De Kwebbelende Klassenoudste - Editie 2, jaargang 6

- Van : Amora Tyson

5urqIBo.png
Editie 2, Jaargang 6
Door: De superleuke en coole paarse mensen
Am(or)ateuristische Inleiding
met Amora Collins
tumblr_ls1iqzrTyU1r18b50o1_500.gif
Hallo en welkom lieve schatten van WoP NL en daarbuiten. Welkom bij de nieuwste editie van de Kwebbelende Klassenoudsten.

Voor iedereen die nu verbaast is, 'Huh waarom spreekt Amora nu, zij is toch de leider van het verhaalteam?' Hey! Het is Amora en deze afgelopen week was ik de leider van het oh zo gezellige Klassenoudsten team!

Nu begon het eerst als een grap en een soort uitdaging. Onze geliefde leider, Shane Tyson, beweerde namelijk dat ik onze lieve paarse Klassenoudsten niet zou aankunnen.

De personen die mij kennen, weten wel dat ik van een uitdaging hou en zo kwam het plan tot stand. Plotseling was ik de leider van de Klassenoudsten en was Shane de leider van het Verhaalteam.

Natuurlijk gebeurde dit wel allemaal achter de schermen. Niet alleen zou een plotselinge baanwissel erg onverwacht zijn, het zou ook nog eens iedereen in de war brengen! Dus, nadat we groepen hadden gewisseld en elkaar 1 taak voor de week hadden gegeven, was het zover. Ineens had ik lila omgewisseld voor donkerpaars.

Nu was mijn taak de Kwebbelende Klassenoudsten. Ik moest de dus die hele biba-boerderij aan het werk zetten.

Nu had Shane me al gewaarschuwd. "Ja, je moet ze echt aan het werk zetten, anders vergeten ze het." Ik was nog geen anderhalf uur in de groep of de planning voor het hele blad was al af.
 
Blijkbaar zijn is je lieve team toch niet zo moeilijk?

We beginnen deze editie dus al anders dan normaal, maar zo gaan we ook verder! Nikita en Namine, onze lieve Klassenoudsten van Griffoendor beginnen met de leuke rubriek 'Gaotische vragen'

Vervolgens zullen we kunnen lezen van onze Lisa en Liza welke dilemma's zij mee zijn gekomen met de rubriek 'Daveringwekkende daadloze deltavormige demente dennengroene diepe deprimerende deense deftige directe dimensionale diligente diervormige diepgaande dappere dansende dilemma’s'.

We sluiten ons blad af met een speciale rubriek van onze geliefde twee mannelijke klassenoudsten en ook nog eens beiden van Zwadderich! 'Bekritiserende berisping' is geschreven door Julian Roffel en Matthijs Verronum!

Ik wil alle lieve paarse vlekjes al bedanken voor de geweldige, leuke en gezellige week. Ondanks dat jullie je vreselijk hebben ingehouden voor mij. ♡

Iedereen veel leesplezier!

O60uOVv.png
Gaotische vragen
met Nikita Hunter en Namine Gale
tenor.gif?itemid=5943263tumblr_nuby7l0xcF1sknm0bo1_400.gif

 

Lieve, leuke lezers welkom bij gaotische vragen! Waarom niet gewoon ''chaotisch'' vraag je je af? Zoals het hoort.. Dat doen wij ook! Ons geliefde Stinkdier Shane is soms een beetje in de war dus vandaar! Shanie is echter niet het fantastische, fabuleuze onderwerp van dit onwijs goed in elkaar gezette interview! Dat is toch echt de altijd-mooie, prachtig-gele Amori-Amore-Amora!

.


Nikita: We gaan je u noemen want je bent oud en wij zijn beleefd.
Namine: Oke de eerste vraag, u bent een week leider geweest van ons team, hoe is dat bevallen?

Amora: Dat klopt inderdaad en dat heb ik als zeer leuk ervaren! Mega gezellig en leuk team, super aardige mensen ook. Voelde me ook meteen welkom! Ik snap niet hoe Shane soms zegt dat zijn baan zo moeilijk is, want daar heb ik dus zó niks van gemerkt! Over het algemeen dus een super leuke week geweest!

Nikita: Fijn om te horen! Wij zijn ook heel blij met u hoor! Vond je het een beetje lastig om uw team zomaar in de steek te laten? Voor een week..
Amora: Natuurlijk was het lastig. Mijn chaotische drukke lila team zijn ook echte schatjes en als ik eerlijk ben heb ik ze ook echt gemist! Maar hun mij blijkbaar minder. Maar deze donkerpaarse lieve leerlingen maakte het wel een stuk makkelijker te verdragen!

Namine: Fijn om te horen! En ik kan het me ook voorstellen dat u het Lila team het heerlijk rustig vond... Ze mag wel oud zijn maar niet rustig
En wie is uiteindelijk u favoriete Klassenoudste geworden? Kijkt met een bedreigende blik naar Amora

Amora: Haha! Nou ik moet zeggen dat ik ze allemaal leuk vind! Sommigen heb ik veel gesproken deze week en sommigen wat minder. Nu moet ik zeggen dat degene die ik beter heb leren kennen, mij echt positief hebben verrast en dat ik jullie allemaal toppers vind! Probeert soepel de vraag te ontwijken

Nikita: En als u nu moest kiezen?
Amora: Nee maar dat is niet eerlijk! Ik heb allemaal mijn redenen om elk van jullie leuk te vinden.

Namine: Zucht. Ik kom tot de conclusie dat wij dat zijn dus.. Heeft u nog tips voor Shanie? Amora: Doe je baan eens beter... En zeur niet zoveel..! De klassenoudsten zijn leuk, gezellig, makkelijk, leuk, grappig en hardwerkend. Neem er eens een voorbeeld aan! Hihi

Nikita: Helemaal mee eens ja! Wat een goede punten heeft u allemaal.. Wat is het grootste verschil tussen uw team en het onze?
Amora: Het grootste verschil zijn de verschillende soorten personen die er achter een baan zitten. Nu wil ik totaal niet zeggen dat de Klassenoudsten niet creatief zijn, maar ik merk wel dat dat echt een kenmerk van mijn team is. Creatief, chaotisch, druk en heel beelddenkend. Desondanks zijn beiden hartstikke gezellig en leuk! Ieder is goed in zijn of haar eigen vak en daar ben ik, na deze week zeker, zeer trots op!

Namine: Nou wat een complimenten! Shanie je hoort het heel leuk om te horen! En dan zijn we alweer bij het einde van het interview. Heeft u nog wat te zeggen? Is het voor herhaling vatbaar?
Amora: Heb ik nog iets te zeggen? Nee, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar! Ik heb er erg van genoten en sowieso was deze afgelopen week erg leuk! Dus dank jullie daarvoor ♡
Nikita: Dank u voor het leuke interview! Ik denk dat wij het ook wel voor herhaling vatbaar vinden hoor! Alleen Shanie misschien niet.

Amoor, voor de korte maar krachtige tijd dat jij onze fantastische leider bent geweest heb je toch een behoorlijke indruk achter gelaten! Hier zijn een aantal van jouwde geliefde klassenoudsten die wat over je willen zeggen! Voordat je dat gaat lezen willen wij je ook even vertellen dat we jou heel lief vinden, we je echt gaan missen en we jou altijd wel weer een weekje willen inruilen voor ons stinkdier! Enjoy ♥
.
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgMatthijs Verronum: Hoi lieve Amora, Je bent natuurlijk al de beste leider op WoP maar nu ben je ook nog eens de leider van het beste team! (voor even dan tenminste). Ik wil even zeggen dat ik het echt super gezellig vond met jou als leider en je echt geweldig bent! Je past helemaal in onze Biba-Boerderij en het is jammer dat je ons ook weer moet verlaten na deze tijd maar je zal altijd de meest geweldige Alpaca blijven die we ooit gehad hebben! Veel liefs Matthijs Verronum
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgKatie Rookwood: Ik vond het keigezellig met d'r. Ze is echt een topleider en ik begrijp waarom shane en het verhalenteam zoveel van haar houden. Amoor vergeet je ons niet?


 
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgLisa Kappert: Het leiderschap van Amora? tja dat was natuurlijk rampzalig. Nee, het was super leuk! Met Amora kan je tenminste onnodige discussies aangaan wat Shanie dus echt niet doet. Maar ik heb Shanie stiekem wel een heel klein beetje gemist, een heel klein beetje maar, dus echt niet veel ofzo.
 
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgJulian Roffel: Een weekje Amora van plaats laten ruilen met Shanie was naar mijn mening een goed idee. Met haar hebben we de hele tijd wel een leuke tijd gehad. Amora geeft ons wel de aandacht die Shane ons niet wilde geven. Ze zorgt er ook voor dat er een goede sfeer was in de spamgroep. Nu ook met de KK heeft ze de zaken beter geregeld dan Shanie. Eerlijk het verhaal team mag blij zijn met een leider zoals Amora.
c0cbb7a286bba7f07c2d13daf709a225.jpgLiza Skye: Hai Amora! In de week dat je nu ons team overneemt omdat Shane ons niet meer aan kon, was het echt heel gezellig! Je hebt ons veel verteld over Shane's geheimen, en ook je foto's van Shane vond ik heel erg leuk. Ik vond het een gezellige week, en jammer dat Shane weer terug komt jammer dat je weg gaat.
Xx Liza

.

 
Daveringwekkende daadloze deltavormige demente dennengroene diepe deprimerende deense deftige directe dimensionale diligente diervormige diepgaande dappere dansende dilemma’s
met Lisa Kappert en Liza Skye
vampire-diaries-nina-dobrev.jpg
Hai! Welkom bij de dilemma’s.
In deze rubriek vragen wij 13 want dat is wel een leuk ongeluksgetal, dilemma’s aan Amora, die er dan antwoord op geeft. Ze móét kiezen, dat is de regel, dus Amora als je NIET KIEST DAN BEDREIGEN WE JE. Ze heeft geen skip’s. Wel skippyballen. Verbazend genoeg mogen wij alweer samen deze rubriek schrijven, wat dus betekent dat jullie ons leuk vonden, zijn we natuurlijk ook. Alvast sorry voor de gaos, maar zo zijn wij gewoon. Maar goed, laten we beginnen met de
daveringwekkende daadloze deltavormige demente dennengroene diepe deprimerende deense deftige directe dimensionale diligente diervormige diepgaande dappere dansende dilemma’s! Gezondheid Lisa

 


Dilemma 1 : Lisa of Lisa Wat? Lisa? Waar is mijn naam? Waarom staat jouw naam er twee keer? Ze vindt mij sowieso aardiger. Dat is niet waar, ik ben veel schattiger
Als ik moest kiezen, zou ik voor Lisa gaan! Maar wel een moeilijke keuze!

Dilemma 2 : 100 rozen of Lisa een pets geven Julian een pets geven?
Ik vind 100 rozen wel leuk!

images?q=tbn:ANd9GcQxLhOE33Gd0tfgQqwtLdRx6G1_vAgUY1ZOCWZEiTdz9jnTw1SUDilemma 3 : Oliver of Shane?
Shane! Sorry broertjelief

Dilemma 4 : River of Raign?
Ik vind mijn nichtje het leukst! Ze lijkt het meest op mijn zus en ik hou van die persoonlijkheid!

Dilemma 5 : Schommelen of glijbanen is het werkwoord van op de glijbaan zitten glijbanen of glijbaneren?
Ik ben meer een schommelpersoon
7878e7f8541f1d33bc7213ecb041585a938d2240_hq.gif
Dilemma 6 : Te grote schoenen of een te kleine coltrui?
Te kleine trui! Ik wil geen te grote schoenen hoor!
 

Dilemma 7 : In elke zin Shane benoemen of nooit meer Shane mogen zeggen
In elke zin Shane benoemen, al zou dat wel echt heel raar zijn

Dilemma 8 : Shane petsen of door Shane gepetst worden? Is het raar dat ik hier nog geen seconde over na hoef te denken?
Eh.. Shane petsen?

Dilemma 9 : Echte of neppe kerstboom
ECHTE!
tumblr_inline_ndiaclHzXk1qlcono.gif
Dilemma 10 : Denemarken of Kaas? Ahahahahahahaha
Denemarken?

Dilemma 11 : Jij verhuizen of Shane verhuizen allebei mag niet, ook al snappen we dat je hem zat bent en liever helemaal weg gaat gewoon allebei.
Ik verhuizen! Dan zou ik terug naar Australië gaan! Sorry Shane
tumblr_inline_ndiam9894D1qlcono.gif
Dilemma 12 : Dansen met Liza of zingen met Lisa
Ik kan niet zo goed zingen, dus dan zou ik graag dansen met Liza!

Dilemma 13 : Elke dag boos worden of nooit boos kunnen worden
Nooit boos kunnen worden.

75ee7afd8c2d8694159e2a589cfb287fbcaa7fa4_hq.gif

 
bekritiserende berisping
met Matthijs Verronum en Julian Roffel
tumblr_lzd3u39u6q1qdpdr5o3_250.giftumblr_mm73ujB2TB1rnya6xo3_250.gif
Deze editie is speciaal, waarschijnlijk heb je dat nu wel al door. Deze keer hebben ik en Matthijs het recht gekregen om Shanie te bekritiseren, logisch natuurlijk want wie zijn nu gemener dan de strenge Zwadderich Klassenoudsten. Deze kans kunnen wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, want wie wil nou niet Shanie bekritiseren. Maar goed deze eer is alleen van ons, spijtig genoeg.

 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Shanie is een hopeloze romanticus. Hoewel hij al een relatie schijnt te zijn met de Amora Collins, is Shanie wel bang om zich echt te verbinden aan haar. Hier zou hij nog eerder met Nova willen blijven flirten, terwijl Amora onwetend achter blijft. Zo behandel je een vrouw toch niet Shanie? Schandelijk. Dat hij zich zomaar laat lijden/leiden door zijn bindingsangsten. En dat noemt zich dan een slang.

bREI4gN.jpg

Verder geeft Shanie ons niet de aandacht die wij verdienen. Daarom hebben wij de hulp moeten inschakelen van verhaal teamleider Amora. Zij in tegenstelling tot Shanie was bereid om aardig tegen ons te doen, zonder dat er iets tegen hing. Daarom werd Amora wel met open armen ontvangen toen ze tijdelijk onze leider werd. Misschien moet Shanie maar eens een voorbeeld nemen aan haar.

De reden dan Shanie ons niet genoeg aandacht geeft is dat hij zijn prioriteiten niet op orde heeft. Ondanks dat hij bang is om zichzelf te binden is hij wel het heel duidelijk schoothondje van Amora. Hij doet alles direct wat Amora zegt of vraagt om maar niet vergeten te worden. Wilt Amora namelijk met hem praten in de chat? Dan kan je er 1000 galjoenen op inzetten dat hij direct eraan komt. Amora noemde onze Shanie niet voor niets ooit haar bediende waarna hij gewillig achter haar aan rende. EDIT: Heb ik dit ooit gezegd?

8ZY5M1P.jpg
DztDqG9.jpg

Om terug te komen op het hopeloze romanticus gedeelte, had Shanie veel te veel rozen gehaald voor Amora. Alhoewel het een teken is dat die man toch nog iets van romantiek in zich heeft, laat hij hiermee ook zien dat hij totaal geen fatsoenlijke inschattingen kan maken over wat juist is en wat niet. Maar dat laat hij al zien dat hij dat niet kan, aangezien hij nog steeds niet met Amora wilt trouwen.

Om af te sluiten is het wel leuk om te kijken hoe gek onze Shanie eigenlijk is, door leuk zijn muur te stalken. Zo heeft hij Amora zijn kleine ijsprinses genoemd, noemt hij Amora hier nu klein en zegt hij dat ze een hart van ijs heeft? Je grote liefde vergelijken met de slechterik uit Narnia is nu niet echt handig Shanie. Of je kan haar natuurlijk ook altijd je kleine Munchkin noemen wat al klein persoon of kind betekend dus eigenlijk noem je Amora gewoon een klein kind Shanie. Daarnaast zal samenwonen er ook nog lang niet inzitten als je haar in het openbaar uitmaakt voor een slechte buurvrouw.

jKCUBoF.jpg

Al met al ziet het er dus allemaal nog niet geweldig uit voor onze Shanie, hij maakt zijn grote liefde voor alles en nog wat uit, rent ondertussen wel achter Amora aan met maar één knip van haar vinger en heeft alsnog haar hulp nodig om ons te kunnen overleven.

 

Disclaimer:

Alle gekwetste gevoelens van Shane zijn niet verantwoordelijk te houden aan Julian en Matthijs. Dit onderdeel is geheel geschreven voor de KK. Hierdoor is de uitgever van de KK verantwoordelijk voor de opgelopen emotionele schade.
Uitgevers Edit : Bedankt hé!  
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink Haha geniaal, alles is leuk, vooral die 17 D's van Lisa en Liza, omg geniaal, zo zijn ze ook, en ja dat weet ik :p

Shane Tyson

Shane Tyson Hahahahaha schatjes zijn het ook. Het Lila-team was lief en schattig, was een onwijs leuke week! Ik heb mijn draakjes wel gemist.. -gaat straf bedenken voor het vernederen-

Grouzier Gonzales

Grouzier Gonzales De vraag is of Shane het heeft volgehouden met de Lilalootjes :p

Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Goed gedaan!

Hayden Snape

Hayden Snape Fantastisch <3 :D Dit is oprecht een hilarische editie ;)

Namine Gale

Namine Gale Dit was zo leuk om te maken hahaha

Marella Drain

Marella Drain Ik heb je heel erg gemist Amora! ;( Het was super leuk om je als leider te hebben Shanie! We zijn achter hele leuke dingies gekomen! (Respect voor Shanie, want we zijn irritant.) Heel erg leuk gedaan deze editie van KK! Goed bedacht KO’s en Amora! Echt heel erg grappig om te lezen!

Anouk Hammel

Anouk Hammel WHAHAHAHAHA geweldig! xD

Lavinia Wyndenkell

Lavinia Wyndenkell Die foto's oh mijn hemel xD

Sirius Waerheall

Sirius Waerheall HAHAHAHA die fotos

Giel Anderson

Giel Anderson Wat een leuke!

Lauren Marit

Lauren Marit Ahahahhaha wat een super grappige editie, ik lig dubbel xD

Katie Rookwood

Katie Rookwood Ik ben zo trots op mijn teampje, Shane en Amora. *Pinkt een traantje weg* ik heb zo'n leuke gaotische week gehad. Het is om te gieren

April Jaymes

April Jaymes AMORA. WE LUF JOE! Nee, het was ook erg leuk om een weekje met Shane op te trekken (Ik weet niet hoe leuk hij het vond, want wij zijn best vervelend) maar ik heb je ook wel een beetje gemist. Wel weer een superleuke editie van de Kwebbelende Klassenoudste, leuk gedaan KO's en Amora! :D

Nova Harrison

Nova Harrison Hahahaha, dit is echt heel leuk!

Harper Porter

Harper Porter Hahahaha, super grappig! Ook die plaatjes van Shane! Hilarisch!

Klaryssa Zerifyn

Klaryssa Zerifyn DIT IS ZO grappig xD (cwl)

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte