De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 1, Jaargang 8

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 1, Jaargang 8
Door: Julian Roffel, Feyline Covas en Flair Lafler

Ingenieuze inleiding
met Julian Roffel
tumblr_md7gm78Dhm1qlyey2.gif
Het nieuwe jaar is weer net begonnen, dit jaar met meer nieuwe afgestudeerde. Alleen van het KO team is niemand afgestudeerd, want wij willen iets te graag onze baan behouden.

Alle kersverse afgestudeerde gefeliciteerd. Iedereen heeft natuurlijk van zijn vakantie kunnen genieten, waar ze ook heen zijn geweest. Hierover kunnen jullie natuurlijk gezellig gaan bij praten in een leuk topic.

Jaar 8 zal vast wel veel mogelijkheden brengen voor iedereen. Vooral dat jullie nu dronken mogen worden en de extra topic locatie waar jullie nu jullie leuke interessante alleen stalkbaar voor Shane topics kunnen beginnen.

Maar nu is het tijd voor natuurlijk weer het beste moment van deze week: de nieuwe uitgave van het oh zo geliefde blad van de KO’tjes. Deze keer is de eer weer aan mij om een mooie inleiding te schrijven voor dit mooie blad.
Het Biba beesten boerderijdieren team is nu weer compleet met onze nieuwe aanwinst Feyline, dit nadat onze rivierprik Raven ervoor koos om ons te verlaten.

Feyline zal jullie deze keer amuseren met een leuk stukje over talentvolle topics. Als ze deze keer wel goed typt. Dit zal zij doen over een topic wat haar het meeste aanstaat. Er zal een mooi verhaaltje komen over dat topic.

Verder wordt er weer eens een mooie uitleg gegeven over een topiclocatie door de misschien ietwat incapabele Flair. Maar dat moet haar natuurlijk niet tegen houden om een goed stukje te schrijven voor deze uitgaven.

Als laatste nog verklaren wij, de Klassenoudsten, een pets oorlog met de Lila's. Zij hebben de grens overschreden toen ze de keuze maakten om als geheel team de persoon van de petsen te petsen. Wees maar op je hoeden Lila’s. We are coming for you.

Julian

Editors note: Enkel Julian wilde deze oorlog aangaan, de rest boeit het niet zoveel.
Talentvolle Topics
met Feyline Covas
tumblr_mfp51vqI8W1qj2b14o1_500.gif
Hallo allemaal, en wat leuk dat ik deze keer de talentvolle topics mag schrijven. Je zou misschien verwachten dat ik na 5 dagen klassenoudste te zijn nog geen artikel had hoeven schrijven, maar ja, niets is minder waar. Ik heb in deze paar dagen tijd al geleerd dat alles op het laatste moment gaat. Een artikel schrijven kon dus nog prima.

Eerst even snel voorstellen misschien: ik ben Feyline Vea Covas, maar omdat Lesya die naam wil stelen heb ik liever dat je mij Fey, Line of Vea noemt. Ik zit in mijn tweedejaar hier, en ik ben 60% ravenklauw en 40% zwadderich. Nou, snel door, want anders komen we er natuurlijk nooit!

In talentvolle topics wordt elke editie een topic uitgekozen dat ons klassenoudsten is opgevallen tijdens onze stalksessies. Een grappig topic, een romantisch topic, een serieus topic, het maakt allemaal niet uit, gewoon een topic waarvan wij denken 'ja die was echt goed!'. Nu graag even wat tromgeroffel, want het topic dat ik voor deze editie gekozen heb issssss.....

Een nacht doorbrengen tussen de Schotse wind...

 
Gemaakt door: Hayden Snape
Mede mogelijk gemaakt door: Donovan Moon


Taal: XXXXX
Tijd: Net iets na zessen in de avond, in ieder geval geeft de wandklok dat aan.
Plaats: Op een rotsige vlakte net aan de noorder kust van Schotland. - Omgeving: De wind jaagt door het huis heen en dat maakt een hard geluid, maar voorderest is het rustig - Het weer: Het is schots zomer weer, wat inhoud iets minder regen dan normaal..

Het topic begint op een mooie Schotse dag, in Schotland, in een Schots huis, met een Schots meisje. Dit meisje heet Hayden Snape, en ze heeft afgesproken met Donovan Moon. Hayden heeft speciaal voor Donovan? de hele dag het huis staan schoonmaken. Terwijl ze met een kussen ?? op bed ligt, komt Donovan aan in het huisje.

Na wat heen en weer geklets laat Hayden haar kamer zien, en steekt ze de haard aan. In het huis van Hayden is het namelijk best wel frisjes, dus dan is een haard altijd handig. Hierna besluit Hayden wat eten te maken, aangezien geen van beiden nog gegeten heeft. Ze zegt dat ze speklapjes gaat maken maar ze maakt vervolgens spareribs. Ook lekker natuurlijk, maar toch wel heel wat anders... Nou ja, nadat ze heerlijk gegeten hebben door het met behulp van magie in elkaar geflanste eten, besluiten ze om naar het bos te gaan, en daarna in het huis een bordspelletje te doen.

Snel op naar het bos dus, maar voordat ze hier zijn moet Donovan nog even een moeilijke keuze maken. Er zijn namelijk 2 bossen waar ze heen kunnen, een klein dichtbegroeid bos of een groot bos. Hij kiest voor het grote bos, het lievelingsbos van Hayden #cute, en daar gaan ze dan ook heen.
Hayden leidt de weg naar het bos, waar ze vervolgens heen rennen. En niet zomaar, neenee, ze rennen er hand in hand heen. Cuteness award van het jaar. Op een gegeven moment, al in het bos aangekomen, laat Hayden Donovans hand los, en duikt ze achter een rots. Hier komt het punt dat Hayden bijna in een vos wil veranderen, haar faunaatvorm, maar dat toch niet doet omdat ze dat zielig vind voor Donovan. Nog meer cutee

Nou ja, hier stopt het topic dan voor nu, maar ben jij nou benieuwd hoe dit topic afloopt? Of welk bordspelletje ze zullen gaan spelen? Lees dan vooral het topic!

Waarom heb ik voor dit topic gekozen?
Nou, dat zal ik even uitleggen. Ik heb voor dit topic gekozen, omdat ik op topicjacht was in mijn locaties, en dit topic sprak mij aan. Ik vond het erg leuk om dit topic te lezen. Het is natuurlijk een topic tussen Hayden en Donovan, maar het is niet persé een romantisch topic. Er zit echt een verhaal bij, er is nagedacht over hoe het huis eruit ziet, hoe koud het is in het huis, wat Schots weer is, hoe het bos eruit ziet en nog veel meer. En natuurlijk is Hayden faunaat, dus eigenlijk vraag je je tijdens het lezen van het topic, en dan vooral tijdens het stuk in het bos, wel een beetje af wanneer ze zal gaan veranderen in faunaat vorm. Gaat dat nog gebeuren, of niet? Stiekem hoop ik van wel want leuk.

Ik wil Hayden en Donovan bedanken voor hun bijdrage aan het topic, en zolang ik het niet vergeet stuur ik Hayden een cadeautje op voor het aanmaken van het topic! 99% kans dat ik dat ga vergeten, maar ik zal het in ieder geval proberen te herinneren

 
https://worldofpotter.nl/topic/view/f9d51c08-ae98-4233-9e22-b3c46c8ff6d2-een-nacht-doorbrengen-tussen-de-schotse-wind
 
Leerzame Locaties
met Flair Lafler

90dqHx2.gif

Welkom bij Leerzame Locaties. In dit stuk van de Kwebbelende Klassenoudsten gaat 1 van de klassenoudsten jullie wat vertellen over een locatie in of buiten zweinstein, die wat minder bekend is en waar dus wat meer aandacht aan besteed mag worden. Vandaag is het aan mij, Flair, om jullie wat te vertellen over een van onze rustige locaties.

Locatie: wegisweg → verdonkeremaansteeg → het steegje  

 

Ik ga het hebben over het steegje, een superleuke en spannende plek waar bijna nooit wordt getopict. Het steegje is een plek waar af en toe wel een topic plaats vindt maar het laatste topic alweer ..... geleden was!

Het steegje is niet een plek die gelijk in je opkomt wanneer je een topic gaat beginnen, maar dat is eigenlijk best dom. Er zijn namelijk erg veel mogelijkheden voor topics hier vooral voor degene ons die meer geïnteresseerd zijn in "donkere" magie.

Het steegje is natuurlijk onderdeel van de wegisweg, dus je kan erheen in het weekend wanneer je weg mag van Zweinstein! Dan hoor ik jullie alweer denken, lekker los gaan, zonder klassenoudsten in de buurt.. Maar dat valt misschien nog wel vies tegen!
Hier een paar ideeën!
- In het steegje kan je hartstikke leuke topics beginnen met goede vrienden van je of juist een soort vijanden van jou. Je kan goede grappen uithalen en mensen laten schrikken of stiekem in de nacht rondspoken in het steegje didn't say that .

- Wat ook altijd een mogelijkheid is, als je een romantische date wil hebben of iets in die richting, is om naar het steegje te gaan. Uit ervaring kan ik spreken dat het zeker heel romantisch kan zijn...

- Natuurlijk kun je er ook komen om even uit te rusten van het shoppen gewoon.

- Ook kun je proberen in te breken bij Odius en Oorlof vanuit het steegje, maar geen idee waarom je dat zou willen, Dus pak die slingers uit je kist, roep al je vrienden bij elkaar en ga een feestje beginnen in het steegje!

Dit waren de leerzame locaties voor deze keer, laat allemaal even een leuke reactie achter xoxo
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Luigi Gonzales

Luigi Gonzales LilaLuigi doet wel mee aan de oorlog hoor >:D

Aura Harrods

Aura Harrods Aaaahhh geweldig weer! Verdorie Julian - we gaan niet strijden met de lila’s!

Ryan Riggs

Ryan Riggs Geweldig geschreven you guys <3 !

Mila Montage

Mila Montage love it <3

Violet Evermore

Violet Evermore Acht waarom ook niet, de Lila's winnen toch wel ;)

Violet Evermore

Violet Evermore Een pets oorlog? :o ogjee

Edward Duncan

Edward Duncan >:)

Hope Cortes

Hope Cortes Yass Lets begin!

Marella Drain

Marella Drain Let the pets oorlog begin >:3

Amora Tyson

Amora Tyson Let the Pets-war begin

Bambi Gardener

Bambi Gardener HAHAHAHAHA

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte