Behind the mask 2.0:  Luigi en Grouzier Gonzales
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy en Nova in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere week vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Ons kerstcadeautje is niemand minder dan één van de populairste slangen allertijden: Luigi Gonzales en het is een dubbel interview met.... zijn vader Grouzier Gonzales!

- Van : Evangelien Borghesius

Luigi Gonzales
 
IN CHARACTER FEITJES

★Nickname: Luigi, lulu, lu, lui, kiwi, luge, speedy gonzales, gonzilla.
★Verjaardag: 31-januari

★Baan: Toverdrankenmeester in opleiding.

★Patronus: Lynx

★Boeman: Slijmmonsters
★Favoriete vak op WoP NL: Toverdranken
★Favoriete zwerkbalpositie : Wachter

★Meest gekke gewoonte: Frodo, mijn uil, onder zijn snavel kroelen tot hij in slaap valt. En elk boek dat ik open moet ik even de geur in mij opnemen.

 

 

IG - Grouzier

★Nickname: Grouzier, Grou, Gru, Griezel.
★Verjaardag: 3-juli

★Baan: Professor Leer der oude Runen op Zweinstein hoge school voor hekserij en hokus pokus.

★Patronus: Grizzly beer

★Boeman: Italiaanse Maffia / Dat er iets met Luigi is gebeurd.
★Favoriete vak op WoP NL: Leer der oude Runen
★Favoriete zwerkbalpositie : Drijver

★Meest gekke gewoonte: Aan mijn baard kriebelen als ik aan het nadenken ben.

OUT OF CHARACTER FEITJES

★Nickname: Mel, Mellie, Meloot.
★Verjaardag: 13-juni

★Baan: Shiftleader Pathé bioscoop. (aka teamleider)

★Patronus: Panda, Koala of een zwarte Panter

★Boeman: Niet vrij zijn, mensen mij op een plek houden waar ik niet wil zijn.
★Favoriete vak op WoP NL: Vliegles kon ik altijd mijn uiterste fantasie op kwijt. Dus ik denk dat mijn voorkeur daar naar uit gaat.
★Favoriete zwerkbalpositie: Wachter

★Meest gekke gewoonte: buiten super onhandig zijn en chaotisch als maar zijn kan? Overal zingen, ook op straat waar mensen hun oren bedekken omdat ik eigenlijk niet kan zingen.IN HET ECHT = IN CHARACTER
 

Luigi:

Enthousiasme en goedgemanierd, dat hebben we gemeen.. Luigi is altijd overal enthousiast over, al gaat het om iets minder leuks, hij weet het altijd positief in te zien. Ikzelf wel iets minder dan Luigi. Maar ik probeer overal wel het positieve van in te zien. En wij zullen beide niemand bewust beledigen of bewust iets vervelends doen. Juist mensen helpen en zelfs begroeten we mensen netjes op straat.


Grouzier:

Onhandigheid en welspraakzaam zijn wel twee eigenschappen die ons verbinden. Grouzier en ikzelf zeggen niet zoveel. Maar als er dan wat uit komt, weet je dat het waar is.


IN CHARACTER <-> IN HET ECHT

 

Luigi:
Luigi is wat populairder en is misschien zelfs wel een voorbeeld. Ik ben ook wat minder een flirter. Ik ben juist heel aftastent in dat opzich, Luigi neemt het voortouw en was zelfs niet bang om met 3 jongens op date te gaan in een korte tijd, wat tot hoofdspinsels en keuzes leidde.

Grouzier:
Grouzier is ontiegelijk geduldig maar Grouzier weet vaak niet wat hij precies wilt en dwaald soms af of ziet wat er op zijn pad komt. Ikzelf ben echt altijd bezig met een doel, maar ik zal sneller mijn geduld verliezer. Ook een reden dat ik soms aan leuke projecten begin, en er dan teveel doe, waardoor ik niks af krijg.
KNAPPE SNOETJES

 

FC:
Luigi:Michael Fjordbak
Grouzier: Michael Fassbender.


LEUKE FEITJES OVER MIJZELF

★Uhm, ik ben toen ik (shhht minderjarig) 16-17 jaar was gevraagd voor een professionele pokerteam om te spelen. Gezien ik te jong was (wisten zij niet), ging ik helaas niet mee akkoord. Ik had nog gezegd dat ik misschien over 2 jaar wel interesse had, maar daar heb ik helaas voor mij niks meer van gehoord. Anders vloog ik misschien op dit moment wel de hele wereld over om met de grootste spelers te spelen.

 

★Ander feitje, ik hou van Mario dingen. En misschien is daar onbewust ook de naam van Luigi Gonzales uit gerold, Mario's broer. (Als je mij Mario gaat noemen vind ik dat echter niet zo leuk, so don't).

 

★Ander feitje heb ik al een beetje benoemd. Ik hou van zingen en van dansen.

 

★Ik ben een film-snob. Ik kijk veel films in de bioscoop (waar ik werk). Nee, ik mag niet tijdens werk films kijken.... Maar ik krijg wel een pasje waarmee ik naar de film mag. En dat is nog niet het beste, ik mag gratis iemand meebrengen! (hinthint, nee joke)
 

★Ik heb dyslectie, maar dat zouden de meeste niet over mij zeggen. Ik kan prima verhalen schrijven. Het duurt echter wat langer en mijn zinsopbouw is vaak niet wat het zou moeten zijn. Gelukkig train ik mij bijna dagelijks met de nederlandse taal. Ik wil namelijk Meester Melvin worden (aka, voor de klas staan) en daar heb je wel een goede grammaticale en spelling skill voor nodig.
 

★Ik hou van spelletjes... Ook de grootste reden waarom ik de Weerwolven van Wakkerdam club heb aangemaakt om het spel onder de WoP'ers te spelen, en moet zeggen dat het tot noch toe een succes is! Maar ook normale bordspellen thuis vind ik geweldig om te spelen. (Hit me up yo! Spelletjesavonden!!).

 

★Nog een leuk feitje. Ik hou niet van mensen die problemen zoeken, spruiten, witlof en haatdragende karakters. Heb elkaar gewoon lief en respecteer je medemens!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Edward Preston

Edward Preston Luuuuuuiiii ♥

River Adams

River Adams JAAAA! Spelletjes en bioscoop! Count me in! Superleuk om meer over jou te lezen luugrumel ♥

Mats Karlsen

Mats Karlsen Inspirerende laatste uitspraak. Kunnen veel mensen nog eens een voorbeeld aan nemen.

Grouzier Gonzales

Grouzier Gonzales Iedereen is welkom voor een spelletjes-avond of een bioscoop-avond! I'm all up for it. Leuke reacties ook, thanks Y'all <3

Charlithe Gardener

Charlithe Gardener WULULULULU echt superleuk om zoveel meer over je te kunnen weten! :D ook echt leuke feitjes :p en wnnr spelletjesavond? XD

Aidan Crane

Aidan Crane Wat een super leuk interview! Ik wist zoveel dingen niet dus ik vind het echt tof dat ik je nu wat beter ken hierdoor ❤️

Matthew Valiant

Matthew Valiant LULUUU! Wat leuk allemaal! En over die uhmm +1 Bioscoop.. waar wanneer?

Mila Montage

Mila Montage Goed om te horen!En leuk dat je gelijk meer ooc weet van de mensen!

Harper Porter

Harper Porter Oh wat leuk! Ik wist helemaal niet dat je meester Melvin wilde worden! :D Kan ik je uitnodiging voor spelletjesavond aannemen? Klinkt leuk en ik hou van spellen!

Yentl Cartier

Yentl Cartier Suuper leuk en interessant om te lezen!

Lucy King

Lucy King Een dubbel interview! Superleuk om wat meer over je te leren, al wist ik natuurlijk al wel veel. Zet 'm op, Meester Melvin!

Daisy Luddington

Daisy Luddington OH dubbel interview, super leuk! =D Super interessant om al deze dingetjes te weten te komen ♥

Maylee Crane

Maylee Crane Wat leuk om jou zo wat beter te leren kennen!

Nova Harrison

Nova Harrison Wederom een hele leuke versie! Ik hoop dat je je droom tot meester Melvin snel waar kan maken, weet zeker dat je het fantastisch zou doen! <3

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte