Behind the mask of...........Elvira Ryder
Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je jezelf afvraagt of de persoon achter een account hetzelfde zou reageren? Of misschien juist volledig ander is? Wij van SoMe gaan mensen interviewen om hier achter te komen. Evangelien is terug als razende reporter en heeft een echte celebrity gestrikt! Ladies and gentlemen, tovernaars en heksen van alle leeftijden SoMe presenteert met trots: Elvira Ryder!

- Van : Evangelien Borghesius

 

4963364.png

 

 

 

Naam: Elvira Sofia Ryder-Rodgers             
Leeftijd: 29 jaar
Afdeling: Huffelpuf
Baan: Minister van Toverkunst
Lievelingseten: Kip nuggets en Pizza
Lievelingsdrankje: Koffie
Patronus:  Konijn
Nationaliteit: Schots

 

 

 

Naam: Jessie
Leeftijd: 22 jaar
Baan/opleiding: Vierdejaars verpleegkunde studente
Lievelingseten: Pizza, maar je mag me altijd wakker maken voor broccolisoep van ons moeder.
Lievelingsdrankje: Koffie 
Nationaliteit: Nederlands
Afdeling: Rasechte Huffelpuf  
Patronus: Dolfijn

 

4963381.png

Persoonlijk denk ik dat Elvira en ik erg veel overeenkomsten hebben. Behalve het feit dat we beiden trouw en respectvol zijn, is Elvira een vrouw die verschillende struikelblokken tegengekomen is in de afgelopen jaren. Soms komt zij over alsof er een hoge muur voor haar staat, en dit zijn dingen waar ik mijzelf erg in herken. 

Zoals in mijn achtergrondverhaal beschreven staat, is Elvira een hopeloze romanticus, die droomt over haar prins op het witte paard.

 

Ook in het echte leven ben ik iemand die houdt van romantiek en hoop ik gelukkig te worden in de liefde.

 

Net als Elvira probeer ik alles uit het leven te halen en ben ik op zoek naar mijn geluk. Ondanks een donkere wolk in het verleden, staan wij beiden positief in het leven. We leven met een bepaald motto: Fairytales don’t start out with a happily ever after. Je zult er zelf wat van moeten maken!

 

4963384.png

Een van de grote verschillen tussen Elvira en mijzelf is dat Elvira niet kan zwemmen, en ik in het echte leven een papiertje heb voor reddingszwemmen. Daarnaast prik ik mijn bitterballen in het echt niet open met mijn pinkie, maar stopik de bitterbal gelijk in m’n mond, om gegarandeerd mijn tong te verbranden.

Gerelateerde afbeelding

Verder heeft Elvira geen broers of zussen, en geen vaderfiguur in haar leven. Ik heb een jonger broertje, die twee koppen groter is dan ik. Daarnaast woon ik nog gezellig thuis bij mijn ouders, die nu zo’n 28 jaar gelukkig getrouwd zijn. Ik heb een hechte band met mijn familie en breng graag tijd met mijn familie door. 

 

Elvira is geboren en opgegroeid in Ayr, en ik natuurlijk niet. Deze rasechte Brabo met een gezellig accent, komt uit een klein dorp waar het grootste Bloemencorso van de wereld plaats vind. Daarnaast reist Elvira vaak en heeft ze al veel van de wereld gezien, terwijl ik het moet houden bij Italië, Spanje en Engeland

 

4963386.png

Naast de tijd die ik doorbreng op deze site, heb ik drie bijbaantjes en studeer ik verpleegkunde. Behalve deze werk/school gerelateerde zaken probeer ik ook een sociaal leven te onderhouden. Ik ben altijd in voor een drankje en een dansje, en ik ben een echt gezelschapsmens.

 

Kleine weetjes over Jessie:

  • Ik doe graag dansjes bij Café den Bels, en ja, deze doe ik op de vensterbank!
  • Ik heb Belle and the Beast met Emma Watson al zo’n vijftig keer gezien. #NotEvenAshamed.
  • Ik heb een hekel aan tomaten, yikes.
  • Ik heb 7 jaar gevoetbald, en 8 jaar op streetdance gezeten. Door knieblessures moest ik hiermee stoppen, helaas.
  • Ik ben een fanatiek Bloemencorsobouwer/feestvierder! Op de eerste zondag van September was het (eindelijk!) weer zover!  Nu moeten we weer bijna een jaar wachten helaas … Gelukkig zijn we een heel jaar met het bloemencorso bezig.

(Jaja, dit is Elvi/Jess in de corsotent een aantal jaar geleden)

 

Heb je nog vragen over mij of over Elvira? Stel ze dan gerust hieronder!

 

Wie zou jij graag willen zien in de volgende Behind the Mask..? Of wil je een keertje meedoen? Uil Evangelien en wie weet schitter jij ook een keertje in ons blog!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Lily Lupin

Lily Lupin Leuk om te lezen!! :D

Skyler Moon

Skyler Moon Super leuk om te lezen! ♥

Isabella Laroche

Isabella Laroche Super leuk Elvira!

Ruzanna Granger

Ruzanna Granger Ah Super leukk!!

Yentl Cartier

Yentl Cartier Super leuk om te lezen!

Daan Siebelink

Daan Siebelink leuk elvira of jessie, interessant jouw levensloop :)

Jade Diggory

Jade Diggory Leuk weer!!

Lauren Marit

Lauren Marit Echt een heel leuk idee + artikel!

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker super leuk dit

Namine Gale

Namine Gale Kei leuk weeeer!!

Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Super leuk om te lezen!! En over die tomaten... same... <3

Boelsje Red

Boelsje Red Wat een mooi interview zeg!:)<3

Anouk Hammel

Anouk Hammel Enorm leuk artikel <3

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuk

Bambi Gardener

Bambi Gardener Super leuk om dit te lezen! :D en idd die bitterballengif♥

Chlo Edwards

Chlo Edwards Aaah leuuk! Echt super leuk om mensen in het echt te zien :D

Darren Graham

Darren Graham Leuk!!! En die bitterballengif gaat bij mijn favorietjes

Hayden Snape

Hayden Snape Fantastisch om te lezen :)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte