SoMe magische dierenfestijn: De Uitslag!
Op dierendag hebben we al onze huisdieren zowel dreuzel als magisch extra in het zonnetje gezet. Daarnaast vroeg SoMe jullie een nieuw fabeldier te bedenken in ruil voor een leuke prijs! Tromgeroffel graag! Hier komt de uitslag!

- Van : Evangelien Borghesius

Afbeeldingsresultaat voor fantastic beasts animals

 

Met dierendag is er een wedstrijd aangekondigd. Jullie konden een eigen fabeldier bedenken. Dit heeft bij een aantal van jullie tot heel veel creativiteit geleid. Van leuke verhalen tot geinige fotoshop. En het is tijd om de leukste met jullie te delen!

Wat dachten jullie van deze schattige Beamol. Met hetzelfde prachtige kapsel als prinses Beatrix. We wisten wel dat haar kapsel een magische inspiratie had! Hieronder kunt je wat meer lezen over het dieet, de magische gaven ende bijzondere angst van de Beamol! Bedacht door Mila Montage
vi4xc5u3a.png

 

en we kregen ook een erg mooie zelfgetekende aanwinst voor ons magische dierenrijk!
kat, draak, tijger eleeuw oftewel de Krijgel! Dit stoere dier is gek op vis, maar is bang voor.... komkommers! Dit magische toppertje kan onzichtbaar worden en heeft een staart die in vuur en vlam kan staan als het zich bedreigt voelt! Deze magische creatie is van Raven Prior!
580c153ca8897daf2d4c5c1affaa2c9b.jpg

 

De knuffelspin of fluffytula is ook een samengesteld dier met spinnenpoten, kattenpoten een pluizige eekhoornstaart en een berensnoetje. Dit magische knuffeldier geeft de voorkeur aan vegetarisch eten, maar ziet insecten ook wel ziten. Hij kan ver zien, hoog springen én heeft geneeskrachtige gaven. De haartjes uit zijn staart zijn geschikt voor toverstokken en toverdrankjes! Wauw wat een multifunctioneel dier heeft Helga Hogedoorn bedacht! 

 

BYYaiwL.png

 

en daarnaast kregen we een erg leuk, maar tikkeltje apart diertje binnen zonder plaatje. 
De plasappel! Het ziet er inderdaad uit als een appel die je op zou kunnen eten, maar dat moet je natuurlijk niet doen. Ze hebben magische krachten die zoals de naam al zegt,te maken hebben met de inhoud van je blaas. Ze zijn echt superhandig bij noodgevallen zoals de bedenkster nauwkeurig heeft omschreven.  Het zijn ijdele diertjes die er graag goed verzorgd uitzien en hebben een heel opmerkelijke vijand: appels! Verder zijn ze dol op pindakaas en is de lievelings van iedere plasappel altijd paars. Dit bijzondere beestje is pas vanaf het jaar 3489 beschikbaar in de winkel, maar we zijn super blij dat Emma Green ons alvast op de hoogte heeft gebracht!

 

 

De deelneemsters hebben ontzettend hun best gedaan en verdienen dan ook een prijs. Aanstaande maandag zal Evangelien jullie met cadeautjes overladen! Dus houd je geschenkenlijstje maar goed in de gaten!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Helga Hoogeveen

Helga Hoogeveen Ze zijn allemaal erg mooi geworden. Gefeliciteerd allemaal. ❤️

Irma Butterfly

Irma Butterfly Wat een leuke en creatieve Fabeldieren! Gefeliciteerd! :-) ❤️ Een erg leuke opdracht, alleen kreeg ik er maar geen inspiratie voor.... -gaat in een hoek zitten en zich rotschamen-

Raven Prior

Raven Prior Wat superleuk dit :D

Mila Montage

Mila Montage THanks Eva!! Waas leuk om te doen XD

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener Wat een creatieve creaties allemaal :D echt fantastisch!

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener Wat een creatieve creaties allemaal :D echt fantastisch!

Melody Everbleed

Melody Everbleed Wow! Wat een leuke fabeldieren! Gefeliciteerd!

Evermoed Morton

Evermoed Morton Wat een leuke diertjes!

Daisy Luddington

Daisy Luddington Omg een fluffytula! Ik houd van die naam. Super leuk zeg!!

Harper Porter

Harper Porter Super creatief allemaal! Gefeliciteerd jongens!

Nina Verona

Nina Verona Gefeliciteerd ♥ Super leuke diertjes

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte