Behind the mask 3.0: Hilde Belladonna
Wie zit er toch achter de verschillende gezichten hier op World of Potter NL? Heb jij je altijd al afgevraagd of Daisy in het echt ook van eekhoorntjes houden? Of dat Evangelien echt een ramp is in de keuken? En hoe zit het nu eigenlijk met het favoriete vak van de leraren zelf? Nou dan ben je hier op de goede plek! Iedere editie vind je hier een interview met verschillende leden op de site die vertellen over de overeenkomsten en verschillen tussen zichzelf en hun character! Vandaag lezen jullie wat leuke feitjes over onze eigen Hilde Belladonna!

- Van : Evangelien Borghesius

 
Hilde Belladonna
IN CHARACTER FEITJES

 

Nickname:  Tilly
verjaardag: woensdag, week 1
Baan: Geen
Patronus: nog onbekend (maar ze hoopt een kikker)
Boeman: Het verwoesde familie huis
Favoriete vak op WoP NL: Toverdranken
Favoriete Harry Potter geest: de bloederige baron 
Favoriete IJssmaak: Banaan

 

OUT OF CHARACTER FEITJES

Nickname: Em, Emmer, Ems, E
Verjaardag: 16 sept
Baan: Doktersassistent in het ziekenhuis
Patronus: volgens pottermore een gazelle
Boeman: Alleen zijn
Favoriete vak op WoP NL: leer der oude rune
Favoriete Harry Potter geest: Foppe
Favoriete IJssmaak: als het maar lactose vrij is...

IN HET ECHT = IN CHARACTER

Hilde en ik zijn beide erg zorgzaam. We staan graag klaar voor andere en zouden niet zomaar iemand in de steek laten. We zijn beide dol op het schrijven van verhalen en artiekels. Dit is dan ook de rede dat Hilde voor de kibbelaar heeft gewerkt. Verder probeer ik zoveel mogelijk mezelf te zijn door de ogen van Hilde heen. Ik ben een erg open persoon en dat is Hilde ook.


     IN CHARACTER <-> IN HET ECHT

    Hilde en ik zijn niet heel verschillend. Ik denk dat Hilde eerder op iemand af zou stappen om een gesprek te beginnen. Ik moet bekennen dat ik af en toe toch te verlegen ben daarvoor. Hilde is dol op kikkers, waarom ik dit aan het karakter heb toegevoegd is mij een raatsel, maar ik heb zelf 5 huisdieren waarvan geen een dus een kikker. Verder is Hilde natuurlijk super creatief, ik merk dat ik mezelf soms moet uitdagen om aan die verwachting te voldoen.

 


KNAPPE SNOETJES

 

FC : Bella Thorne

Gerelateerde afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor victoria justice gif

EN TOT SLOT WAT FEITJES OVER MIJZELF:

 • Ik woon al een paar jaar samen met mijn vriend en we zijn troste ouders van 2 slagen (Ja slangen, wurmpie en snack), 2 cavia's (Pluis en Jip) en 1 goudvis (...vis)!
   

 •  

  Ik ben dol op dansen en zit dan ook onder stijldansen en hiphop. Daarnaast doe ik ook nog aan zwaardvechten, waarbij de danspassen soms stiekem goed vanpas komen.

   

  Ik werk in het ziekenhuis, waar ik het meeste van mijn tijd doorbreng met mensen helpen en op WoP rondhangen als er geen patient is!

   

   

  Wil jij ook meedoen met Behind the mask 3.0? Aarzel niet en uil Evangelien en wie weet zien we jouw snoetje dan ook een keertje op ons blog! BTM uils worden 1x per week beantwoord, hartelijk dank voor jullie geduld!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink Leuk om je zo beter te leren kennen Hilde :)

Bambi Gardener

Bambi Gardener Echt super om je zo beter te leren kennen, Hilde! :3 leuke editie!♥

Raven Prior

Raven Prior Wat leuk om je op deze manier wat beter te leren kennen Hilde! Geef Pluis en Jip maar een knuffel van mij ;)

Ziggy Goossens

Ziggy Goossens Super leuk om je zo beter te leren kennen, Hilde. Het was een leuke iditie :D

Daisy Luddington

Daisy Luddington Super leuk om jou wat beter te leren kennen, Hilde! ♥

Simon Jackson

Simon Jackson Super leuke editie weer!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte