Potterwatch editie 7
Het fairly odd berry land van de Sominions in het Socialmedia team, bevindt zich voornamelijk buiten onze magische website. Op Facebook en Instragram brengen wij de magie van de site tot leven. Maar welke magie zien we nog meer terug in de dreuzelwereld? In deze blogserie kun je meer lezen over leuke Harry potter gerelateerde dingen die je online kunt vinden!

- Van : Evangelina Borgia

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Oh yum!!

Clary Angel

Clary Angel ooh ik krijg hier honger van zeg ik ga het zeker eens proberen te maken!

Phoenix Jones

Phoenix Jones Oeehh ik krijg meteen honger!

Gabriella Hudgens

Gabriella Hudgens Ik zal ze maar niet open klikken, anders krijg ik nog meer jonger. ik heb namelijk altijd honger!^^

Madelynn Beauchêne

Madelynn Beauchêne Oeh, lijkt me allemaal lekker! Ga ik zeker eens maken!

Caelan Reynolds

Caelan Reynolds BOTERBIER TAART!? Mjam!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte