De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 2, jaargang 1
De vorige keer waren onze stukjes zo goed aangeslagen. De reacties waren allemaal positief en dat is natuurlijk ook voor ons leuk om te horen. Naast het gezellige kletsen en vertellen wat wij regelmatig doen. Krijgen wij als klassenoudsten de taak om te controleren in topics of jullie je wel allemaal aan de regeltjes houden. Dit zorgt ervoor dat wij ook vele topics moeten lezen. Hierbij komen we vele leuke topics tegen.

- Van : Archie Ryder

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 1
Door: Blondy McCall, Julian Roffel en Archie Ryder
Ingenieuze inleiding
met Julian Roffel
Julian Roffel.gif
De vorige keer waren onze stukjes zo goed aangeslagen. De reacties waren allemaal positief en dat is natuurlijk ook voor ons leuk om te horen. Naast het gezellige kletsen en vertellen wat wij regelmatig doen. Krijgen wij als klassenoudsten de taak om te controleren in topics of jullie je wel allemaal aan de regeltjes houden. Dit zorgt ervoor dat wij ook vele topics moeten lezen. Hierbij komen we vele leuke topics tegen. Daarom gaan we in deze editie van de Kwebbelende Klassenoudsten het hebben over het leukste topic dat wij zijn tegen gekomen. Bij deze worden jullie dus meegenomen in wat wij nou leuk vinden. Want wat vinden de klassenoudsten nu eigenlijk leuk aan topics. Ligt het aan de mensen? Ligt het aan het onderwerp. Dit kun je uitvinden door even verder te lezen in dit leuke blad. . Naast het leukste topic. Wordt er ook een interview gedaan. Dit interview is bedoelt om de klassenoudsten stuk voor stuk beter te leren kennen. Zo leer je dat wij ook maar mensen zijn. Mensen die een taak verrichten. Een taak die niet altijd gewaardeerd wordt. Daarom willen wij graag dat jullie ons beter leren kennen en dan ook zien dat wij gewoon mensen zijn en dat wij niet bijten (behalve Lola). Deze keer worden dus het leukste topic en het interview gedaan. En dan volgende uitgave gaan we weer verder met het leukste stel en een van die mooie regeltjes een lekker goed uitgewerkt. Hopelijk hebben jullie deze keer ook weer veel plezier met het lezen van de Kwebbelende Klassenoudsten en ook deze keer lezen we graag jullie reacties en feedback om de Kwebbelende Klassenoudsten nog beter te maken.
IJverige IJsbreker
met Archie Ryder
Lola Temple.Gif

 

Ze is een tweedejaars Huffelpuf. Vorige week heeft ze jullie haar romantische kant laten zien, maar er zitten veel meer kanten aan deze jongedame. Ze kan aardig zijn, kan fel zijn wanneer nodig, is oprecht en eerlijk maar houdt zeker van een geintje hier en daar. Lola Temple is de eerste klassenoudste in deze nieuwe column.

 

Lola, je bent nu best een lange tijd klassenoudste. Wat maakt klassenoudste zijn zo leuk?
Lola: "Het helpen van leerlingen die hulp nodig hebben vind ik het allerleukste. Of dat nou is door ze te wijzen op de RPG regels, of de algemene vragen in de chat. Het belangrijkste is dat ze een veilig gevoel hebben hier op WoP en daar probeer ik zoveel mogelijk in bij te dragen. Gelukkig hebben we ook een onwijs leuk team wat het alleen maar leuker maakt. We plagen elkaar allemaal heel graag. De een misschien wat meer als de ander.. Maar als er iets is staan we allemaal met onze neus dezelfde kant op. De communicatie onderling gaat soepel en dat geeft zeker een fijn gevoel!"

 

ezgif-2-d411816716.gif

 

Zijn er ook minder leuke dingen? Behalve je baas? Die heb ik uiteraard al genoteerd.
Lola: -lacht- ""Mijn baas is inderdaad een tikkeltje vervelend af en toe, maar goed.. Daar leer je ook wel mee leven."–knipoogt- Wat ik minder leuk vind, is dat we soms weg worden gezet als spelbrekers. Ik kan me daar goed van afsluiten maar ook wij proberen het gewoon leuk te houden voor iedereen. Of als je al meerdere keren iemand ergens op aanspreekt en ze gaan gewoon door. Dat zijn behoorlijke irritatiefactoren. Dan zijn we ook blij dat er iemand van de leiding bij kan springen."

 

ezgif-2-d411816716.gif

 

Wie is de leukste persoon die je in je periode als klassenoudste hebt ontmoet?
Lola:"-denkt diep na- Ik heb gelukkig heel veel leuke mensen leren kennen. Maar de allerleukste blijft toch wel Jean Dippet. Eind vorig jaar heb ik haar ontmoet en zijn sindsdien onafscheidelijk.We hebben dezelfde humor, allebei een das, maken elkaars zinnen af. Het is eigenlijk heel bizar. We kunnen samen lachen maar ook onwijs hard huilen. Via een brief van haar oma zijn we erachter gekomen dat ze een nicht bleek te zijn van mijn vader. Vanaf dat moment viel alles op zijn plek. Het is mijn allerbeste vriendinnetje!"

 

ezgif-2-d411816716.gif

 

Wat is het leukste topic wat je gelezen hebt? En heb je ook een topic wat je lastig of vervelend vond?
Lola:"Als ik dan een topic moet kiezen van één mijn locaties dan is dat toch wel ‘Hunter’s Pannenkoekenschool.’ Sowieso ben ik een fan van de topics van Nikita en Zane. Ze schrijven heerlijk en hun verhaallijnen zijn ook altijd heel leuk om te lezen. Maar topics vind ik in het algemeen heel erg leuk om te lezen. Ik vind het hilarisch om te zien hoe sommige hun fantasie laten gaan."

 

Ik heb gelukkig weinig topics gehad die ik lastig of vervelend vond. Ik heb een keer samen met oud-collega Jesse een topic gehad in het verboden bos. Dat was wel een van de weinige keren dat ik letterlijk met mijn handen in het haar zat hoe ik daarop moest reageren. Puur vanwege het feit dat het midden in de nacht was, in het verboden bos. En ze luisterde totaal niet naar wat Jesse en ik zeiden. Dat zijn de dingen die het onwijs lastig maken op dat moment.

 

ezgif-2-d411816716.gif
Heb je misschien ooit zelf iets gedaan wat niet helemaal mocht? Of houd jij je altijd aan de regels?
Lola:"Voordat ik Klassenoudste was liep ik wel regelmatig na bedtijd over de gangen. Vaak sloop ik dan naar de keuken om toch nog even iets te snacken voordat ik naar bed ging. Ben tenslotte niet voor niks een ras-echte das! Nu ik Klassenoudste ben mag ik natuurlijk na 22:00 over de gangen lopen. Maar verder kan ik wel van mijzelf zeggen dat ik me redelijk aan de regels houd. Op kattenkwaad na af en toe, maar dat moet kunnen!"

 

Heb je tips voor toekomstige klassenoudsten?
Lola:"Wees niet bang om mensen aan te spreken. Dat kan bij sommige nog weleens een struikelblok zijn om misschien te solliciteren. Klassenoudste worden gezien als strenge pretbedervers. Maar het tegendeel is waar. Het is een onwijs leuke baan en je krijgt er heel veel dingen voor terug. En stiekem vinden ze het allemaal leuk als ze worden gestoord door een Klassenoudste in een topic. Want wat is nou leuker dan betrapt worden?"
Lola, er zijn een aantal mensen die iets over jou hadden te vertellen. We hopen dat je het leuk vind om dit te lezen, en anders heb je in principe pech, aangezien het artikel al geplaatst is. :')
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgJorn Midburgh: ""Ha, die Lola. Je favoriete Kapitein. Ten eerste wil ik, waarschijnlijk net als andere zeggen hoe trots ik op je ben op wat voor werk jij levert! Alles met een stukje sarcasme maar altijd een lach- en dat maakt jou een goede Klassenoudste- en collega! Het mag overduidelijk zijn dat wij als team goed samenwerken- onder ons gezag hebben we al minimaal een Zwadderaar even goed aan kunnen pakken. (Hè, Conway?). Je bent iemand waarop we kunnen rekenen als het er op aan komt- ondanks je soms toch wel echt een grote mond kan hebben, eigenwijze Tempie. Jij maakt ons trots om paars te zijn! - Arrrr."

.

5599324819_02b8f6e21c.jpgEvangelien Borghesius: "Lola is ontzettend lief, maar kan soms een beetje koppig zijn als ze haar zin niet krijgt.Maar normaal gezien is ze vrolijk, beleefd en fantastisch grappig gezelschap. Ze is goed in wat ze doet. Als klassenoudsten heeft ze een zware taak en toch heeft ze er lol in en maakt ze plezier met de medeleerlingen. Love you princess <3"
 

.

actress-beautiful-game-of-thrones-ginger-Favim.com-2832594.jpgNikita Hunter:"Lolita is iemand die mijn dag beter maakt vanaf het moment dat ze de chat binnenstapt. Ze is altijd vrolijk en lief tegen anderen, ook houdt ze héél veel van bitterballen en citroenijs, waar ik ook geen nee tegen zou zeggen. Wat ik ook doe, thee drinken, de keukens onveilig maken of door het kasteel wandelen na de avondklok, het is altijd leuker met Lola! Love you grote kleine dondersteen"

.

355909-zendaya-zendaya-coleman-20.pngJean Dippet: "Lieve Lola oftewel Lollifantje, Ondanks dat ik nog niet heel lang aanwezig ben op deze site was jij wel de eerste waarmee ik in contact kwam. Al gauw merkte ik op dat we een soortement van telepathie hadden. Alles wat ik dacht dat zei jij en natuurlijk andersom. Vanaf dat punt, het eerste Nacho Chemie en gezelligheids topic, waren Lola en Jean onafscheidelijk. En niet alleen onze karakters konden het goed vinden. Buiten WoP om kregen we ook contact en ook daar klikt het enorm goed. De humor die jij bezit kan ik zeker waarderen en zorgt ervoor dat ik steeds weer een lach op mijn gezicht krijg. Het is misschien moeilijk te geloven voor sommige personen maar ik reken je echt als vriendin mee. Ergens weet jij altijd precies wat een ander nodig heeft. Je begrijpt dingen en wil altijd degene die dichtbij je staan helpen. Je bent een trouwe en loyale vriend. Er is geen twijfel over mogelijk dat jij een echte das bent. Via deze weg wil ik je vertellen hoe enorm ik dat waardeer. Daarbij heb je nog een billenshake van me tegoed die je nodig moet gaan innen. Lola, keep up the good work want je bent een topper! Dipsaus out! Ohja en kusjes en liefs"
 
Talentvolle Topics
met Blondy McCall
Zane en Nikita.gif
Lieve lezers, wat leuk dat jullie weer een nieuw editie van de Kwebbelende Klassenoudsten lezen. Jullie kennen mij waarschijnlijk wel als een van de klassenoudsten van Huffelpuf. Mijn naam is Blondy McCall, een tweedejaars das die erg veel van eten houd. (Welke das nu niet?)

 

Zoals jullie weten zijn er veel verschillende locaties waar je gezellig kunt RPG’en met je vrienden en andere gebruikers van de site. Gezellig samen eten in de grote zaal, of die ene cheerleading practice op het zwerkbalveld, misschien wel een spannende date in de Drie Bezemstelen of juist gezellig een avondje met vrienden (blijf wel van de boterbier af hé, we willen geen ongelukken…), een nachtelijke snack zien te verkrijgen in de keuken of hebben wij weer een inbraak in een van de leraren kantoren?!

 

Ik heb voor jullie een leuk en interessant topic uitgekozen wat ik ben tegengekomen tijdens het lezen. Hieronder heb ik het uitgewerkt in een kleine samenvatting in combinatie van een verhaal vorm. Benieuwd welk topic en wat er allemaal in gebeurd? Lees dan vooral verder!

 

Veel liefs ~

 

Oude boeken, Nieuwe boeken
Aangemaakt door Ilyo Wright

 

Taal: XXX Tijd: 19:12 - Plaats: het kantoor van professor Clay - Omgeving: het is rustig iedereen is in de grote zaal voor het avondeten - Het weer: het begint is nog redelijk koud en het begint te schemeren

 

In het topic Oude boeken, Nieuwe boeken begint het verhaal met een jongen genaamd Ilyo. Met een voetbal voor zich uit te trappen, wil hij nog even voetballen. (Voor alle tovenaars en heksen onder ons die niet weten wat voetbal is: het is een populaire dreuzelsport die je in teamverband speelt met een bal. De sport heet ‘voetbal’ maar de bal waarmee je speelt wordt ook een voetbal genoemd) Helaas voor hem rolt zijn bal weg en ziet hem nergens liggen. Wél ziet hij een deur openstaan en daar is dan ook de eerste plek waar hij gaat kijken. Maar weet hij wel dat hij op het punt staat het kantoor van professor Clay binnen te treden?

Verwonderd van alle boeken, het interieur en zijn blik op ‘Logogrammen van Middeleeuwse Volkeren’ had Ilyo niet door dat er nog iemand op het punt stond het kantoor binnen te treden, een welp genaamd Willian. Ook de slang genaamd Luigi kon het niet laten om toch even een kijkje te nemen bij het kantoor van de professor. Allebei nieuwsgierig door de jongen met de voetbal die het kantoor in verdween…

Natuurlijk bleef het hier niet bij en werd het theekransje in het kantoor nóg en stuk gezelliger. Welp Nikita wilde graag kennis maken met de nieuwe professor voor Leer der Oude Runen. Echter was het niet de professor die ze tegen kwam en mevrouw Hunter houd wel van een beetje drama en ging er op af. Echter vond ze het er al snel een beetje saai uitzien en uiteindelijk vroeg ze nieuwsgierig wat er aan de hand was in het kantoor.

Ilyo die ondertussen verdiept was in een boek had in de eerste plaats niet door dat er andere studenten het kantoor binnen kwamen gelopen. Willian, die goede bedoelingen had en zich netjes voorstelde aan de jongen, liet hem schrikken. Meer en meer kwamen binnen en Ilyo was lichtelijk geërgerd. Hij antwoorden op hun nieuwsgierige vragen dat hij per ongeluk in het kantoor was gekomen en stelde voor dat ze er best een theekransje van konden maken. Maar is dat wel zo’n goed idee van meneer Wright? In de hol van de leeuw een theekransje te houden? Wie weet wie er allemaal nog meer een kijkje kwamen nemen…

 

Toen het duidelijk was dat er geen klassenoudsten aanwezig (waar zijn ze toch wanneer je ze nodig hebt) waren en iedereen wel zin in een theekransje had trede ze uiteindelijk toch allemaal binnen, verwonderd door alle boeken die aanwezig waren. Ilyo die nog steeds veel te nieuwsgierig was pakte een aantal schriften uit de kast. (Kinderen en hun manieren ook tegenwoordig) Maar is dat wel zo’n slim idee om zomaar aan de spullen van een ander te zitten? Had professor het misschien kunnen voorspellen dat er leerlingen in een kantoor zouden ‘inbreken’? Of kwam hij puur toevallig langs terwijl hij door de gangen marcheerde? Hij maakt een theatrale binnenkomst en wilde natuurlijk weten waar de kleine donderstralen mee bezig waren.

Gaat hij ze nu straffen?! Of drinkt hij gezellig een kopje thee mee met het theekransje? Benieuwd wat er verder gebeurd in het topic? De gehele gebeurtenis kun je verder lezen in het onderstaande topic. ~

Waarom heb ik nu juist voor dit topic gekozen? Humor, nuchterheid & overwinnende nieuwsgierigheid. Het topic bleef mij boeien en is daarom in deze editie in het zonnetje gezet.

 

https://worldofpotter.nl/topic/view/e2768bd4-c81d-47e9-b537-dba210e6afaa-oude-boeken-nieuwe-boeken

Beste Ilyo, dankzij deze je bijdrage in het forum op WoP ontvang jij een kleinigheid, wij hopen dat we nog lang van je topics mogen genieten. Gefeliciteerd!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Sophie Granger

Sophie Granger Heel leuk gedaan !!!!! Nice xD <3

haley white

haley white Super leuk gedaan weer. Erg leuk om te lezen

Lily Lupin

Lily Lupin Super leuk geschreven! :)

Ilyo Wright

Ilyo Wright Leuk om te lezen :):)

Edward Preston

Edward Preston Super leuk gedaan! Lolaaaa ♥

Tinsley Campbell

Tinsley Campbell Weer superleuk geschreven!

Namine Gale

Namine Gale Super leuk weer!!

Amaryllis Dreamweaver

Amaryllis Dreamweaver Weer super tof geschreven! Love it!

Ailynn King

Ailynn King heel er g leuk geschreven weer!! Super gaaf!

Monique Bever

Monique Bever Leuk artikel :)

Stan Riggs

Stan Riggs Dit is echt een heel leuk artikel top gedaan!

Daan Siebelink

Daan Siebelink Super leuk geschreven en leuk om meer te weten over klassenoudsten, top!

Lola Temple

Lola Temple Jullie zijn toppertjes!♥️ ~ pinkt traantje weg

Nikita McCall

Nikita McCall Super leuk om te lezen! <3

Evangelien Borghesius

Evangelien Borghesius <3

Jean Dippet

Jean Dippet Super leuk! <3

Nova Dilaurentis

Nova Dilaurentis Heel leuk weer! <3

Elvira Rodgers

Elvira Rodgers Heel leuk om te lezen! Ga zo door Klassenoudsten! <3

marlou jongenelen

marlou jongenelen Wat leuk gedaan weer, blijf het met plezier lezen! :)

Bella Malfoy

Bella Malfoy nice :)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte