontstaan voor het 2 jarige bestaan van WoP en wij nemen jou nu regelmatig terug in de tijd! Met in deze eerste editie een blik op activiteiten uit Zwadderich en Griffoendor!

- Van : Evangelien Borghesius 

 

 

 

 

 

 

Jaar 10: 03-03-2019 t/m Heden

We beginnen bij afgelopen jaar. WoP jaar 10 alweer, wat gaat de tijd hard! Met de tijdverdrijver zetten we activiteten, rubrieken en artikelen in het zonnentje. We beginnen bij een leuke Activiteit van Zwadderich. Het afdelingshoofd Grouzier Gonzales heeft een activiteiten bedacht. Het word regelmatig gespeeld op de dreuzel tv, als Wie is de Mol? Nu is het de beurt aan de slangen! Wij willen graag Grouzier Gonzales  en het activiteiten team van de slangen bedanken voor hun inzet! Bedankt!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ef2evn.09.29.png


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het activiteit is nog volop aan de gang, ik ben super benieuwd wie er als slang aan het mollen is. Binnenkort weten we meer!  

 

 

 

Jaar 10: 25-2-2019 t/m 03-11-2019

Niet alleen de slangen houden van gave activiteiten, het activiteten team van Griffoendor kan er ook wat van! Zo hebben ze afgelopen jaar Rad van Leeuwenfortuin kunnen spelen! Inmiddels is het spel gespeeld en zijn de punten verdiend! Graag willen we het afdelingshoofd van griffoendor Elsalinde McPhee bedanken voor het runnen van de afdeling.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Elsalinde McPhee heeft een geweldig team achter haar staan. Zo vraagt ze geregeld of Frank Feestbeest mee wilt helpen om van een activiteit een feest te maken! Het activiteiten team van Griffoendor heeft leuke spelletjes, bedankt voor de afgelopen jaren! We hopen natuurlijk nog heel veel mee te mogen maken! We willen ook de spelers bedanken voor het mee spelen van de games, zonder spelers zijn er geen spelletjes die gehost moeten worden. Het blijkt wel dat we elkaar nodig hebben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit was de eerste editie van de tijdverdrijver! Volgende keer nemen we ook een
kijkje bij de andere afdelingen! 

 

Heb jij nu zelf een activiteit uit jouw afdeling, een mooi boek uit onze eigen
bibliotheek, een geweldig artikel uit de Ochtendprofeet of Kibbelaar dat
niet mag ontbreken uit jaar 9?

Stuur een uil naar Clary Potter 

 
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Luna Leia

Luna Leia Wat ontzettend leuk!

Curt Kooperman

Curt Kooperman Wat een leuk idee! Heel erg gaaf uitgedacht!

Ailynn King

Ailynn King Aahhh super gaaf!! En wat een herinneringen :D

Aidan Crane

Aidan Crane Heel erg leuk gedaan! Ben heel erg benieuwd wat we allemaal mee gaan maken met deze tijdverdrijver

Grouzier Gonzales

Grouzier Gonzales Gaaf! Gaaf! Gaaf! Leuk om zo langzaamaan 2 jaar van WoP terug te zien!

Elsalinde McPhee

Elsalinde McPhee Wat een ontzettend leuk idee! Ik ben heel benieuwd naar de volgende edities! :D

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuk om op deze manier terug te blikken. Echt ontzettend leuk. Alleen jammer dat de tekst niet overal goed leesbaar is door de layout die overigens wel echt prachtig is. Ik ben weer benieuwd naar de volgende editie. <3

Ryan Riggs

Ryan Riggs Oh wat gaaf dat we terug gaan in de tijd!

Guinevere LaRue

Guinevere LaRue Oeh leuk! Dan kom ik meer te weten over de tijd voor ik hier kwam! :D

Daisy Luddington

Daisy Luddington Wat ontzettend leuk dat we op deze manier gaan terugblikken! Ik ben heel benieuwd naar alle punten van herkenning die terug gaan komen in deze blog ♥

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte