Tijdverdrijver editie 5
Hallo lieve tovenaars en heksen, hebben jullie al gehoord van de Tijdverdrijver. Waarschijnelijk wel, Maar hebben jullie ook gehoord van de krant: De tijdverdrijver?! De komende tijd blikt SoMe's Clary terug met de tijdverdrijver, naar leuke herinneringen uit de verschillende afdelingen en op de site! De Tijdverdijver is ontstaan voor het 2 jarige bestaan van WoP en wij nemen jou nu regelmatig terug in de tijd! Met in deze vierde editie een sprong naar jaar 6! Met daarin een kijkje bij de Ochtend Profeet! Speciaal voor het jubileum van hun geweldige redactieleider Harper Porter!

- Van : Evangelina Borgia

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Harper Porter

Harper Porter Wat lief dat je me via deze weg hebt gefeliciteerd! Dank je wel Clary! Super leuk dat de Ochtendprofeet zo in het zonnetje wordt gezet!

Patricia Dragon

Patricia Dragon Leuke editie, van harte gefeliciteerd Harper met 1 jaar jubileum als redacteur van de ochtendprofeet!

Liza Blackwood

Liza Blackwood Wow geweldig editie! Who knows wat er gaat gebeuren met Liza. Misschien wordt ze ooit dooddoener.

Daphne Lena

Daphne Lena Dit is echt een geweldig artikel van de Ochtendprofeet! Ik vind het leuk om deze oude artikelen te lezen! Maar ik zit hier nog maar 14 dagen dus heb deze artikelen nog nooit gelezen! Heel goed gedaan Clary!

Fiona Moon

Fiona Moon Wat een leuke artikelen van de Ochtendprofeet! Leuk om even terug in de tijd te reizen!

Ivanka Smith

Ivanka Smith Wat een leuke editie weer Clary! Erg leuk om de oude artikelen weer te lezen :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte