Wondere Wereld Woensdag met Catherine Alaric
Ik ga elke keer op zoek naar de leukste locaties voor jullie, dit gaat voornamelijk om de filmlocaties of locaties die J.K rowling geïnspireerd hebben om te gebruiken voor haar boeken of de films.

- Van : Evangelien Borghesius

Dit keer heb ik gekozen voor Alnwick Castle. Alnwick Castle is gelegen in de UK, Northumberland. Je vraag je nu vast af: “Waarom dit kasteel?” of als je een diehard fan bent dan herken je het misschien meteen. Dit kasteel is voor ons allemaal magisch omdat dit kasteel is gebruikt voor twee films uit de Harry potter reeks, namelijk: Harry Potter & de steen der wijzen in 2001 en Harry potter en de Geheime kamer in 2002.  Een goede kennis van mij, die toevallig professioneel fotografe is, is  hier een kijkje gaan nemen ze wist van te voren niet dat het kasteel waar ze op dat moment voor stond, gebruikt werd als filmlocatie voor de twee Harry Potter films.

LpQyj1Z_H5Xfh7Tm3Y9OyuvpcRZLDdYHbUEYfmtLH7pMReu9vXJUQ4hc9w1HKYVu9N7umSnqRIXYJHhtEj2XSbDooJDDF9r9pGhwihQF03wpUbMj6c_Gv6ce0o58b-ood4oNeYdr
Dit is Alnwick Castle als je het bekijkt van ver af. Ziet er super gaaf uit vind je niet?

 

 

Prijs informatie:

Alnwick Castle is niet zomaar een kasteel waar je een vrij inloopt hebt, het  wordt natuurlijk in meer films gebruikt en is een echte toeristische hit, maar alle bekende plekjes kennen natuurlijk ook een prijskaartje.

 

Als je tussen de 5 en 16 jaar oud bent, dan betaal je voor een kaartje £7.20 (pond) omgerekend is dat ongeveer €8,22. Een 60 plus kaartje kost £11.45  (€13,08). Kinderen van 0 tot 4 jaar oud, krijgen gratis toegang en een volwassen kaartje kost £13,95, ( €15,93).

 

Voor bedrijven, grote families of schooluitjes  is een  groepsarrangement ook mogelijk. Bij het groeps arrangement krijg je korting in de shop en is het parkeren gratis, ook krijg je een gids die verschillende talen kent, toegewezen.

 

Let op een kaartje kopen aan de kassa is duurder dan van te voren bestellen.

 

AkEJXYMKGLCdA-ueiHaeW-7pnIoONt3Ha5ze_bp86kzKkiBQ5MwGEYmDsjhCc2JdFPXS_mNm4S6ggTNYJgor0njjytyfEt3WqMqxiSLqvTD2u5MM967jYAGucL1CSbnr3itAVYKX

Vanaf 31 maart tot 29 oktober 2017 kan je bij Alnwick castle Vliegles krijgen! Dit zit bij het kaartje inbegrepen, hoe dit precies te werking gaat wordt niet uitgelegd, wel gaat het waarschijnlijk met photoshop. Ik zou zeggen als je in de buurt bent,is dit kasteel zeker weten een bezoekje waard!

 

Tot de volgende keer!

 

Magische groet,

Catherine Alaric

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Molly Phoenix

Molly Phoenix Leuk idee! Heel tof

Ellen Knight

Ellen Knight Leuk geschreven! Lijkt me een leuke serie worden :)

Damian Lawfull

Damian Lawfull Mooi geschreven, het kasteel is inderdaad erg mooi en een aanrader!

mat mercer

mat mercer leuk ideee

Luigi Gonzales

Luigi Gonzales tof tof :)

Berend Berendson

Berend Berendson Kei-leuk verhaal :-)

Siërra Thayer

Siërra Thayer Heel goed geschreven Catherine, was goed te volgen en leuk om te lezen! Goed werk met het nieuwe reageer systeem!

Evangelien Borghesius

Evangelien Borghesius goed bezig Catherine. trouwens jongens. Weten jullie dat dit mooie nieuwe reageer systeem ook door Catherine mogelijk is gemaakt? Wat een topper is het hé

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Goed gedaan Mooi Geschreven <3

Blondy McCall

Blondy McCall Erg leuk geschreven!

Amaryllis Dreamweaver

Amaryllis Dreamweaver Tof Catherine

jens red

jens red leuk geschreven

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte