De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 3, Jaargang 6

- Van : Shane Tyson

5urqIBo.png
Editie 3, Jaargang 6
Door: Julian, De Klassenoudsten en Liza Skye
Ingenieuze inleiding
met Julian Roffel
Julian Roffel.gif
Welkom bij een gloed nieuwe editie van de Kwebbelende Klassenoudste!

Het is weer eens zover. Een nieuwe editie van het leukste en mooiste blad, de KK. Het is weer aan mij de eer om een inleidinkje te schrijven voor deze editie. Ook deze keer zijn er weer nieuwe stukjes die voor het eerst worden geschreven. De nieuwe stukjes zijn ''de Kwebbelende Klassenoudste,'' ja het is vernoemd naar het blad en ''Leerzame Locaties.'' Maar daar komen we dadelijk wel bij..

We begonnen deze week met wat fantastisch nieuws. Lisa wilde namelijk ontslag nemen. Had vast iets te maken met incapabel zijn ofzo. Dit bleek een van haar grappen te zijn helaas. Sorry pufjes, blijkbaar wil Lisa langer bij ons blijven. Snap ook niet hoe dat dit komt. Maar goed, genoeg over de capriolen van Lisa. (Voor Liza en Lisa; capriolen is gekkigheid hoeven jullie het dit keer niet op te zoeken.)
De Kwebbelende Klassenoudste wordt deze keer geschreven door de Oude Man Shanie. Hij is deze keer zowat uit de dood opgestaan om een stukje in elkaar te zetten. Dit nieuwe stukje zal gaan over een vraag die aan ons gesteld is en iedereen heeft beantwoord. Dus Shanie doet eigenlijk niets als dingen bij elkaar plakken en zeiken over deadlines.

Het tweede nieuwe stukje is de Leerzame Locaties. Die wordt deze editie verzorgt door niemand minder dan Liza. Zij zal iets schrijven over een locatie wat de locatie inhoudt en wat er allemaal gedaan kan worden, denk ik Liza wil niet zeggen wat ze schrijft dus je zult dadelijk wel verrast worden wat er gaat komen.

Nou in ieder geval nog veel lees plezier. Hopelijk heeft de rest er nog wat leuks van gemaakt.

Met magische groet,
Julian Roffel
 
Kwebbelende Klassenoudsten
met de Klassenoudsten
Nova Harrison: ''Stel je voor: je kunt elke activiteit die je maar wilt in een olympische sport veranderen. Met welke activiteit zou jij de gouden medaille winnen en waarom?''

tumblr_inline_n3me1y0RIi1sdq8sv.gif
◇Shane "stinkdier" Tyson

Slapen! Ik kan hier een lang verhaal over maken, maar het enige wat ik graag doe is slapen. En dan vooral die tussendoor dutjes, als je net thuiskomt van het werk. Schoenen uit, je hoofd tegen de leuning en voor heel even die oogjes dicht.. of een paar uurtjes.. Juist, die goude plak zou voor mij zijn!
1022262_1000.gif
◇ Nathan "Nandoe" McCall

Deadlines missen, omdat ik er eigenlijk altijd een sport van maak om dingen zo lang mogelijk uit te stellen en er dan vervolgens achter kom dat ik te weinig tijd heb met als gevolg dat ik dus de deadine mis.
tumblr_msjxi27NnA1qk9g91o1_250.gif
◇ Nikita "Neusaap" Hunter

Dit is heel makkelijk.. Katten knuffelen. Moet ik écht nog uitleggen waarom..? Oké, oké.. Omdat katten kei schattig zijn en ik er al dertien heb, Nathan is hier heel blij mee, en omdat ik er heel erg goed in ben en ik het echt wel olympische sport waardig vind want het is best lastig om een kat bij je te kunnen houden want vaak willen ze gewoon spelen in plaats van knuffelen.
tumblr_p6z4jq0FnY1uwsabto1_250.gif
◇ Matthijs "Mara" Verronum

Ik zou gaan voor netflix kijken, dit kan zelfs in meerdere vormen. Zo kan je Estafette kijken, net zo lang met telkens even 5 of 10 minuten pauze elke zoveel tijd dat je iets afkijkt, of wat ik zelf zou doen marathonkijken. Je moet dan aan een stuk doorkijken op de plek waar je bent. Het enige wat je krijgt tijdens deze wedstrijd zijn de benodigde middelen om te overleven tijdens het kijken zoals eten en drinken. Als je opgeeft of in slaap valt ben je af en heb je dus verloren, de laatste die overblijft wint! Ik zou hierin winnen omdat ik bijvoorbeeld in 2 weken tijd alle zeven seizoenen van Game of Thrones heb uitgegeken en op een dagje netflixen zo een heel seizoen van 12 afleveringen elk rond de 40 minuten wegkijk. Ik kan dus zeker die goden medaille winnen!
tumblr_inline_mlirfb2lh11qz4rgp.gif
◇ Julian "Jakhals" Roffel

Ik denk dan uitstellen. Zowat iedereen doet er wel eens aan dus iedereen kan er aan meedoen. Een sport dus voor iedereen! Maar niemand kan zo goed uitstellen als de Julian Roffel. Alles wat ik doe wordt laatste moment gemaakt.
458588tumblr_mc7d7i3FKv1qh6s1no1_.gif
◇ Blondy "Beer" McCall

Als ik een activiteit zou kunnen veranderen zou ik volleybal naar glow in the dark willen veranderen. En hierbij voor elk gewonnen punt geld op willen halen voor het goede doel. (Voor zieke kinderen in Nederland). Natuurlijk zou ik dan hier de gouden medaille willen halen met het team om hiermee zoveel mogelijk geld op te kunnen halen. Vooral om zelf een topprestatie te kunnen leveren en meteen iets voor anderen te kunnen doen. Daarnaast ziet glow in de dark er gewoon erg leuk uit!
tumblr_inline_ndiaclHzXk1qlcono.gif
◇ Lisa "Luiaard" Kappert

Ik denk handstand lopen, klinkt misschien heel raar maar eigenlijk sta je gewoon in de handstand en dan loop je een stukje op je handen. Ik denk dat ik hier wel een gouden medaille op kan halen omdat ik het nogal vaak doe en het me laatst ook best lang is gelukt om op mijn handen te blijven staan. Als het aan Julian zou liggen zou het denk ik incapabel zijn, zijn. Weet niet waarom, maar Juul denkt volgens mij dat ik daar nogal heel goed in ben.
8e8a79fc83cc15fb30143ceb61b2f7e2.gif
◇ Liza "Geit" Skye

Ik zou kiezen voor het irriteren van mijn mensen, aangezien ik daar heel goed in schijn te zijn. Zo irriteer ik bijvoorbeeld vaak mijn moeder, maar ook Amaranta staat hoog op de lijst. Ik denk niet dat er veel mensen zijn die net zo goed als ik zijn in andere mensen irriteren, dus daarom denk ik dat ik daarmee wel een kansje maak op de gouden medaille. Ik weet niet of ik er ook trots op kan zijn dat ik goed ben in mensen irriteren, maar ik denk van wel. Als je ergens een medaille voor kunt winnen kan het nooit een slecht iets zijn, toch?
tumblr_inline_o20qg2ZjQC1rifr4k_250.gif
◇ Katie "Kanarie" Rookwood

Ik zou mensen niet uit laten spreken een olympische sport maken, dan zou ik zeker goud halen! Ohgod dit is best erg eigenlijk..
 
Wil jij weten welk geheim de Klassenoudsten bij zich dragen? Wil je hun lievelingseten weten of ben jij toch nieuwsgieriger naar hun liefdesleven?!
Stuur een uil naar Shane Tyson.En wie weet zie jij jouw vraag terug in onze volgende editie!
 
 
Leerzame Locaties
met Liza Skye
Julian Roffel.gif
Welkom bij de allereerste ''Leerzame Locaties!'' Aan mij de eer om dit te mogen schrijven (vertaling: niemand wilde en ik moest). Maar goed, in deze rubriek zal er elke keer een locatie worden uitgekozen waar we wat meer over gaan vertellen. Er zijn namelijk heel veel leuke locaties waar je kunt topiccen, maar sommige zijn wat minder bekend dan de anderen. Door deze rubriek kom je misschien wel op een leuk idee voor een topic op een andere locatie dan de ‘standaard locaties’.

Klinkt natuurlijk heel leuk, maar dan moet je opeens op zoek naar een locatie! En één van mijn eigenschappen is dat ik niet zo goed kan kiezen, dus na drie kwartier ronddwalen had ik er dan toch eindelijk 1 uitgekozen. Ik wil jullie deze week wat meer vertellen over de topiclocatie Goudgrijp!

 
Locatie: Wegisweg → WegisWeg → Goudgrijp → Goudgrijp forum

Ben je niet geïnteresseerd in informatie over Goudgrijp, en wil je gewoon snel door naar ideeën voor topics? Sla deze alinea dan over.

Goudgrijp is de bekendste tovenaarsbank, gelegen in Londen op de WegisWeg. Het is opgericht in 1474 (Leuk weetje: in de dreuzelwereld was er in dit jaar ook de vrede van Utrecht!) Net zoals Zweinstein, heeft ook Goudgrijp een motto wat uit het Latijn komt, namelijk ‘fortius quo fidelius’. Het betekent zoiets als ‘sterkte door loyaliteit’. Dit komt misschien omdat Goudgrijp wordt ‘beheerd’ door kobolden (kleine schattige wezentjes). Je zou kunnen zeggen dat kobolden heel erg loyaal zijn aan geld, en dat past weer goed bij een bank, dus past het motto heel goed bij de bank.

Een reden waarom deze locatie je misschien niet zo heel erg bekend voorkomt, is omdat je eerst een knopje verder moet klikken voordat je de topics echt kunt zien. Misschien is dat knopje rechtsboven je wel nooit opgevallen als je geld ging storten, maar het bestaat dus wel echt! Of misschien had je dat knopje wel gezien, maar wist je niet zo goed wat voor topics je kon beginnen op de locatie.


Hier een paar ideeën:

- Je gaat geld opnemen bij goudgrijp, alleen of met je vrienden/ouders/mensen en gaat daarom met de ‘achtbaan’ naar je kluis.

- Je gaat geld wisselen omdat je nog dreuzelgeld had.

- Je doet alsof je voor een schoolopdracht een kobold moet interviewen en stelt allemaal random vragen zoals: “Wanneer kreeg u uw eerste melktand?” of “Als 3+564882 een som is, is 5+17317413741+34 dan ook een som?”

- Je gaat inbreken in Goudgrijp -- > dat kan dus niet, want Goudgrijp is heel goed beveiligd

- Je gaat geld opnemen terwijl je doet alsof je alleen maar Chinees kunt waardoor de kobolden je heel vervelend gaan vinden


Zoals je ziet, is het erg moeilijk origineel te zijn zijn er heel veel topic mogelijkheden, dus begin allemaal een topic bij Goudgrijp!

Liefs,
Liza Skye

 
Tot de volgende keer! - KLASSENOUDSTEN TEAM
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Daan Siebelink

Daan Siebelink haha erg leuk geschreven allemaal en leuk om te zien hoe verschillend iedereen denkt over de olympische spelen en zijn of haar kwaliteiten, misschien ga ik wel een date houden in goudgrijp hihi ^^

Tinka Malfoy

Tinka Malfoy Echt heel leuk om dit te lezen!

Lauren Marit

Lauren Marit echt een grappige editie weer!

Lesya Black

Lesya Black super leuk!!! :D

Raven Prior

Raven Prior Wat een leuke editie!

Katie Rookwood

Katie Rookwood Ja echt wel!

Nova Harrison

Nova Harrison Wat een geweldige editie weer! Super leuk om jullie antwoorden op mijn vraag te lezen. Ik heb het volste vertrouwen in jullie vaardigheden. Die goede plakken gaan er komen! :D

Alana Drain

Alana Drain Leuke editie van de KK!!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte