De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 4, Jaargang 9

- Van : Nikita McCall

5urqIBo.png
Editie 4, Jaargang 9
Door: Edward Duncan, Aron Ross en Hunter Blackwood

Ingenieuze inleiding
met Edward Duncan
tumblr_mfzjj1gmhz1rlr3o2o1_400.gif
Hey hoi hallo lieve Aardbeien en Niet-zo-aarbeien! Welkom bij de allerallerallernieuwste editie van de Kwebbelende Klassenoudsten! Deze week heeft Nikita Een geweldig domme fout gemaakt mij de kans gegeven deze editie de inleiding te schrijven! Nu denk je misschien “kan hij dat?” Nee, dat kan ik niet, maar ik ga toch mn best doen!

Voor ik begin met jullie vertellen wie en wat er allemaal gaat gebeuren deze editie moet ik iets bekennen. Maylee heeft namelijk ontzettend prachtige ogen. Hebben jullie ze al gezien? Moet je kijken dan! Zijn ze niet enorm prachtig?! Maar ze heeft ook prachtig haar! Die mooie, volle, zijdezachte bos met haren.. Willen jullie daar ook niet in verdwijnen? zwijmelt En dan die glimlach! Ik snap echt niet hoe ze niet een hele horde jongens achter zich aan heeft lopen. Oh wacht.. gromt naar Aron
 
tumblr_inline_nouvasLKe71szaa83_250.gif
Oké, genoeg Maylee. Nee, fout, je kan nooit genoeg Maylee hebben, maar ik moet van Niki nog enigszins iets nuttigs schrijven dus here we go Aangezien het alweer maart is betekent dat dat we cupido allang weer gedag hebben moeten zeggen. snik Ook betekent dit dat de examens nog langer na niet in zich zijn, dus dé perfecte periode om kattenkwaad uit te halen!

Vandaar dat vandaag Axolotl Aron ons komt verblijden met een verse Rebelse Regelbrekers! Succes Aron, ik ben benieuwd! Zolang je maar niet mijn soortvanvriendin afpakt Verder hebben we vandaag ook een nieuwe Leerzame Locaties met Haankoekoek Hunter! Onze enorm arrogante, super charmante mede-druif! Ik heb gehoord dat hij de laatste tijd enorm veel rondes loopt, dus ik ben zeker benieuwd naar wat hij daar heeft aangetroffen!

Dit was mijn deel weer voor deze keer, Auf wiedersehen, ajuus en veel leesplezier!
Edward
Rebelse Regelbrekers
met Aron Ross
tenor.gif?itemid=12386380
Lieve iedereen, het is iedere week weer wat nieuws in de Kwebbelende Klassenoudsten. Ik zal jullie vast verklappen dat het na deze editie wel een beetje klaar is met de veranderingen. Maar voor deze week is het deze fantastische rubriek! Hierin bespreken we met leerlingen die vaker de regels breken, hoe ze dit doen en volhouden, hoe ze onder straf uit komen, hoe ze de Klassenoudsten te slim af zijn om hun vingers binden en nog veel meer! Voor deze week spreek ik met niemand minder dan..

Yesac Rellim

 
Hey Yesac! Welkom en bedankt dat ik je mag interviewen. We gaan het dus hebben over het breken van regels! Geen zorgen, alles wat je zegt zal niet tegen je gebruikt worden, deze keer dan. Goed. Met regels breken ben je volgens mij redelijk bekent toch?
Yesac: En of ik daar bekend mee ben. Regels breken is een van mijn specialiteiten hier, daar hoef je geen twijfels aan te hebben!

Juist.. dat dacht ik al! Hoe ben je ooit begonnen met regels breken?
Yesac: Eigenlijk zit dat al in mijn bloed, dus het begint niet vanaf een bepaald moment, het.. is er gewoon! In mijn eerste jaar hier op Zweinstein nog wel wat minder trouwens, maar toen ik over ging durfde ik wel wat meer uit te halen en dat gebeurde ook. Langzaam leer je anderen kennen die het ook leuk vinden om het kasteel op stelten te zetten of gewoon graag dingen doet die niet mogen, en samen durf je steeds meer. Als iets niet mag, is het tenslotte vaak nóg aantrekkelijker.
 
Yesac
 
Hoe vaak heb je op dit moment ongeveer de regels al gebroken denk je?
Yesac: Nou, eens denken. Ik wil nooit al te veel achter elkaar doen, want stel je word elke keer betrap (wat meestal het geval is helaas) kan je sneller een probleem krijgen als het erg kort op elkaar is, denk ik. Dus het afgelopen jaar ben ik een paar keer naar de keukens geweest, en ook wel naar het bos. Zo'n vier lokalen heb ik versierd en misschien nog wel andere dingen, maar ik kan niet alles vertellen hoor! Straks geef ik onbewust hints uit zodat ik vaker betrapt zal worden en dat moet ik niet hebben!

De keuken en klaslokalen zijn mijn locaties! Ik heb je daar volgens mij pas een enkele keer gezien.. Waar ben je het meest trots op, waar je wel straf voor kon krijgen?
Yesac: Natuurlijk heb je me daar nog niet zo vaak gezien, je denkt toch niet dat ik vol met trompetten en drumstellen door de gangen loop om te laten weten dat ik er ben! Al loop ik wel met trompetten over de gangen hoor.. Maar dat is voor wat anders! (het maakt leuke geluiden voor welkomsfeestjes..) Maar ik denk dat ik voor de meeste écht leuke dingen wel straf heb gekregen, helaas. De dingen waar je geen straf voor krijgt, zijn niet erg spectaculair. Maar omvallende slijmemmers en confettie bommen zijn dat wel, of ontploffende cola-flessen met zeven badeendjes! Dat is zó leuk, dat je bewust blijft kijken op de reactie. En helaas word je dan vaak gesnapt..

Nou wel fijn om te weten dat ik je dus wat extra in de gaten moet gaan houden. Creativiteit genoeg hoor ik wel weer. Ben je wel eens onder straf uitgekomen?
Yesac: Onder een straf uitkomen? Nou, niet geheel.. Maar met een beetje geluk is de straf leuk. 9/10 keer moet ik schoonmaken en dat is in het algemeen al verschrikkelijk, maar soms mogen we daar wel in doen wat we willen.. Dan maken we een zooitje van het opruimen! Klinkt misschien niet logisch, maar het is best leuk hoor!
 
Straf hoort toch ook helemaal niet leuk te zijn Yesac! Heb je nog grootste plannen binnenkort?
Yesac: Maar natuurlijk heb ik die! Alleen.. Je denk toch niet dat ik die ga vertellen?! Ik wil er niet aan denken wat er zou gebeuren als ik mijn meesterplannen vertel aan iedereen, verschrikkelijk!

Duidelijk. Wat raad je mensen echt af om te gaan doen? En raad je mensen ook dingen aan?
Yesac: Nou, wat ik zeker kan vertellen dat echt niet slim is, is tegen iemand in gaan. Ik probeer het best vaak, maar als je er eenmaal bij bent ben je er bij en kan je maar beter heel sip doen, dan dat je boos word! Geloof me maar, kan erg veel punten schelen. Neem altijd wat lekkers mee, zowel voor jezelf als voor de zekerheid, want als je gesnapt word kan het soms goed uitkomen om wat zoetigheid aan te bieden! Wie weet verlaagd dat je problemen!

Wat zou je anders hebben aangepakt, nu je daar zo op terug kan kijken?
Yesac: Het schuilhouden voor professors. Dat is iets wat ik écht beter moet gaan doen! Want ik merk wel dat als je in bijvoorbeeld het lokaal blijft zitten, je altijd gepakt word. Maar het is zonde op niet de reactie te zien van de professor, dus ik moet echt nog iets gaan bedenken om dat slim aan te pakken.. Maar nu is nadenken niet echt mijn sterkste kant, helaas.

Heb je nog tips voor Klassenoudsten om dingen sneller in de gaten te hebben?
Yesac: Tips voor de klassenoudsten? Nou, ehm, houd je ogen en oren open, dat is het enige wat ik zeggen kan hoor! Straks verraad ik mezelf nog..!
 
Yesac
 
Ja dat zou inderdaad niet heel erg slim zijn nee, voor jou. Wel voor mij! Wie is jouw voorbeeld in regel breken op Zweinstein en waarom?
Yesac: Wel voor jou.. Maar.. Nee! Ik help daar niet in mee! Mijn grote voorbeeld, ehm.. Kijk, er zijn een aantal echt goede regelbrekers hier in Zweinstein. Maar ik vind Lilah en Alana toch wel de beste hoor, die twee hebben pit, durven vanalles en hebben zo veel goede ideeën! Ik hoop dat we ooit nog da- Nee, wacht, dit mag jij nog niet weten!

Oke laatste vraag! Denk je van jezelf dat je een echte Rebelse Regelbreker bent?
Yesac: Lastige vraag.. is een Rebelse Regelbreker in opleiding ook goed? Want ik denk dat dat het beste past! Uiteindelijk valt er nog veel te leren...
 
 
Leerzame Locaties
met Hunter Blackwood

tumblr_n94h88Epfn1qablhto5_250.gif
Welkom bij weer een nieuwe “Leerzame Locaties” waar een klassenoudste je iets vertelt over een specifieke locatie, wat die locatie precies is en wat er te doen valt! Vandaag hebben jullie het geluk deze rubriek van mij, de allerknapste Klassenoudste van het stel te krijgen, ook wel bekend als Hunter Blackwood. Ik hoop eerlijk gezegd dat jullie de locatie van vandaag nog niet zo goed kennen, want ik moet zeggen, eigenlijk mogen leerlingen er helemaal niet zijn. Het is een locatie vol fabeldieren, enge bomen, monsters en duistere poeltjes die dieper zijn dan dat ze lijken. Dit gaat natuurlijk over het Verboden Bos!

Zweinstein → Buiten → Het verboden bos
 
Zoals ik in de inleiding al vermeldde is het Verboden Bos eigenlijk verboden voor leerlingen. Dit omdat het een gevaarlijke plek is, zeker voor mensen die hem niet kennen. Zorg daarom dat je begeleiding bij je hebt als je er heen gaat, bijvoorbeeld van een leraar die het bos beter kent, of natuurlijk die ene knappe Zwadderich Klassenoudste, die het bos op zijn duimpje kent.

In het Verboden Bos vind je vele soorten fabeldieren, maar de opmerkelijksten daarvan zijn toch wel centauren en eenhoorns. Toch moet je erg je best doen als je deze dieren wilt spotten. Ze zijn namelijk erg intelligent en weten prima hoe ze zich moeten verstoppen van nieuwsgierige jonge tovenaars. Ook zitten er een hoop gevaarlijke dieren tussen. Zo zwerft er een groep wolven in het verboden bos rond, die zich niet zomaar laten afschrikken door een simpel toverspreukje!

Mocht dit je nog niet afgeschrikt hebben, dan introduceer ik hier een aantal topic-ideeën voor je.

- Hou een date in het Verboden Bos. Dit werkt erg goed als je zelf stalen zenuwen hebt en graag wilt dat iemand van angst helemaal tegen je aankruipt. Erg knus ;) Probeer dit niet als je zelf geen stalen zenuwen hebt, het is namelijk niet heel aantrekkelijk als je zelf gillend wegrent tijdens een date.

 
- Vraag je horoscoop bij een centaur. Wist je dat centauren erg veel weten van sterren en sterrenbeelden? Neem dus gerust een tripje naar het Verboden Bos om je sterrenbeeld op te vragen. Ik zie wel in de sterren dat dat gevaarlijk voor je zou kunnen worden en je er misschien niet zonder kleerscheuren vanaf komt.

- Ga schelpen zoeken in het verboden bos. Niet dat je er veel zult vinden, maar wel erg leuk!

- Mocht je een aantrekkelijk meisje zijn van de leeftijd 13-17, voel je dan vrij om gewoon rond te dwalen in het Verboden Bos. Ik wil je wel komen redden hoor ;)

Dat was het weer! Mocht je geïnspireerd zijn door deze ideeën, voel je dan vrij om het bos in te gaan. Misschien kom je mij daar nog wel tegen om je punten aftrek te geven. Ik kijk er al naar uit! Ik bedoel… Ga vooral niet het Verboden Bos in, want dat is erg gevaarlijk!

Tot de volgende keer! Groetjes Hunter
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Violet Evermore

Violet Evermore Een geniale editie weer! Het verboden klinkt nog niet zo slecht!

Mila Montage

Mila Montage Beetje zwijmelen over Maylee maar XD..... Maar leuke Editie weer

Daisy Luddington

Daisy Luddington Super leuke editie weer toppers! Heb er van genoten ♥

Aidan Crane

Aidan Crane Was een super leuke editie! En ik hou je in de gaten Yes-man ❤️

River Adams

River Adams Wat een geweldige editie weer! En ik kom zeker eens langs hoor Hunter.....

Oliver Collins

Oliver Collins Super leuke editie weer guys! :D

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte