Gouden Griffel • lesjaar 26 • week 10

- Van : Verbannen gebruiker

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lucy Hadley

Lucy Hadley Haha, ik kom er nu pas achter dat ik hierin sta, maar wat een eer zeg! Enorm gefeliciteerd Winter en Rowley, ik heb het huiswerk van Rowley dit keer niet gelezen, maar dat ga ik zo zeker nog doen!

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat weer een interessante editie! Gefeliciteerd Rowley, Lucy en Winter! Erg leuk dat dit volgend jaar gewoon doorgaat. Ik ben heel benieuwd wat er dan weer allemaal voor prachtig huiswerk en beoordelingen worden ingeleverd! Erg leuk gedaan Ellen, Riley en Malachi!

Zonne Stark

Zonne Stark ik word zo blij van dit lezen! Gefeliciteerd allen! Ik ben razend benieuwd naar je huiswerk Rowley, dus zodra die in de helden galerij komt ga ik meteen lezen! Ook heel leuk om te lezen dat er zo leuk wordt nagekeken. Super leuk, Winter en Lucy, dat jullie zo aandachtig en positief beoordelen. Jullie zijn een voorbeeld voor velen, want zo moet het! Jullie mogen alle drie heel trots zijn en verdienen deze spotlight dubbel en dwars!!

Ellen Aster

Ellen Aster Nogmaals gefeliciteerd Rowley, Lucy en Winter! :D Het was super om zoveel mooie Gouden Griffels uit te mogen reiken, en we zijn er zeeeeeeker volgend schooljaar weer bij, en dat wil je niet missen!

Antoinette Balard

Antoinette Balard Wauw wat een mooie galerij van al die knappe koppen die zoveel met huiswerk maken en nakijken bezig zijn! Ik ben trots op jullie allemaal! Ook als je niet zo'n mooie Griffel hebt weten te bemachtigen, heeft ieder stuk voor stuk zijn super grote best gedaan dit jaar, trots op jullie!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte