Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 4, Jaargang 10

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 4, Jaargang 10
Door: Aron Ross, Romilly Raynott & Edward Duncan

Ingenieuze inleiding
met Aron Ross
Archie Ryder.gif
Hoi hoi! Welkom allemaal bij een nieuwe editie van de Kwebbelde Klassenoudste. Ik ben Axolotl Aron en ik schrijf deze editie de inleiding.

Allereerst wil ik even kwijt dat ik gisteren dus "Wie is de Mol" heb gekeken en volgens mij was ik een van de weinige die dacht dat gisteravond bekend zou worden gemaakt wie de mol was. Nou niet dus. Nu ben ik dus benieuwd wie de mol is. Maar dat is iedereen natuurlijk. Ten tweede hebben jullie twee weken op mijn verschijning moeten wachten en ik snap dat dit voor iedereen ontzettend lastig geweest moet zijn. Mijn oprechte excuses hiervoor, dit blad komt namelijk niet vaker dan een keer in de twee weken, dus vaker zullen jullie mijn knappe koppie niet zien. Tenzij jullie me natuurlijk gewoon aanspreken in de chat en even gezellig willen praten!

Vergeef me alvast, dit is namelijk de beste inleiding die jullie ooit zullen lezen en hierna schrijf ik hem denk ik voorlopig niet snel weer en dan zullen jullie het met die saaie inleidingen moeten doen. Klachten hiervoor kunnen gestuurd worden naar Nikita Hunter

De nieuwste aanwinst van de Klassenoudsten, Regenboogforel Romilly, zal zich deze editie storten op het Verboden Vragenvuur, nu snap ik dat jullie allemaal ontzettend graag Romilly wat beter leren kennen, maar ik moet jullie wederom teleurstellen.. Romilly is degene die de vragen stelt, niet degene die ze beantwoordt. Niet getreurd, er komt vast een kans om Romilly beter te leren kennen! Aan wie zij haar vragen stelt blijft nog even een geheimpje. Dan hebben we Ezelspinguïn Edward op Leerzame Locaties, hij heeft voor deze editie de Winkelstraat gekozen! Een locatie die jullie toch een beetje uit het oog zijn verloren volgens mij.. Hoezo? Super leuke locatie!
 
Wat Edward daar precies mee gaat doen weet ik ook niet, dat is voor mij net zo’n verrassing als voor jullie maar ik weet zeker dat Edward zijn best heeft gedaan en ons omver gaat blazen met zijn rubriek.

Tot slot hebben we dan nog een verrassing voor jullie, dit is iets wat iedere editie terug zal komen. Hiervoor hebben we wel jullie medewerking een beetje nodig. Dat is misschien nog wel wat het het leukste maakt! Dus hup lezers, ga na het lezen van deze editie lekker aan de slag met het schrijven van (nieuwe) topics en blijf niet hangen op mijn knappe koppie. Dat is natuurlijk ontzettend lastig, begrijp ik, maar doe het maar gewoon. Anders hebben Romilly en Edward de rubrieken voor niks geschreven en hadden we het net zo goed bij deze inleiding kunnen laten. Wat dan natuurlijk niet alleen de inleiding is, maar ook de kern en het slot. Lekker korte editie zou het dan dus zijn!

Ook zijn we nog op zoek naar een nieuwe Klassenoudste voor Huffelpuf! Zit jij dus in Huffelpuf? Solliciteer dan snel en misschien ben jij wel degene die zich binnenkort Klassenoudste kan noemen. Zit jij niet in Huffelpuf? Maak dan gewoon even een nieuw account aan en zorg dat je in Huffelpuf komt!

Dan rest mij alleen nog te vertellen dat ik jullie ontzettend veel plezier wens met het lezen van deze editie en dat ik jullie terug hoop te zien bij de volgende editie.

Axolotl Aron.
Verboden Vragenvuur
met Romilly Raynott
Zane en Nikita.gif
Tijd voor het Verboden Vragenuur! Deze week is Remco Wetsteenn gevraagd om een paar gekke vragen eerlijk te beantwoorden. We kennen Remco natuurlijk allemaal als een aardige jongen. Een topspeler als Jager bij Pullover United. Maar zijn er dingen die we nog niet van hem weten? En zou jij de dezelfde antwoorden geven als Remco? trommelgeroffel Ik laat jullie niet langer in spanning. Ben je er klaar voor Remco?
 
Stel je voor: je wordt midden in de nacht wakker, en besluit dat je niet meer kunst slapen. Wat is het eerste wat je zou doen?
A) Je omdraaien en je ogen weer dicht doen. Waarom zou je nu uit je warme bed kruipen?
B) Uit je bed springen en als een gek je huiswerk afmaken. Je herinnert je weer dat je al over een paar uur een belangrijk easy moet inleveren.
C) Een viavia pakken en kijken waar die je naar toe brengt. Leuk toch, op avontuur in het donker?

Oke, je leeft in een andere wereld waar je iedereen een natuurlijk element heeft om te sturen. Welk element zou je kiezen?
A) water
B) aarde
C) vuur
D) lucht
E) Je ben de avatar en kan ze allemaal (LOL)
 
Wordt je liever aangevallen door Elf of een Doxy?
A) elf
B) doxy

Je hebt de kans om terug te gaan naar ander tijdperk. Welk tijdperk zou je kiezen?
A) De middeleeuwen
B) De Griekse tijd
C) De Romeinse tijd
D) De 80’s

Snurk je?
A) Ja
B) Nee
C) Soms

Als je beroemd zou worden, in welk van de onderstaande beroepen zou dat zijn?
A) Schrijver (journalist, poetist enz. )
B) Zoöloog
C) Schoolhoofd
D) Minister van toverkunst
E) Iets met kunst
F) Geen beroep. Je geweldige persoonlijkheid is genoeg.

Wie is je favorite klassenoudste? (meerde antwoorden zijn mogelijk)
A) Romilly Raynott
B) Edward Duncan
C) Alana Drain
D) Reavan Diran
E) Nikita Hunter
F) Feyline Cavas

G) Hunter Blackwood
H) Lucy King
I) Emma Thawne
J) Aron Ross
K) Madam verbanddoos
L) al het bovenstaande
Toelichting: Die 4, maar eigenlijk zijn jullie allemaal geweldig in jullie vak

Als je in een dier zou veranderen, welke zou dat dan zijn?
A) Een flubberwurm
B) Een hippogrief
C) Een slang
D) Een zeemeermin(man)

Stel je voor: Technologie zou werken met magie. Welk technisch apparaat zou je dan willen hebben?
A) Een teleboon
B) Een opwekker
C) Een stoplicht
D) Een flapflop

 
Hoe vier jij kerst op z’n best?
A) Je nodigt al je vrienden en familie uit en gaat samen de hele avond eten.
B) Je viert het niet en blijft alleen zitten met een goed boek of iets anders.
C) Je nodigt al je familie en vrienden uit en bent de hele avond Wemel's Wonderbaarlijke Pyropaketten aan het afsteken
D) Je nodigt een kleine groep mensen uit en bent de hele avond aan het sjoelen.

Je hebt de vuurbeker gewonnen! Wat ga je met het prijzengeld doen?
A) Je doneert het aan een goed doel
B) Je zet het op je spaarrekening en bewaart het voor je studie/huis
C) Je raakt het kwijt
D) Je geeft het uit aan nutteloze voorwerpen die je heel graag wilt hebben.

Je komst bij een splitsing en gaat…
A) Links
B) Rechts
C) Rechtdoor
D) Je gaat terug
 
Favoriete dreuzelsport
A) Sporten dreuzels?
B) Voetbal
C) Trampoline springen
D) Atletiek

Favoriete tovenaarssport
A) Zwerkbal
B) Toverschaak
C) Slorkpot
D) Creaothceann
E) Van sporten wordt je moe

Beantwoord deze vraag
A) Ja
B) Nee
C) Misschien
D) Nooit
E) Altijd

Eet je nu een banaan?
A) Ja
B) Nee

Wat is je favorite pokemon?
A) Eevee
B) Pikachu
C) Charmander
D) Squirtle

Wat doe je het liefst?
A) Eten
B) Slapen
C) Sporten
D) Lezen

Kies een kleur.
A) Rood
B) Groen
C) Blauw
D) Geel

Wat vond je van deze vragen?
A) Super leuk! Vraag me de volgende keer weer!
B) Leuk!
C) Gaat wel
D) Stom
 
 
Leerzame Locaties
met Edward Duncan

giphy.gif
Hallo luitjes en welkom bij weer een nieuwe editie van de Leerzame Locaties! Dé rubriek waarin een Klassenoudste vertelt over een locatie, wat die locatie inhoudt en wat je er allemaal zoal kan doen. Deze keer ben ik uitgekozen, Edward, de allerleukste, grappigste en knapste van alle KO’s. Ik vermoed dat de meeste van jullie er al eens zijn geweest, maar aangezien hier zo ongelofelijk veel te doen is heb ik besloten er toch nog maar over te schrijven. Enjoy!
 
Zoals ik al heb gezegd, de locatie waar ik het over ga hebben hebben jullie waarschijnlijk al eens bezocht. Tenminste, als je in jaar 3 of hoger zit, anders moet je nog even wachten! Of je moet jezelf een keer naar binnen willen smokkelen, voor 10 chocokikkerplaatjes doe ik het ;)

Hiermee heb ik het natuurlijk over niets anders dan de Winkelstraat! Dé straat waar je moet zijn voor een geslaagd dagje shoppen in Zweinsveld. Zo vind je in de Winkelstraat bijvoorbeeld verschillende cafés, een feestwinkel en een kennel, maar ook een winkel vol rommel van dreuzels! Geen idee waarom je het zou willen, maar het is er!

Dan heb ik nu een paar leuke topic voor jullie voor als je toch bent uitgekeken op het standaard dagje shoppen en iets nieuws wil uitproberen.

-Organiseer een flashmob op straat! Niet alleen is dit enorm gezellig met je vrienden, maar zo leer je ook een heleboel nieuwe mensen kennen en heb je zo een grote kans om een klassenoudste op je dak te krijgen! En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? ;) Hint, ik ben nog steeds single! 
-Hou een watergevecht op straat! Niet alleen lekker verkoelend met dit warme weer maar ook dit is een uitstekende manier om klassenoudsten te lokken. Pas wel op, misschien gaan ze meedoen!

-Je kan ijs eten! Of in iemands gezicht duwen Niet alleen erg lekker, maar ook heerlijk fris!

-Kom buiten de weekenden naar Zweinsveld! Niet alleen is het dan een stuk rustiger omdat al die vervelende leerlingen dan in de les zitten, maar ook heb je dan gegarandeerd een Klassenoudste op je dak! Altijd prijs!

Dit was het helaas weer voor deze week! Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan voor een topic en schroom vooral niet om eens een keertje langs te komen. Met een beetje geluk kom je mij zelfs tegen!

Joe!
~Edward
 
Geprezen geschriften
 
Ik kan me voorstellen dat jullie denken "Wat is dit nou weer?" Ik zal het even uitleggen. Wij zijn samen met de staff van World of Potter bezig geweest met een compleet nieuwe rubriek. Aron had er natuurlijk al een beetje van verklapt in de intro. Het gaat om jullie kunstwerken, de topics. Jullie steken hier veel moeite in en dit mag ook wel eens beloond worden. Iedere editie zullen wij dus drie topics uitkiezen, de schrijvers van dit topic ontvangen ieder 250 chocokikkerplaatjes. Het gaat per locatie en deze keer was de locatie...
 
Het Terrein
Disclaimer: De regels van deze rubriek kunnen ieder moment worden aangepast zonder daar een reden voor te hoeven geven.

 
Er zijn dus op het terrein drie topics uitgekozen die deze editie in het zonnetje komen te staan. De reden dat een topic is gekozen kan zijn omdat het heel erg lief, leuk of spannend is. Er zijn geen eisen aan verbonden om in deze rubriek te kunnen verschijnen. Ik zal jullie ook niet verder in spanning houden. De drie gekozen topics zijn:

Een tweede afspraakje bij het grote meer. Geschreven door: Luna Adams & James Wetsteen.
De reden: Ik vind het altijd erg leuk om plaatjes te zien aan het begin van een topic, dan heb je een sfeeridee. Verder vind ik zelf het terrein een perfecte date-locatie en hou ik er van om nieuwe liefde te zien opbloeien :)


Een date voor twee Geschreven door: Ziggy Goossens & Clary Summer.
De reden: Het is hardstikke leuk om te zien of te lezen hoe twee mensen heel erg verliefd worden op elkaar. Het is een lief topic met een duidelijk doel en een lekkernij voor onderweg!


In het maanlicht Geschreven door: Thomas Stolk & Liza Blackwood.
De reden: Dit topic bevat eigenlijk nét genoeg drama en liefde om het een erg leuk topic te maken. Het leest heerlijk weg en dat is wat mij het meeste aanspreekt in een topic. Ik hoop eigenlijk dat ze nog wel doorgaan met schrijven, ondanks dat het al wel even geleden is..


Dit waren alweer drie prachtige topics! De chocokikkerplaatjes zullen snel jullie kant op komen! De locatie voor volgende keer is..
Zweinskop

Tot dan!
 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Anahita Homayoun

Anahita Homayoun Daar ben ik het niet mee eens, ik verdenk Sarah:D Maar we gaan het zien!

Aron Ross

Aron Ross Niels is de mol natuurlijk!

Anahita Homayoun

Anahita Homayoun Erg leuk gedaan weer, complimenten! Maaarrrr Aron, wie is de mol? :O

Aidan Crane

Aidan Crane Wat was dit weer een leuke rubliek! Een super leuk begin van iets nieuws! Ben benieuwd of iemand wat gaat doen met Edwards ideeën! En wellicht ken ik anders we iemand die wel in is voor wat gein trappen :p

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Echt een super leuke editie! Was echt leuk om zo top interview te geven. Als ik nog keer nodig ben hoor ik het graag! De andere edities waren ook leuk om te lezen. Echt super gedaan team KO.

Yade Malone

Yade Malone Ontzettend leuke editie!

Lilly Roselier

Lilly Roselier Super leuke editie en wat een leuk interview met Remco. Alleen die slang, ojee ben een beetje bang voor slangen. Super fantastisch om te lezen. Ik ben weer benieuwd naar de volgende! ❤️

Daisy Luddington

Daisy Luddington Ooh, topics in het zonnetje, wát ontzettend leuk! Des te meer reden om hele leuke topics te gaan schrijven. (Note to self: Ik doe niet meer aan topicwedstrijden!!) Hele leuke editie weer toppertjes, ik blijf het met plezier lezen! Jawel, zelfs tijdens de pauze van zwerkbalwedstrijden ^^

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte