De Kwebbelende Klassenoudsten - Editie 2, Jaargang 21

- Van : Isaac Howell

Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Wat een super leuke editie weer! En het interview ook! Layla topiccer van de maand? Wow, gefeliciteerd! Dat is een mooie titel :) en heel veel succes Arvid, en vooral veel plezier!

Verbannen gebruiker

Verbannen gebruiker Goh, is onze toverdrankprinses zo'n rebel? Nooit geweten! Super leuk interview hoor :D Wat super tof dat jij topicer van de maand bent geworden, Layla! Die topics moet ik duidelijk eens gaan stalken! Leuk om jou te leren kennen via deze vragen, Arvid! Leuke editie ^^

Niall Newstone

Niall Newstone Super leuk dat interview met Ellen! Ik wist helemaal niet dat Ellen zo'n rebel was :o Ik ben trouwens ook echt reuze benieuwd naar Arvi's keuze om een dolfijn op een boerderij te nemen, want dat lijkt mij nog best lastig haha. Leuke editie weer!

Mason Klank

Mason Klank Wat een leuke editie, leuk interview Clio van de toverdraakprinses, zie je wel zij overtreed de regels ook gewoon! Topicer va de maand, gefeliciteerd Layla! Oeh wat leuk om Arvid wat beter te leren kennen op deze manier!

Ellen Aster

Ellen Aster Ik vond het superleuk om het interview voor Rebelse Regelbreker te geven, ik hoop dat het leuk is om te lezen! Clio heeft me in elk geval echt goed geïnterviewd! Zo te horen verdient Layla het helemaal om topiccer van de maand te zijn, ik ga haar topics eens bekijken :D Nog een groot welkom aan Arvid als Klassenoudste, aan je antwoorden op alle vragen te zien ben je een hele interessante persoonlijkheid en dat is fijn! Het verhaal van Lachkapje vond ik vrij hilarisch, en het verbaast me níets dat Wombat de grote boze wolf- eh, Wombat- was.