De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 16

- Van : Nikita Hunter

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Moira Nolan

Moira Nolan Super leuke editie! Ik heb er weer van genoten. Erg leuk om de dag van Saoirse als Klassenoudste te lezen en ik hoop dat jullie snel weer een nieuwe Klassenoudste erbij hebben.

Adeline Collier

Adeline Collier Leuk weer zeg! :D Dit raadsel vind ik wel heel lastig, dus daar moet ik even flink over puzzelen denk ik. Maar dat komt helemaal goed!

Feyline Covas

Feyline Covas Aaah wat geweldig weer, het blijft toch wel mijn favoriete blad dit hoor. Ik ben heel benieuwd wie er de nieuwe klassenoudste gaat worden!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Weet een fantastische editie, maar dat raadsel is echt heel moeilijk. Mijn hersenen kreunen en zuchten nu al. Super leuk gedaan!

Asterope Mandley

Asterope Mandley wauw, wat een leuke editie weeral, ik ga mijn hoofd even kraken over het raadsel want het is toch wel een moeilijke! Ik kijk al uit naar de volgende!

Saoirse Fraser

Saoirse Fraser Wat een super leuke editie is het geworden! Was weer leuk om te lezen. Oeef een moeilijk raadsel, hmmm! Dat word even de hersenen kraken hihi. Oh en iedereen heel veel succes met solliciteren! Ben benieuwd weer naar de volgende editie ♥

Elyana Stradford

Elyana Stradford Super leuke editie weer! Leuk om te lezen hoe Saoirse haar dag als klassenoudste zou zijn! Daarnaast denk ik ook wel dat Bailee en ik een leuk topic kunnen starten.. Baileee?! Uiteraard kijk ik weer uit naar de volgende editie! Over die raadsel ga ik nog even brainstormen! ♥

Clary Angel

Clary Angel Wat een leuke editie weer ik hoop ergens wel stiekem dat die twee wel een topic gaan maken (ik ga zeker wel lezen)! Iedereen veel succes gewenst met degene die gesollie hebben of die dat nog gaan doen ik duim voor jullie!! Die mach made in topic is ook weer zo'n prachtig idee. Ik kan niet wachten tot de volgende editie van kwebbelende klassenoudsten!!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte