Lorem Ipsum - Jaar 27

- Van : Sofia Wheeler

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Ellen Aster

Ellen Aster Ohhh Daan!!! Je hebt het suuuuuuperlang geDaan!!!!!! :D :D :D

Tara Woods

Tara Woods Wat een eer dat mijn FaceClaim is gekozen voor deze editie! Dank je wel, Avélie voor je mooie toelichting over Zendaya. ❤️ Wauw Daan, wat was je lang actief in Smurfenblauw! Gelukkig blijf je wel als ‘Knuffel-collega’, gezellig! Gefeliciteerd nog Sofia en Valerie! Ik heb genoten van deze editie en leuk dat ik nu meer weet over jullie.

Nimphara Muijs

Nimphara Muijs Wat weer een leuke editie van Lorum Ipsum! Welkom Sofia als nieuwe leider en Valerie als nieuw smurf! Jammer dat je stopt Daan. We zijn zo gewend aan jouw blauwe smurfenkleurtje. Hele leuke faceclaims in de spotlight! Erg leuk om te lezen wat jullie doen op een dagje uit! Interessante vragen en antwoorden over hoe het is om een smurf te zijn!

Matthias Archer

Matthias Archer Wat leuk om deze lorum ipsum te mogen lezen! Welkom aan Valerie uiteraard! Hoe jammer dat Daan weggaat ;( hij heeft de baan een hele lange tijd gehad en het zal zeker even wennen zijn om hem niet meer met dat smurfenkleurtje te zien hoor..

Antoinette Balard

Antoinette Balard Wat een leuke editie, welkom aan Valerie nog! Ik vind de FC spotlights enorm leuk om te lezen en werd helemaal vrolijk van al jullie leuk geschreven tekstjes. Wat een mooi avontuur hebben jullie beleefd en ik zal niet zomaar met jullie komen dansen, maar wat lees ik nou aan het einde Daan! Wat enorm jammer je zien te vertrekken! Hopelijk zien we je nog heel vaak ronddroppen!

Lucy Hadley

Lucy Hadley Daan!!! Wat gaat dat raar worden! Een smurfendorp zonder Daan! Maar gelukkig was er ook goed nieuws: namelijk een nieuwe leider, en een nieuwe bewoner! Gefeliciteerd Valerie en Sofia! Wat een spannend dagje was dat zeg, gelukkig kwam het allemaal goed! En wat een handige tips, al ben ik wel bang dat ik nu voor de smurfen een naar persoon ben, met mijn kattenliefde.... oei oei oei! En wat een prachtige spotlights, gefeliciteerd allemaal!

Elleri Anderson

Elleri Anderson Aah wat een leuke Lorem Ipsum weer! Ik vind het heel leuk om de nieuwe smurfen wat beter te leren kennen, hoewel Sofia natuurlijk niet helemaal nieuw is. Een beetje een undercoversmurf misschien? Dat klinkt wel cool! Hoe dan ook nog gefeliciteerd met jullie nieuwe baantjes! Verdwaald raken op de noordelijke ijszee klinkt een stuk minder leuk. Gelukkig is het jullie met goed teamwork toch gelukt om een schuilplaats te bouwen. Ik denk dat de smurfen mij dan inderdaad niet mogen met mijn kwistel.. maar ik zal hem zeker uit de buurt van het smurfendorpje houden hoor! Beloofd! Het gaat wel wennen om Daan niet meer in het smurfblauw te zien hoor, jeetje! Bedankt voor jouw harde werk en heel veel succes in de toekomst Daan!

Allison Shipper

Allison Shipper Neeee Daan! Oh wat raar om jou niet meer blauw te zien! Gelukkig had je voor ons nog geweldige tips. Mag ik nu wel weer spontaan met jou dansen als ik je nog eens zie? Gefeliciteerd ook nog een Valerie en natuurlijk aan Sofia, wat staat dat geel je goed. Jullie hebben er ook echt pareltjes van pf's uit gekozen. Gelukkig maar dat jullie op tijd terug waren dan van jullie dagje uit, phieuw wat een avontuur was dat zeg.

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte