Fan girl happy hour met Hannah!
Fan van de Harry Potter universe zijn we natuurlijk allemaal, maar we hebben zo ook onze favoriete karakters. In Fan girl happy hour gaan we gezellig kletsen over jullie helden. Jullie kiezen zelf wie wij in het volgende blog bespreken! Dus stuur je uil naar Hannah Grant en wie weet schuif jij binnenkort aan om te fangirlen!

- Van : Evangelien Borghesius

Hallo iedereen, Wat fijn dat je er bent. Hier is Hannah weer met een nieuwe blog. Ik hoop dat jullie deze blog kunnen waarderen, want we gaan FANGIRLEN, YEEEEEY. (val niet van je stoel van blijdschap Evangelien!)

 

Elke week komt er een onderwerp aan bod en deze keer werk ik niet alleen. Nu zullen jullie denken, maar je werkt met een team. Ja, dames en heren ik bedoel dat ik jullie nodig heb! Elke keer als jullie deze blog zien mogen jullie mij een uiltje sturen met een onderwerp waar jullie graag iets over willen zien. Hier zit een leuke actie aan. Elke keer als ik een onderwerp moet bewerken, wil ik  een kleine interview afnemen. Om het spannend te maken kies ik twee willekeurige personen uit! Spannend!. Mijn eerste onderwerp gaat over Hermelien Griffel, O help dat wordt nog wat. Ik zelf zal niet enorm veel aan het woord zijn, ik heb mij op het aller laatste moment bedacht. Ik laat jullie het werk doen.
 

Voor mijn eerste blog heb ik twee willekeurige dames geïnterviewd. De twee uitgekozen dames zijn Myla Deleu, bekend van haar nieuwe baan bij de Ochtendprofeet en de charmante Emma Book. Nadat ik ze veel choclade koekjes moest geven oke stiekem deed ik dit zelf zodat ze zouden antwoorden, Nee hoor grapje ze antwoorden hoe dan ook wel. kreeg ik er een leuke interview uit. 
 

 

 

" Hallo dames, ik wil jullie vragen wat jullie van Hermelien Griffel vinden. Zij is mijn eerste personage waar ik het graag over wil hebben. Als jullie de vragen hebben beantwoord krijgen jullie ook een chocolade koekje".
Emma en Myla keken elkaar aan en begonnen te grijzen. Ja, dat koekje wilden ze wel he!. 
(E):"Ik vind Hermelien Griffel geweldig. Ze is mijn favoriete persoon in de magische wereld. Dat is omdat ik haar personaliteit erg leuk vind. Ook is ze erg slim. Dat vind ik leuk aan haar. Ze is natuurlijk ook erg mooi."
(M):   "Ik kijk echt op naar Hermelien. Ze is zo moedig, en komt op voor haar vrienden. Zelf ben ik niet zo moedig, en ik weet niet of ik de dingen die zij heeft gedaan ook voor mijn vrienden zou doen. Ik hou niet echt zo van regels breken, maar misschien komt dat wel nog, net zoals bij haar. Ook haar strijdlust tijdens de tweede tovenaarsoorlog intrigeert me. Hoe iemand zo kan evolueren, van een (toch wel) betweterig iemand, tot een heldin. En ondertussen vond ze ook nog tijd voor haar huiswerk, dat is gewoon knap. Vooral dat ze ook na de oorlog terug naar school ging om haar studie af te maken is ongelooflijk! Ikzelf zou nooit meer willen terugkomen naar zweinstein als er zoiets gebeurd. Ik wou ook dat ik zo slim was als haar, zij wist zo ontzettend veel. Zelf heb ik soms moeite om een simpele spreuk te onthouden... Ik vind dat zij een voorbeeld is voor iedereen!"  Hannah keek verbaasd toen ze deze antword helemaal moest opschrijven. Na 10 minuten had ze alles opgeschreven en deden haar handen al zeer. Als beloning kregen ze een koekje, zoals beloofd.
 

"Mijn blog gaat over fangirlen. Hebben jullie nog een feitje of een mooie roddel?"
(E): 
 "Één feitje over Hermelien is dat ze bang is om fouten te maken. Wat begrijpelijk is, maar fouten maken hoort bij mens zijn."
(M): Veel roddels weet ik niet, want ik ben daar echt tegen, maar het schijnt dat Hermelien een tijddrijver had".
De twee dames keken elkaar een en haalde hun schouders vragend op. De blog was natuurlijk niet bedoelt om negatief over mensen te praten, maar fangirlen ging nou eenmaal gepaard met feitjes en eventuele roddels.
 

"Oke, hier is de laatste vraag en dan mogen jullie alle koekjes opeten.  Wat willen jullie echt terug lezen in deze blog? Ik moet jullie natuurlijk vermaken."
(E): "
Hmm... Ik vind deze vragen altijd lastig. Misschien kun je het hebben over Loena Leeflang. Ik vind haar ook een leuk persoon. Naast Hermelien Griffel is zij mijn tweede favoriete magische persoon."
(M):I "k hoop in je blog gewoon veel verschillende meningen horen over verschillende personages! Het is soms echt leuk om te weten wat iemand denkt over bepaalde personen."

Toen deze intervieuw afgelopen was mochten de dames alle koekjes opeten die Hannah voor ze had meegenomen.
 

Mijn mening over Hermelien Griffel is: ik vind haar enorm dapper en ze is oprecht liefdevol. Ze komt voor haar vrienden op wanneer nodig is en leert van haar fouten, ondanks dat ze het niet graag toegeeft.

 

 

Heel erg bedankt voor het lezen en tot de volgende keer! Vergeet niet te uilen he!

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Rebecca Dreamweaver

Rebecca Dreamweaver Omg! Supepr leuuukkk!! Geweldige blog Hannah! Erg leuk geschreven!

Camila Scamander

Camila Scamander Suuuper leuk!!

Mirrie Nelson

Mirrie Nelson erg leuk om te lezen, ik ben benieuwd wie er de volgende keer aan de beurt is. Goed geschreven Hannah

Ignacio Yuan

Ignacio Yuan Wat enorm leuk om hier een rubriek van te maken! Hermelien is een geweldig personage om mee te starten, wat deze happy fangirl hour betreft. Ik ben benieuwd naar alle andere personages die nog gaan komen <3

Sirius Waerheall

Sirius Waerheall Super leuk!

Mila Montage

Mila Montage LEUKKK!!! Ga zo door !! Het is funnyyyy

Catherine Alaric

Catherine Alaric Super leuk Hannah! Ga zoo door lieve collega -insert hearts-

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte