Het Huiswerkmonster - Editie 4
In deze rubriek dagen we jullie uit voor een huiswerkchallenge en geven we jullie tips & tricks om jouw huiswerk en beoordelingen te laten shinen!

- Van : Het Huiswerkmonster

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Vanessa Robinson

Vanessa Robinson Oh! Dreuzelkunde! Ik vind dit oprecht een van de leukste vakken ooit! Ik zou zelf B als feedback geven. Je laat zien dat het niet erg is, maar geeft hem wel een tip mee

Wende Aster

Wende Aster Wat super leuk geschreven Chloe! Je maakt heel wat mee! En komende week ga ik weer eens mee doen aan het huiswerkmonster! Als ik kijk naar het Feedback geven is B meer mijn ding.

Linnea Dalca

Linnea Dalca Ik zou voor C gaan natuurlijk, maar ik weet niet of dat ook het beste is... Wel weer een hele leuke editie om te lezen en gefeliciteerd Chloe!

Sharona Cops

Sharona Cops Ik zou sowieso voor B gaan. De eerste gaat vergelijken en kan ervoor zorgen dat zowel Harry als Hermelien zich slecht voelen over de opmerking. C speelt in op een eigenschap waar niets aan veranderd kan worden, namelijk hoe 'slim' harry is. Je moet bij beoordelen nooit een opmerking geven op een persoonlijk eigenschap maar wel op het huiswerk zélf. B geeft dus eerst aan dat het niet erg is dat het antwoord nog niet geweten is en geeft een tip over hoe het beter zal gaan.

Sofia Wheeler

Sofia Wheeler Hmm, ik zou persoonlijk voor optie B gaan. A kan wat beledigend overkomen, en ook C vind ik niet ideaal. Iemand niet slim noemen is nou ook niet zo aardig. Ik denk dat iedereen alles wel kan leren, als ze er moeite en tijd in steken! En het is inderdaad normaal dat je in het begin nog niet zo veel weet, daarom zijn we op Zweinstein, toch? Om te leren!

Mael Monroe

Mael Monroe Oeh wat een leuke vakken dit keer! Ook de tips zijn erg handig en de nakijkhoek is erg slim. Ik moet kiezen tussen A, B en C. A kan wel wat gemeen overkomen, dus die zou ik niet kiezen. B of C is meer mijn ding, met een voorkeur voor B! Die is toch wat stimulerender en vriendelijker nog! Misschien dat Harry dan liever wat meer opzoekt voor zijn volgende huiswerk?

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte