Hannah Grant's Grandioze voorstelronde
Wie zijn toch al die mensen die World of Potter dag in dag uit met magie vervullen? Wat doen ze eigenlijk? Hoe zijn ze hier gekomen? Allemaal vragen die ieder van ons wel eens stelt. Het SoMe-team gaat jullie de komende tijd voorstellen aan de staff in een kleine voorstelronde! We beginnen met de docenten.

- Van : Evangelien Borghesius

Er hebben veel verandering plaats gevonden binnen World of Potter. Veel docenten zijn weg gegaan, maar gelukkig zijn er ook heel veel teruggekomen. We willen beginnen met het voorstellen van de lerarenteam.

 

Leraren schrijven de lessen die jullie iedere week kunnen maken en zorgen dat jullie voldoende leren om als heks en tovenaar te kunnen overleven in de wereld.

We starten bij de Muziek lerares. Uit haar lokaal klinkt veel gezang en leuke piano spellen. We hebben haar natuurlijk ook wat dingen gevraagd, want lerares ben je niet zomaar!
 

Aerin Cortes is onze nieuwe Muziek docente. Ze doet haar werk heel goed. 6 leerjaren volschrijven is niet niks! 

 

Hoe ben je op WoP terecht gekomen?
Via Facebook! Wat eigenlijk best grappig is, want ik zit nooit op Facebook, maar die dag verveelde ik me. Ik zag een advertentie van WoP voorbij komen en poef! Hier was ik!

 

Waarom zou je WoP aanraden?
Omdat het een super leuke manier is om te socializen, meer te doen met schrijven en met mede-Potterheads in contact te komen! Mijn vrienden hebben allemaal niets met Harry Potter en door deze website kon ik toch over Harry Potter praten! Ook wordt je kennis over Harry Potter veel groter, zeker door dingen zoals zwerkbal

 

Hoe ben je erop gekomen om lerares te worden?
Ik ben dol op schrijven en op muziek. Toen ik de vacature voorbij zag komen was het eigenlijk al meant to be en ben ik meteen aan mijn sollicitatie gegaan! 

Nu is het aan jullie! Jullie weten nu hoe ze hier gekomen is (Evangelien geeft haar fairly odd berries allemaal een schouderklopje)  en waarom zij WoP leuk vindt... maar er is natuurlijk meer!

Wat willen jullie nog weten? Stel je vragen hieronder en wie weet krijg je antwoord op die brandende vraag van onze geweldige muziek lerares Aerin Cortes

 

 

 

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Remco wetsteenn

Remco wetsteenn Leuk geschreven! Ook leuk om te lezen ook. ^^

Lauren Marit

Lauren Marit Super leuk artikel!

Aerin Cortes

Aerin Cortes Wat is het super leuk geworden Hannah! Ik kijk er al naar uit om ook meer te leren over andere leraren!

Ryan Riggs

Ryan Riggs Heel erg leuk gedaan! :D

Lucy King

Lucy King Leuk gedaan Hannah, super om wat meer te leren over je, Aerin!

Shae Moon

Shae Moon Leuk geschreven, Hannah!

Kyle Turner

Kyle Turner Leuk geschreven!

Ignacio Yuan

Ignacio Yuan Echt een leuke blog dit! ^^

Evangelien Borghesius

Evangelien Borghesius heel goed gedaan hannah <3

Daisy Luddington

Daisy Luddington Dit is zo leuk! =D

Amora Tyson

Amora Tyson Omg Superleukkk!!

Ontmoetingsplaats voor Potterheads

Word een deel van het geweldigste online Harry Potter universum en ontmoet veel leuke en aardige mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Wij verwelkomen je met open armen!

Schrijf je hier in

Blijf op de hoogte