De Verboden Sectie - Editie 2, Jaargang 17

- Van : Moira Nolan

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Aidan Crane

Aidan Crane Prachtig rubriek hebben jullie er weer van gemaakt en zo gevuld! Super goed gedaan ❤️ Ik ben razend benieuwd naar al die nieuwe pareltjes en wat is het leuk om jullie biebjes beter te leren kennen, geweldig dus ❤️

Charlotte Graham

Charlotte Graham Trots op mijn biebmiepjes! :) we hebben weer een mooie editie neergezet waar we trots op mogen zijn.

Lilly Roselier

Lilly Roselier Weer een prachtige editie en de rubrieken blijven stuk voor stuk hartstikke leuk. Outlander is een fantastische serie (Engelstalig nog leuker dan Nederlandstalig) en de aanslag is inderdaad ook een fantastisch boek. Spijkerschrift van Kader Abdolah is trouwens ook een enorm goed dreuzelboek. Ik zit iedere keer op het puntje van mijn stoel bij het lezen van de interviews en de rubriek over waar jullie iedere keer mee bezig zijn. Super leuk blad. XD

Winter Kingscote

Winter Kingscote Wat een super leuke editie weer zeg! Ik blijf het leuk vinden om alle rubrieken te lezen, en ik ben iedere keer weer onwijs benieuwd naar waar alle biebmiepjes mee bezig zijn op dit moment! Ik ben onwijs benieuwd :D

Jane Roseworth

Jane Roseworth Wat een leuke editie! Erg leuk om zo weer iets meer over het team te weten te komen! Ik vond zelf het boek van de collectebus ook zeker een prachtige aanvulling voor de bibliotheek! Ook alle dreuzelboeken zou ik eens onthouden voor wanneer ik weer eens inspiratie zoek voor een nieuw boek!

Daisy Woodbane

Daisy Woodbane Wauw wát een goede gevulde editie zeg! Prachtig :D Wat zijn jullie met leuke boeken bezig zeg, daar kijk ik heel erg naar uit! Saoirse haar Top 5 is overigens geweldig, al ken ik ze niet allemaal dus ga ik die zeker eens opzoeken. Goeie tips! Ik heb genoten van deze editie en duik snel weer eens met een kop thee de bieb in! -niet tegen Moira zeggen dat ik thee mee sneak!!!-

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte